Προς το περιεχόμενο

O επανασχεδιασμένος Mac Pro θα λανσαριστεί το 2019


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, hash22 είπε

Και μετά ξύπνησες.

κλασσικα, η Apple και όσοι αγόρασαν αυτά τα προϊόντα είναι χαζοί και εσυ είσαι ο έξυπνος. 

Αρχικά, δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Μολις διαβασες οτι εχω macbook, αν διαβασες ολόκληρο το ποστ μου. Άρα, επαγωγικά και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, είμαι και χαζός και έξυπνος. Σχετικά με το σχολιό μου τώρα. Aφορά το mac pro με τον σχεδιασμό trashcan. "Μορφώσου" λίγο για το πόσο άπατο πήγε το συγκεκριμένο μοντέλο και μετά ξαναέλα να μου το παίξεις φωστήρας. Καλή Ανάσταση.

Υ.Γ. Mac Pro 3100$ - Hackintosh 2500$ (μιλάμε για hardware του 2014,). 

Screen Shot 2018-04-07 at 16.41.12.png

Επεξ/σία από djdidi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σας αρέσουν οι χακιντοσαδικες ιστορίες, βασικά να ξεκαθαρίσω οτι ασχολήθηκα προ 8ετίας όταν είχαν βγεί οι πρώτες "ομάδες" που το χάκαραν σε υπολογιστή.

Κράτησα τα Lion κι έπειτα τα MLion για πάνω απο δύο χρόνια και στη συνέχεια τα Μaverick. Μέχρι πριν 4 μήνες χρησιμοποιούσα τα Sierra απο τους iatkos. Σημειώνω για κάτι φανατικούς απλάδες που βρίζουν......οτι είμαι apple user με mac mini 2012 (δουλειά) και iphone 6. Το λέω απλά για να μην πετάξουν ότι τους κατέβει στο μυαλουδάκι τους και ανταποδώσω αναλόγως!

Ξεκαθαρίζω κι εγώ οτι το pc ήταν εξίσου σταθερό αν έβαζες τους σωστούς kexts και bootloaders. Το ID το δουλεύω παράλληλα και σε Apple υπολογιστή και σε Hackindosh!!!! Η διαφορά είναι οτι ο αυθεντικός θα κάνει τα updates χωρίς να έχεις στο πρόβλημα των kexts που θα μπουν απο αυτό. Σε εφαρμογές και games με porting οι hackindosh είναι πολύ καλύτεροι και στην ουσία μετατρέπονται σε game pc αν έχεις δυνατή κάρτα γραφικών.

ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι περί eula, εγγυήσεις κλπ είναι μπαρούφες.

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η apple είναι ακριβή αλλά δεν είναι τόσο ακριβή όσο πιστεύουμε σε σύγκριση με ένα pc με παρόμοια χαρακτηριστικά. 

Αν πάρουμε για παράδειγμα τον πιο ακριβό υπολογιστή της που είναι το  imac pro (5.000-15.000 ευρώ ανάλογα το configuration) βλέπουμε ότι το κόστος είναι ίδιο πάνω κάτω με το αντίστοιχο pc:

 

https://www.pcgamer.com/apples-new-imac-pro-costs-5000-but-is-it-overpriced/

https://appleinsider.com/articles/17/06/09/imac-pro-cost-blows-away-similar-lenovo-workstation-diy-builders-struggle-to-meet-price-with-fewer-features

https://www.digitaltrends.com/computing/maxed-imac-pro-costs-over-13k-but-what-can-you-get-on-pc/

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε παιδια γιατι καθε φορα που ερχεαι καποια ειδηση με υπολογιστες της Apple αρχιζουμε τα flame wars  και αυτο/εταιρο μαστιγωνομαστε.

Οποις θελει να εχει το αυθεντικο προιον του vendor κανει την αποδοχη των χαραστηριστικων και της τιμης που αυτος το πουλαει , ζυγιζει τις αναγκες του και την δυναμη απο το πορτοφολι του και προχωραει. 

Το εαν η καθε Apple κανει σωστα ή λαθος ή εκμεταλευεται τους πελατες της εχουν δικαιωμα να το πουν μονο οι πελατες της ...δηλαδη αυτοι που εδωσαν χρηματα για να αγορασουν τα προιοντα της και ειτε εμειναν ειτε οχι ικανοποιημενοι.

Ειναι λυπηρο να μπαινουμε στα forum και να λεμε ο καθενας τις παπ...ες μας (no offense προς κανενα ) για το οτι στησαμε hackintosh και δουλευει και αλλα τετοια αστεια.

Και για να ειμαι ειλικρινης και ευθυς με οσους θεωρησουν απο τα λεγομενα μου οτι ειμαι  fanboy εχω πληρωσει για αυτο το πειραμα που λεγεται Iphone X , γνωριζοντας οτι το εκανα λογω βλακειας και ματαιοδοξιας.Και θεωρω οτι η Αpple δεν ειναι τιμια μαζι μου πουλοντας μου αυτο το σκουπιδι (για εμενα) .Παρολα αυτα επελεξα να το αγορασω για δικους μου λογους.

Στη τελικη και εγω εχω ενα HP Z600 hackintosh . Και τι με αυτο ?

Ταυτοχρονα εχω και macbook και imac.Και τι με αυτο ?

Δυστηχως δεν εχουν ολοι την υπομονη και την γνωση να χτισουν ενα hackintosh. Αλλα οπως προειπα εστω και το στηνουν  . Τι εγινε δηλαδη ?

Νομιζω οτι οι υπολογιστες ειναι εργαλεια και σαν τετοια πρεπει να ειναι οσο το δυνατον ποιο απροβληματιστα. Ενας vendor οπως η καθε Apple φτιαχνει διαφορων τυπων εργαλεια. Ειναι αρκριβα . Ναι ειναι . 

Σε ολες τις περιπτωσεις (δυστηχως η ευτυχως) ειναι ομως ποιο σταθερα απο το καθε hackintosh στο βαθος του χρονου.

Εαν καποιος απο εμας που εχει hackintosh εχει αγορασει και το εργαλειο απο την Apple ,μπορει να  κρινει εαν ειναι καλο , εξυπηρετει τις αναγκες του και να αποφασισει εαν θα συνεχιζει να στηριζει την καθε Apple η οχι.

Οι υπολοιποι ας στηνουν hackintosh αφου αυτο ειναι οτι ποιο κοντα σε μηχανη Apple που ειναι διατεθιμενοι να εχουν. Εαν ειναι ποιο χαρουμενοι με γεια τους με χαρα τους,

Αλλα ξεφυγα και το θεμα του αρχικου post ειναι αλλο.

Η αποψη μου σε αυτο ειναι οτι εαν η Ιντελ δεν κλεισει το μαγαζι δεν θεωρω οτι η Apple ειναι σε θεση να φερει τα πανω κατω στο computing με τις νεες μηχανες της και τους νεους proprietary  επεξεργαστες της. 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους τελευταίους μήνες δε μας τα λέει καθόλου καλά η Apple...

Πηγαίνουμε συνεχώς από αναβολή σε αναβολή για διάφορα προϊόντα. Και δε φτάνει μόνο αυτό, όταν τελικά λανσαριστούν τα προϊόντα είναι και πάλι ημιτελή. Αυτό είναι ανησυχητικό. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, djdidi είπε

Καλημερα φιλε μου. Καθαρα Dj-ing. Μετά από 2 κρασαρισματα σε ενα βραδυ μπροστά σε 500 άτομα, τo dell xps των 1500€ πήρε ποδι. H σταθερότητα του λογισμικού της Apple είναι αδιαμφισβήτητη. Αλλά μας "γδέρνει" κανονικα. 

Και όμως φίλε κι εγώ που είμαι σε Macbook pro 15 8.2 από το Capitan και μετά στάνταρντ μέσα στην σεζόν θα έχω ένα Crash στην εβδομάδα με Traktor πληρωμένο και όχι warez. Ένας φίλος με Alienware 14 του 2010 με κακή εγκατάσταση Windows μια φορά δεν του έχει κολλήσει. Άλλος φίλος μουσικός με Macbook pro 15 (2013 High spec) που κάνει performance με band, με κάρτα ήχου thunderbolt και Ableton Live έχει backup SSD με macOS για να κάνει boot σε περίπτωση προβλήματος. Ναι του έχει τύχει να βγάζει το μηχάνημα από την θήκη και να μην δουλεύει. Kαι ναι έχει φάει κι αυτός άπειρα Crash. 

Εγώ αν τρέχω στο High Sierra Traktor και κάτι άλλο παρέα βλέπε ableton (JackAudio) έχω stutter στην οθόνη. Έχω αργά animations και γενικά πρήζει @rchidi@. Στο bootcamp το μηχάνημα δεν έχει θέμα.

Οπότε αγόρι η όλη η κατάσταση είναι αν σου κάτσει. Αν σου τύχει κανένα XPS πάλι που θες να ξεφορτωθείς ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...