petros_samurai Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα , θέλω να πάρω δεύτερη κάρτα (για κάποιο λόγο) το θέμα ειναι πως δεν θέλω να βάζω πολύ συχνά κάρτα κτλ εκεί. Υπάρχει κάποια εταιρία που να μην με απενεργοποιεί μετά απο 3 μήνες πχ? 1
gusdevelopers Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από gusdevelopers
vasilk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, petros_samurai είπε Καλησπέρα , θέλω να πάρω δεύτερη κάρτα (για κάποιο λόγο) το θέμα ειναι πως δεν θέλω να βάζω πολύ συχνά κάρτα κτλ εκεί. Υπάρχει κάποια εταιρία που να μην με απενεργοποιεί μετά απο 3 μήνες πχ? Το "για κάποιο λόγο" έχει σημασία στην επιλογή. Με μόνο κριτήριο να μην θέλει κάθε 3 μήνες ανανέωση μπορείς να δεις την κάρτα της intertelecom. Υπάρχει εδώ ένα topic "κάρτα sim για συναγερμό" όπου μπορείς να δεις για περισσότερες πληροφορίες. 1
petros_samurai Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ειναι ακριβώς αυτό που ήθελα, ευχαριστώ πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα