Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Oxygene είπε

Και να έχει μία bad sectors...

Μου έχει συμβεί, να έχω ένα πρόγραμμα σε 7-8 δισκέτες και να "χτυπάει" η 5 :P

Δημοσ.

@Paladin-}LoA{-

Βέβαια το OneDrive δεν είναι cloud protection suite, οπότε δε μπορεί να κάνει εξ ορισμού τη δουλειά τους. Νομίζω πως το να δώσει τα εργαλεία σε τρίτους για να εμπλουτισουν τα δικά τους offerings είναι πολύ πιο σημαντικό . 

Και για να λέμε και το σωστό,όλα καταλήγουν στο identity, αυτό που κάνει το Azure είναι η σωστή αντιμετώπιση των πρακτικών ασφαλειας , είναι θέμα χρόνου να ξεκλειδώσει όλα τα σενάρια προστασίας. 

Δημοσ.

Εγώ παντως εχω τα δεδομενα μου σε δυο μηχανικους δισκους ενα NASακι απο Mycloud και εναν 2.5αρη που ειναι μονιμα off και χρησινοποιειται μόνο για εγγραφη. 

Πρόσφατα πάντως βρηκα εναν τροπο για Business Acounts μεσω ebay πχ με ειτε 5tb lifetime storage (Onedrive) ειτε Google Drive(Unlimited) παλι lifetime σε τιμες εξευτιλιστικές...

Το γεγονός ότι θα ειναι lifetime δεν το πιστεψα, ωστοσο εγω το έκανα για να έχω 3ο layer backup και οοοοσο πάει!

Χωρια το γεγονος οτι μπορεις να κανεις share οτι folder θες σε 3rdparties. Το onedrive business κενταει σε αυτο το τομεα ενω έχει παλι τα θεματακια του, στο Google Drive business απλα ΔΕΝ μπορεις να μοιραστεις φακελους παρα μονο αρχεία!!! Δεν σε αφηνει καν! Μεγαλο μειον!

Προτου πει κανεις κατι για ασφαλεια μιας και τις περισσοτερες (όχι ολες) παιρνεις email απο domain τριτων.... ναι το έχω ψαξει οι τυποι συνήθως αφαιρουν ολα τα δικαιωματα που εχουν και το μεγαλυτερο κακο που μπορουν να σου κανουν ειναι να σου αφαιρέσουν τα αρχεια σου δλδ το λογαριασμο σου...

Παρ ολα αυτα ανεβαζω καποια προσωπικα μου αρχεια στο One drive πχ αλλα

.rar splitted ανα 8gb( λογω max filesize)  και encypted password με filenames και θεωρω οτι είμαι μια χαρα.

Θα μπρουσε κανεις να κανει το παραπανω λοιπον και να ανεβαζει σε δυο διαφορετικες τοποθεσιες πχ και θα θεωρουνταν αρκετά safe εφόσον επρατε τα παραπανω... Αλλα και οι ταχύτητες στη χωρα μας δεν αφήνουν περιθωρια για πολλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...