vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Παιδιά καληνερα και Χριστός ανέστη. Λοιπόν έχω ένα φιλαράκι το οποίο από περιστασιακές δουλειές έχει μαζέψει κάποια λεφτα. Στην εφορία δηλώνει άνεργος και τα λεφτα είναι μαύρα. Μέχρι τι αφορά μπορεί να κάνει χωρίς να εχει θέμα στην εφορία? Ενδιαφέρετε για μικρό αμαξακι
Putman Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ας το βάλει σε όνομα γνωστού συγγενή με εισόδημα αλλιώς πληρώνει τεκμήρια
vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το πρώτο είναι λίγο δυσκολο. Δεν υπάρχει κάποιο ελάχιστο ποσό που μπορεί να δικαιολογηθεί?? Αν πληρώσει τεκμήρια πόσο θα είναι περίπου Αυτά?? Μιλάμε για 6 με 8 χιλιαδες
Putman Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Νομίζω μέχρι 5000 ευρω είναι ο άγαμος. Θα πληρώσει κάτι λίγα
InsertCoinToJoi Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ερχεται το κρατος και λεει... κατσε ρε φιλε που βρηκες τα λεφτα και παιρνεις αμαξι αφου δεν εχεις εισοδημα.... (και καλα κάνει... εγω γιατι να ειμαι μπλοκακιας και να πληρωνω εφκα τον μηνα 280 ευρω, ΦΠΑ κτλ κτλ; και ο καθε υπαλληλος τις εισφορες του παρακρατηση απο τον μισθο του;) αρα απο καπου εχεις εισοδημα.... οποτε θα φορολογηθεις για εισοδημα που αντιστοιχει συμφωνα με τον πινακα που επισυναπτω. 1
vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε Ερχεται το κρατος και λεει... κατσε ρε φιλε που βρηκες τα λεφτα και παιρνεις αμαξι αφου δεν εχεις εισοδημα.... (και καλα κάνει... εγω γιατι να ειμαι μπλοκακιας και να πληρωνω εφκα τον μηνα 280 ευρω, ΦΠΑ κτλ κτλ; και ο καθε υπαλληλος τις εισφορες του παρακρατηση απο τον μισθο του;) αρα απο καπου εχεις εισοδημα.... οποτε θα φορολογηθεις για εισοδημα που αντιστοιχει συμφωνα με τον πινακα που επισυναπτω. Δηλαδή εν πληγής θα πληρώσει 5000 χιλιάρικα το αμαξι και άλλα 4000 τεκμηρια
1988panos2171 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δε θα δώσει 4000€ φόρο, απλά θα πληρώσει φόρο για τα 4000€ που υποτίθεται ότι ούτως η άλλως πρέπει να έχει για να συντηρήσει το αυτοκίνητο. Γύρω στο 100αρικο πρέπει να βγαίνει το χρόνο.
vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε Δε θα δώσει 4000€ φόρο, απλά θα πληρώσει φόρο για τα 4000€ που υποτίθεται ότι ούτως η άλλως πρέπει να έχει για να συντηρήσει το αυτοκίνητο. Γύρω στο 100αρικο πρέπει να βγαίνει το χρόνο. Οπότε βάζοντας τα κάτω πληρώνει την αγορά του αμαξιού όσο είναι και τεκμήρια για 4000 ευρω δηλαδή 100 με 200 ευρω χονδρικά σωστά??
fastnq2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Όλα καλά με τα τεκμηρια, την νόμιμη(γιατί παράνομη δεν γίνεται) αγορά του αυτοκινήτου πως θα την δικαιολογησει? Εισόδημα δεν έχει, προηγούμενες δηλώσεις όπως είπες μηδέν άρα ξεχνάει και την ανάλωση κεφαλαίου, δωρεά δν μπορεί να επικαλεστει γιατί πρέπει να πληρωθεί φόρος δωρεάς, ακόμα και για κέρδη από τυχερά παιχνίδια τύπου κέρδισα στο στοίχημα θέλουν απόδειξη ότι έχουν φορολογηθει. Εκτός άμα γραφτεί πολύ μικρή αξία το οποίο είναι παράνομο βέβαια αλλά και 1000 ευρω να το δηλώσει δεν μπορεί να τα δικαιολογησει ούτε αυτά.. Μόνο στο όνομα συγγενή φίλου κτλ βλέπω να είναι η λύση όπως είπε κάποιος παραπάνω
vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, fastnq2 είπε Όλα καλά με τα τεκμηρια, την νόμιμη(γιατί παράνομη δεν γίνεται) αγορά του αυτοκινήτου πως θα την δικαιολογησει? Εισόδημα δεν έχει, προηγούμενες δηλώσεις όπως είπες μηδέν άρα ξεχνάει και την ανάλωση κεφαλαίου, δωρεά δν μπορεί να επικαλεστει γιατί πρέπει να πληρωθεί φόρος δωρεάς, ακόμα και για κέρδη από τυχερά παιχνίδια τύπου κέρδισα στο στοίχημα θέλουν απόδειξη ότι έχουν φορολογηθει. Εκτός άμα γραφτεί πολύ μικρή αξία το οποίο είναι παράνομο βέβαια αλλά και 1000 ευρω να το δηλώσει δεν μπορεί να τα δικαιολογησει ούτε αυτά.. Μόνο στο όνομα συγγενή φίλου κτλ βλέπω να είναι η λύση όπως είπε κάποιος παραπάνω Οκ ευχαριστώ φιλοι μ για τις Πληροφορίες!! Θα του παω να πάρει κάνα ποδήλατο και πολύ του ειναι 🤣🤣
Alxnks Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε Ερχεται το κρατος και λεει... κατσε ρε φιλε που βρηκες τα λεφτα και παιρνεις αμαξι αφου δεν εχεις εισοδημα.... (και καλα κάνει... εγω γιατι να ειμαι μπλοκακιας και να πληρωνω εφκα τον μηνα 280 ευρω, ΦΠΑ κτλ κτλ; και ο καθε υπαλληλος τις εισφορες του παρακρατηση απο τον μισθο του;) αρα απο καπου εχεις εισοδημα.... οποτε θα φορολογηθεις για εισοδημα που αντιστοιχει συμφωνα με τον πινακα που επισυναπτω. Μείον τα ποσοστά λόγω παλαιότητας, τα ξέχασες.
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Putman είπε Νομίζω μέχρι 5000 ευρω είναι ο άγαμος. Θα πληρώσει κάτι λίγα 8.636€ είναι προς το παρόν, το 2020 ή το 2019 θα μειωθεί στις 5.685€.
vaggos400 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 8.636€ είναι προς το παρόν, το 2020 ή το 2019 θα μειωθεί στις 5.685€. Δηλαδή αγοράζοντας ένα αμάξι με 8 χιλιάρικα δεν υπάρχει θέμα??
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Δηλαδή αγοράζοντας ένα αμάξι με 8 χιλιάρικα δεν υπάρχει θέμα?? Εντελώς λανθασμένο συμπέρασμα, φόρο δεν πληρώνεις μόνο στην περίπτωση που το σύνολο των τεκμηρίων δεν ξεπερνά τις 8.636€(δλδ τεκμήριο αγοράς + τεκμήριο αυτοκινήτου + ατομικό τεκμήριο + όποιο άλλο υπάρχει). Εφόσον μόνο το τεκμήριο αγοράς είναι 8 χιλιάδες σίγουρα θα πληρώσεις φόρο, και πολύ μάλιστα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα