Thulogur Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Locke_John είπε Περιοχή Ανάληψη Βύρωνα, δίπλα στο πρότυπο πάρκο; Θεωρείται καλά εκει; Ναι, ειναι αρκετα όμορφα εκει. Πάρκινγκ θα βρισκεις σχετικα ευκολα. Εχει κοντα το σκοπευτήριο και σουπερ μαρκετ. Η αγορά του Βύρωνα αν δεν κανω λαθος θελει λιγο παραπάνω περπάτημα. 1 φορα το χρονο εχει και το πανηγύρι γυρω απο το παρκο.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, Locke_John είπε Περιοχή Ανάληψη Βύρωνα, δίπλα στο πρότυπο πάρκο; Θεωρείται καλά εκει; Να ξέρεις μιλάμε για πάρκο με Εκκλησία + 2 παιδικες χαρές. Αν είναι πολύ κοντά στο πάρκο προβλέπω να σου παίρνουν το κεφάλι για τα καλά.
Locke_John Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε Να ξέρεις μιλάμε για πάρκο με Εκκλησία + 2 παιδικες χαρές. Αν είναι πολύ κοντά στο πάρκο προβλέπω να σου παίρνουν το κεφάλι για τα καλά. Από άποψη τιμής εννοείς; Η άποψη σου είναι δλδ.οτι αξίζει ως περιοχή; Ζητούμενα θυμίζω,ασφάλεια,ηρεμία,σχετικά εύκολο παρκάρισμα. Υγ.σ εκείνη την περιοχή,ο πιο κοντινός σταθμός μετρό με τα πόδια,είναι ο Ευαγγελισμός; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Locke_John
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Locke_John είπε Από άποψη τιμής εννοείς; Η άποψη σου είναι δλδ.οτι αξίζει ως περιοχή; Ζητούμενα θυμίζω,ασφάλεια,ηρεμία,σχετικά εύκολο παρκάρισμα. Υγ.σ εκείνη την περιοχή,ο πιο κοντινός σταθμός μετρό με τα πόδια,είναι ο Ευαγγελισμός; Για την ηρεμία έλεγα. Απλά ξέχασε την αφού μιλάμε για εκκλησία + παιδικές χαρές. 1
Locke_John Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε Για την ηρεμία έλεγα. Απλά ξέχασε την αφού μιλάμε για εκκλησία + παιδικές χαρές. Α εντάξει, μικρή σχετικά η παραχώρηση αυτή για εμένα. Ακόμα "χειρότερα",έχει και σχολείο πολύ κοντά.τουλαχιστον είναι εσωτερικό το διαμέρισμα που Μ ενδιαφέρει.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Locke_John είπε Α εντάξει, μικρή σχετικά η παραχώρηση αυτή για εμένα. Ακόμα "χειρότερα",έχει και σχολείο πολύ κοντά.τουλαχιστον είναι εσωτερικό το διαμέρισμα που Μ ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά σε σπίτι κοντά σε εκκλησία, παιδική χάρα και σχολείο δεν θα πάταγα ποτέ. Σκέψου το σοβαρά και πριν το πάρεις να πας πολλές φορές σε διάφορες ώρες της ημέρα να δεις τι γίνεται από θέμα ηχορύπανσης. 4
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας και πάλι συμφορουμιτες. Εχω πλεον καταληξει και μαλλον θα κινηθω αγοραστικά. Μια "αυτονόητη" σχετικα ακόμα ερώτηση: Το διαμέρισμα που μ ενδιαφερει, ειναι παλαιο, (1965), σε διωροφη "πολυκατοικία". Στο συνολο, ειναι 7 τα διαμερισματα, ενω απ την μια πλευρα του κτιριου υπαρχει ενα "διδυμο" κτηριο που πιθανολογω ειναι ιδιας παλαιοτητας. Σε περίπτωση (ω μη γενοιτω) μελλοντικης ζημιας του κτίσματος, (ή/και του διπλανού) εχω "αυτονοητα" αναλογικό δικαιωμα στο οικόπεδο (για π.χ. πιθανή μελλοντικη ανεγερση πολυκατοικιας), ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματός μου; Απλά σκεπτόμενος, μου φαινεται φυσιολογικό. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Locke_John
Locke_John Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Γεια σε όλους. Η στατική μελέτη, σε προς αγορά διαμέρισμα, κατά πόσο μπορεί να προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα/εκτίμηση της κατάστασης του κτιρίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα