Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να δημιουργησω το δικο μου φορουμ για τις διατροφικες διαταραχες και ειμαι περηφανη για αυτο ! 

Βεβαια θα ημουν ακομα πιο περηφανη αν μπορουσα να το προωθήσω και σωστα χωρις κοστος και να εχω εγγραφες και συμμετοχες . Αν και διαβασα καποια πραγματα εδω απο παλια ποστς.

Σας το παρουσιαζω λοιπον !

http://diatrofikidiataraxi.forumgreek.com/

Διατροφικές Διαταραχές

Το φόρουμ των Διατροφικών Διαταραχών .Ανορεξία, Βουλιμία, Υπερφαγία. Ενημερώσου, αποδέξου, μίλα για όσα νιώθεις, βρες κι άλλους σαν και εσένα, μην φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια.  .Γίνε μέλος χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να σε κοροϊδέψουν. Εδώ θα σε καταλάβουν . Θα βρεις τη στήριξη που σου χρειάζεται! Κάνε μια προσπάθεια και μάθε τι ακριβώς σου συμβαίνει . Έλα να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!Μια μεγάλη οικογένεια !

Επεξ/σία από maria020
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, maria020 είπε

Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να δημιουργησω το δικο μου φορουμ για τις διατροφικες διαταραχες και ειμαι περηφανη για αυτο ! 

Βεβαια θα ημουν ακομα πιο περηφανη αν μπορουσα να το προωθήσω και σωστα χωρις κοστος και να εχω εγγραφες και συμμετοχες . Αν και διαβασα καποια πραγματα εδω απο παλια ποστς.

Σας το παρουσιαζω λοιπον !

http://diatrofikidiataraxi.forumgreek.com/

Διατροφικές Διαταραχές

Το φόρουμ των Διατροφικών Διαταραχών .Ανορεξία, Βουλιμία, Υπερφαγία. Ενημερώσου, αποδέξου, μίλα για όσα νιώθεις, βρες κι άλλους σαν και εσένα, μην φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια.  .Γίνε μέλος χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να σε κοροϊδέψουν. Εδώ θα σε καταλάβουν . Θα βρεις τη στήριξη που σου χρειάζεται! Κάνε μια προσπάθεια και μάθε τι ακριβώς σου συμβαίνει . Έλα να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!Μια μεγάλη οικογένεια !

Καλή η προσπάθεια σου αλλά λέω εγώ τώρα... Μώπως θα ήταν καλύτερο να στραφείς σε κάποιο blog?

• Confused 1
Δημοσ.

@Hapatingo το φόρουμ το έκανα για να συμμετέχουν άτομα που έχουν πρόβλημα και να γράφουν ..Ένα σάιτ και αυτό δεν θέλει προώθηση ? Και να γράφω στο σάιτ πράγματα που υπάρχουν και σε άλλες σελίδες μήπως είναι άκυρο ,δεν ξέρω !!!

Κάθε συμβουλή δεκτή είμαι καινούρια σε αυτά !

Δημοσ.
4 ώρες πριν, maria020 είπε

@kormos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !!!

Εννοείς να κάνω ένα blog αντί για φόρουμ ή να στραφεί σε blog για προώθηση? 

Ουσιαστικά θα πρότεινα:

ή να στραφείς σε αγορά δικού σου ονόματος και σέρβερ. 

ή να δημιουργήσεις ένα blogspot

ή να δημιουργήσεις ένα WordPress.com (με δικό τους domain ή πάλι δικό σου)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλορίζικο. Θα πρότεινα και εγώ μια εγκατάσταση σε έναν δικό σου χώρο/domain. 

Α) Μου άρεσε ότι δεν έγινε ένας αχταρμας από κατηγορίες. Συνήθως όσοι ξεκινάν ένα forum προσπαθούν να βάλουν ότι κατηγορία τους έρθει στο κεφάλι. Αυτό έχει 2 αρνητικά. Και το μπέρδεμα του επισκέπτη και το ότι πολλές κατηγορίες είναι άδειες στην αρχή.

Β) Σε συνδυασμό με αυτό που γράφω στο α) δεν μου αρέσει που βλέπω μια ενότητα, μια κατηγορία απο κάτω. Άλλη ενότητα, άλλη κατηγορία από κάτω. Φτιάξε μια ενότητα, διαταραχές και βάλε όλες τις κατηγορίες από κάτω.

• Thanks 1
Δημοσ.

@kormos Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να το κάνω χωρίς οικονομική εισφορά γιατί δεν εχω τα χρηματα να το στηρίξω . Το  domain από όσο ξέρω το πληρώνεις . Μέτα ενα τύπου blog πως θα με εξυπηρετουσε αφου δεν θα εχω εκει εγγραφες ? Δηλαδη το να γραφω μονη μου δεν ηταν ο στοχος μου Αντιθετα θα ηθελα ιδανικα να γίνει γνωστο και να βοηθηθουν ατομα να μιλησουν για το προβλημα και να βρουν στηριξη 

@sinikos Σε ευχαριστω πόύ για τα καλα σου λογια ... Ξερω τι ακριβως θελω να κανω και πως θα τα χωρισω μαλλον για αυτο δεν σπυ φανηκε να γινεται μπερδεμα . Με το να βαζω διαφορα ασχετα θα πετυχαινα μονο αυτο που λες. Απο την αλλη δεν τα εχω αφησει ολα ορατα στους επισκεπτες και σκεφτομαι μηπως αυτο δεν ειναι και πολυ εξυπνο για προσελκυση !

Θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει μια ενοτητα μονο με διαφορες κατηγοριες απο κατω ? Οι ενοτητες δεν χρησιμευουν λες ? Ακομα και αν το θεμα ειναι ασχετο με διαταχές ας πουμε ?

Ευχαριστω πολυ και τους δυο για το χρονο σας!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, maria020 είπε

@kormos Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να το κάνω χωρίς οικονομική εισφορά γιατί δεν εχω τα χρηματα να το στηρίξω . Το  domain από όσο ξέρω το πληρώνεις . Μέτα ενα τύπου blog πως θα με εξυπηρετουσε αφου δεν θα εχω εκει εγγραφες ? Δηλαδη το να γραφω μονη μου δεν ηταν ο στοχος μου Αντιθετα θα ηθελα ιδανικα να γίνει γνωστο και να βοηθηθουν ατομα να μιλησουν για το προβλημα και να βρουν στηριξη 

@sinikos Σε ευχαριστω πόύ για τα καλα σου λογια ... Ξερω τι ακριβως θελω να κανω και πως θα τα χωρισω μαλλον για αυτο δεν σπυ φανηκε να γινεται μπερδεμα . Με το να βαζω διαφορα ασχετα θα πετυχαινα μονο αυτο που λες. Απο την αλλη δεν τα εχω αφησει ολα ορατα στους επισκεπτες και σκεφτομαι μηπως αυτο δεν ειναι και πολυ εξυπνο για προσελκυση !

Θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει μια ενοτητα μονο με διαφορες κατηγοριες απο κατω ? Οι ενοτητες δεν χρησιμευουν λες ? Ακομα και αν το θεμα ειναι ασχετο με διαταχές ας πουμε ?

Ευχαριστω πολυ και τους δυο για το χρονο σας!

Το κόστος για το Domain είναι χαμηλό... ~25€/2 έτη (πολύ χαμηλό κόστος)

Σε ένα wordpress σίγουρα έχεις δυνατότητα για εγγραφές μελών και να συντάσουν...(λίγο ψάξιμο παραπάνω θέλει)

Όσο για τη φιλοξενία είναι ένα δευτερεύον κομμάτι όπου επίσης υπάρχουν χαμηλές λύσεις (οικονομικά) :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Το κόστος για το Domain είναι χαμηλό... ~25€/2 έτη (πολύ χαμηλό κόστος)

Σε ένα wordpress σίγουρα έχεις δυνατότητα για εγγραφές μελών και να συντάσουν...(λίγο ψάξιμο παραπάνω θέλει)

Όσο για τη φιλοξενία είναι ένα δευτερεύον κομμάτι όπου επίσης υπάρχουν χαμηλές λύσεις (οικονομικά) :) 

Δεν ηξερα οτι το κοστος ηταν τοσο χαμηλο για το domain . Eριξα ματια σε καποιες εταιριες που παρεχουν .. Ειναι κατι που ισως κανω μελλοντικα να παρει λιγο μπρος !

Τωρα προσπαθησα να δω αν το αφησω ετσι οπως το εκανα στην εταιρια αυτη και αγορασω domain σε αλλη εταιρια γιατι εκει ειναι ακριβη ... Περιττο να πω οτι θελει μια διαδικασια που εγω ως ασχετη εκαψα εγκεφαλικα κυτταρα χαχα

αρα χρειαζομαι και domain και φιλοξενια απ οσο καταλαβα :rolleyes:

εχω ακομα να μαθω πολλα , παρα πολλα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maria020 είπε

Δεν ηξερα οτι το κοστος ηταν τοσο χαμηλο για το domain . Eριξα ματια σε καποιες εταιριες που παρεχουν .. Ειναι κατι που ισως κανω μελλοντικα να παρει λιγο μπρος !

Τωρα προσπαθησα να δω αν το αφησω ετσι οπως το εκανα στην εταιρια αυτη και αγορασω domain σε αλλη εταιρια γιατι εκει ειναι ακριβη ... Περιττο να πω οτι θελει μια διαδικασια που εγω ως ασχετη εκαψα εγκεφαλικα κυτταρα χαχα

αρα χρειαζομαι και domain και φιλοξενια απ οσο καταλαβα :rolleyes:

εχω ακομα να μαθω πολλα , παρα πολλα !

Σωστά! + προσωπικό χρόνο για όλα τα υπόλοιπα :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Χίλιες φορές να το γυρίσεις σε blog/site τύπου wordpress.
Στο κάθε "άρθρο" θα μπορεί ο καθένας να γράψει από κάτω την γνώμη του και πάλι.
Και πιο όμορφο θα είναι σίγουρα από ένα φόρουμ και πιο εύχρηστο (ειδικά με τις εγγραφές,αφού δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος μέλος για να σχολιάσει-κερδίζει κ χρόνο! Αλλιώς ναι κάνουν εγγραφή και οι ίδιοι και όπως ειπώθηκε μπορείς να ορίσεις και συ ποιοι να γράφουν μέσα σαν αρθρογράφοι!
Που και πάλι θα μπορούσε να ναι "φορουμοειδές" μέσα στο wordpress.
Θα βρεις πολύ όμορφα templates και καλαίσθητα εκεί.

Επίσης θα προτείνω να μην περιμένεις ΚΑΝ να πάρει μπροστά,γιατί άπαξ και πάρει μπροστά και συνηθίσουν τα μέλη στην τωρινή μορφή,μετά αν πεις να πας σε wordpress ή όπου αλλού αποφασίσεις,θα γίνει το χάος! Και θα προκαλέσεις σύγχυση στους χρήστες με πιο πιθανό αποτέλεσμα,να φύγουν και να μην ξανα ασχοληθούν ποτέ-τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγω.

η αγορά domain ( κάτιγιαονομαεδώ.net ) στο www.wordpress.com είναι 18€/χρόνος(το πιο λίγο)-το ξέρω γιατί έχω σε χρήση ένα.. Μην αγοράσεις εκτός wordpress και πας να το βάλεις μετά,θα πληρώσεις περισσότερα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Απέφυγε αν μπορείς τα .tk ή ότι άλλο free domain θα βρεις (καλά χρυσά,αλλά πολλή διαφήμιση).

Όπως καταλαβαίνω σου λείπουν βασικές γνώσεις από στήσιμο site/forum-δεν το λέω για κακό-απλώς να τα βάζουμε κάτω για να βρεις μια οικονομικότερη και συμφέρουσα λύση και για σένα και για την δουλειά σου.
Οπότε ΜΗΝ αγοράσεις/ ενοικιάσεις καν δικό σου server!
Ούτε καν να το σκέφτεσαι-ακόμα μεγαλύτερο ξόδεμα χρημάτων. Γιατί δεν θα κάτσεις να γράψεις κώδικα για να φτιάξεις το site/forum/blog εσύ,θες κάτι έτοιμο-γρήγορα και πολύ καλά κάνεις! Ούτε θα χρειαστεί εσύ να κάνεις maintenance και να χεις το μυαλό σου μπας σε χακαρουν ή πέσει ο server τί θα κάνεις.
Αλλά μην προτείνετε βρε σεις τρελά πράγματα. Μπορεί να ξέρετε και να έχετε πολύ ωραίες και καλές λύσεις να προτείνετε,αλλά δεν έχουν θέση στην συγκεκριμένη υπόθεση.
(τώρα να πάρει σερβερ,για ποιο λόγο; Θα κάτσει να φτιάξει το site να το ανεβάσει ή θα πληρώσει κανά web developer να το κάνει; ΟΧΙ,θέλει κάτι άμεσο η κοπέλα και όσο το δυνατόν πιο ανέξοδο). Με τις υπηρεσίες του wordpress μια χαρά θα είναι με το hosting που θα της προσφέρει,και για το data που θα διακινεί.

Πιστεύω δεν είναι πολλά τα 18€ τον χρόνο αν είναι να γίνει για δουλειά που σου αρέσει και πιστεύεις θα προσφέρει σε κάποιον κάτι, αν ήταν για χόμπι έτσι απλά να υπάρχει,τότε δεν θα υπήρχε καν διαφωνία και για το forum όπως είναι τώρα και για .tk με ένα απλό template όπως έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@xtrmsnpr ουαου!!!!!!!

Ναι οντως πρωτη φορα ασχολουμαι με αυτο οποτε λογικο ειναι να " μυριζει"  η ασχετιλα απο μακρυά ! Μπαμ κανει ε? χρημα domain και server δεν τα εχω καθολου !

τωρα διαβαζω και μαθαινω καποια πραγματα και πολλα δεν τα καταλαβαινω κι ολας ..

Αλλιως το ειχα στο μυαλο μου, γι αυτο και πηγα κατευθειαν σε φορουμ και οχι σε blog γιατι δεν ηταν το θεμα μου να γραφω εγω αρθρα και ολοκληρα κατεβατα και να υπαρχουν σχολιαστες ..

Με προβληματισατε πολυ ... Ομως βλεπω οτι ειστε ολοι υπερ wordpress και οχι ας πουμε blospot .. Κατι παραπανω θα ξερετε βεβαια 

Ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου και τον χρονο σου !

Επεξ/σία από maria020
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας .. Το φοριυμ που σας ειπα οτι εφτιαξα δεν το αλλαξα σε blog ακομα... Σκεφτομαι μηπως το αφησω ετσι..

Αλλα θελω να ρωτησω βγαινουν καποιες διαφημισεις χωρις εγω να τις εχω βαλει και με κατηγορουν οτι πληρωνομαι κι ολας . Βασικα ειναι ενα ατομο που εχει λυσσαξει !

μπορω να κανω κατι ?

Και αντε να το αποδειξω :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...