OVER10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, Έβαλα την κάρτα μου για να γραφτώ στο revolut και δεν την δέχεται. Πήρα τηλ την τράπεζα και μου είπε πως η απόπειρα χρέωσης (του 1ευρώ) απορρίφθηκε λογω capital controls. ?.. Τι σημαίνει αυτο? Μήπως είναι προσφατη η απαγόρευση? Υπάρχει κάποιος που έβγαλε προσφατα? Υπάρχει άλλος τρόπος να καταχωρηθεί η κάρτα? Ευχαριστω!
l3ft3r1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Απαγορεύεται η χρέωση κάρτας για φόρτιση revolut, από την πρώτη μέρα των capital controls, καθώς εμπίπτει στην κατηγορία "μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό" της ερώτησης 7 εδώ. Μπορεί να τη φορτίσεις μόνο με έμβασμα.
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 6:55 ΜΜ, OVER10 είπε Καλησπέρα σας, Έβαλα την κάρτα μου για να γραφτώ στο revolut και δεν την δέχεται. Πήρα τηλ την τράπεζα και μου είπε πως η απόπειρα χρέωσης (του 1ευρώ) απορρίφθηκε λογω capital controls. ?.. Τι σημαίνει αυτο? Μήπως είναι προσφατη η απαγόρευση? Υπάρχει κάποιος που έβγαλε προσφατα? Υπάρχει άλλος τρόπος να καταχωρηθεί η κάρτα? Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις