Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Μετά από τρελό πρόβλημα που έχω με το ότι δεν μπορώ να πάρω vdsl στο σημείο που βρίσκομαι και ποτέ δεν θα πάρω σκέφτηκα να φέρω μια vdsl σε ένα γείτονα 

στα 500 μέτρα περίπου από εμένα και με κεραίες να πάρω την σύνδεση. 

Είμαι σε εξοχή, ανοιχτό εντελώς σημείο χωρίς εμπόδια με οπτική επαφή από κτίριο σε κτίριο. 

Η χρήση είναι για το κανάλι μου στο youtube επειδή χρειάζομαι upload για Livestreams (αυτήν την στιγμή εδώ και καιρό είμαι με wind 4g με καλό upload αλλά τα 30GB το μήνα είναι περιοριστικά)

Μπορείτε να μου πείτε:

1) Κάνει για την δουλειά που το θέλω?

2) τι κόστος απαιτείται?

3) εξοπλισμός?

4) Υπάρχει περίπτωση να έχω διακοπές?

5) ο καιρός επηρεάζει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1.nai.

2.αναλογως τι εξοπλισμο θα παρεις.

3. κατι σχετικα ευκολο να φτιαχτει θα ειναι με ubiquiti.

4.αν στηθει σωστα και εισαι στα 500 μετρα οπως λες οπτικη επαφη δυσκολο να εχεις διακοπες.

5.ναι αλλα σε τετοιο link θα πρεπει να εχει λιγο ακραια καιρικα φαινομενα για να μην παιξει που εδω στην ελλαδα δεν εχουμε και τοσα.σιγουρα μπορει μια βροχη να σου μειωσει την ταχυτητα του Link αλλα το link σιγουρα θα ειναι παραπανω απο τα 5mbit του upload του vdsl

Δημοσ.

1. Ναι, εφόσον υπάρχει καθαρή οπτική επαφή.

2. Περίπου 150€ συν τα υλικά στήριξης.

3. Με 2 ίδια ΑΡ (π.χ. LiteBeam AC  ή το LiteBeam AC Gen2, θα κάνεις άριστα την δουλειά που θέλεις.

4. Σε φυσιολογικές συνθήκες όχι και θα είναι σαν να είχαν συνδεθεί οι 2 θέσεις με καλώδιο δικτύου.

5. Η ισχυρή καταιγίδα, βαριά χιονόπτωση ή χαλαζόπτωση, πιθανόν να επηρεάζουν. Πόσες φορές έχετε τέτοιες συνθήκες στην περιοχή;

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν σύμφωνα με τον οδηγό.

Δημοσ.
10 minutes ago, mihalis19 said:

οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ. 

θα κανεις πιο ευκολα δουλεια οταν στησεις το link αν ειναι ενας απο την αλλη πλευρα να κανει ταυτοχρονα κεντραρισμα του ap.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...