zenwalk23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλησπερα ενδιαφερομαι να δωσω για το συγκεκριμενο πτυχιο με σκοπο τουλαχιστον c1, κυριως επειδη γινονται συχνα εξετασεις.Το εχει δωσει κανενας;Υπαρχει πουθενα δωρεαν υλικο για προετοιμασια;Ευχαριστω πολυ.
tsioulak Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Καλησπερα ενδιαφερομαι να δωσω για το συγκεκριμενο πτυχιο με σκοπο τουλαχιστον c1, κυριως επειδη γινονται συχνα εξετασεις.Το εχει δωσει κανενας;Υπαρχει πουθενα δωρεαν υλικο για προετοιμασια;Ευχαριστω πολυ. Και εμένα με ενδιαφέρει να το δώσω, δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πουθενά τα βιβλία ειτε δεύτερο χέρι είτε σκαναρισματα, αν καταφέρεις εσύ να τα βρεις πες το και σε μένα.
tsioulak Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Ποια βιβλια συγκεκριμενα ψαχνεις; Τα bulats essentials και succeed in bulats. Απο οσο εχω διαβάσει ειναι τα καλύτερα για όποιον θέλει να προετοιμαστεί και δεν μπορεί να διαθέσει σοβαρά χρήματα. 1
mylo Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, tsioulak είπε Τα bulats essentials και succeed in bulats. Απο οσο εχω διαβάσει ειναι τα καλύτερα για όποιον θέλει να προετοιμαστεί και δεν μπορεί να διαθέσει σοβαρά χρήματα. Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αν βρείτε κάτι σας παρακαλώ πείτε μου Thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα