Cro-Magnon Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ενταξει δεν υπαρχει λογος να τον αγχωνεται...Αφου το παρακολουθει. Απλως εγω θα ελεγα να παρεις μια 2η γνωμη. Η ακομα και 3η και 4η...Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι κακο.Μπορει να σε γλιτωσει απο πολλα. Καλά ...παρακολούθηση μπουζούκι... Του λέει ο γιατρός του να μην κανει βιοψία, γιατι ο οζος ειναι μεγαλος!;;; Κι εμας στο Λαικό, μας τρεχανε για βιοψία καθε χρονο για οζο 1,5 πόντο ;! Ποιος λεει την αληθεια τοτε; Γι αυτο σου λεω δε βγαζεις ακρη.
lek88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Καλά ...παρακολούθηση μπουζούκι... Του λέει ο γιατρός του να μην κανει βιοψία, γιατι ο οζος ειναι μεγαλος!;;; Κι εμας στο Λαικό, μας τρεχανε για βιοψία καθε χρονο για οζο 1,5 πόντο ;! Ποιος λεει την αληθεια τοτε; Γι αυτο σου λεω δε βγαζεις ακρη. Αν του είπε τέτοιο πράγμα ο γιατρός εννοείται πως του είπε βλακεια!!!!! Εννοείται πως θέλει παραπάνω ψάξιμο επειδή είναι μεγάλος! Εδώ 1 πόντο έχουμε και τρέχουμε για βιοψία!!! Η γνώμη μου είναι να πάει και σε δεύτερο γιατρό για μια γνώμη. Δεν είναι δυνατόν να έχει οζο 35 πόντους και να του λέει ότι είναι μεγάλος και δεν χρειάζεται βιοψία! Χρειάζεται.... Από χθες!!
Cro-Magnon Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, lek88 είπε Αν του είπε τέτοιο πράγμα ο γιατρός εννοείται πως του είπε βλακεια!!!!! Εννοείται πως θέλει παραπάνω ψάξιμο επειδή είναι μεγάλος! Εδώ 1 πόντο έχουμε και τρέχουμε για βιοψία!!! Η γνώμη μου είναι να πάει και σε δεύτερο γιατρό για μια γνώμη. Δεν είναι δυνατόν να έχει οζο 35 πόντους και να του λέει ότι είναι μεγάλος και δεν χρειάζεται βιοψία! Χρειάζεται.... Από χθες!! Προσοχη με τους ...πόντους σύντροφε, γιατι τα νούμερα που γράφεις, τα έχουν μόνο οι ...Τζαμαικανοί, με το συμπαθειο! 1
lek88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Cro-Magnon είπε Προσοχη με τους ...πόντους σύντροφε, γιατι τα νούμερα που γράφεις, τα έχουν μόνο οι ...Τζαμαικανοί, με το συμπαθειο! Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Χιλιοστά.
-Dimitris- Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Ναι 35mm Εφυγες για FNA, χθες. Αν σε ρωτησει τι ειναι αυτο (πολυ πιθανο), αλλαζεις ενδοκρινολογο. 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Λοιπον παιδια εκανα παλι υπερηχο και ο οζος εχει μεινε σταθερος αλλα εμφανηστικαν και αλλοι 18 του μηνα εκλεισα για βιοψια, ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι αυτος που θα μου κανει την παρακεντηση θα διαλεξει απο ποιους οζους θα παρει δειγμα , δεν θα επρεπε κανονικα να παιρνει δειγμα απο ολους τους οζους ?
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Aν παρει από όλους θα σε κάνει σαν σουρωτηρι για τα μακαρόνια! Μάλλον παίρνουν από τους πιο μεγάλους ή τους υποπτους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 αυτο που ειπε ο @Cro-Magnon θα γινει... Ωστοσο μην αγχωνεσαι οσο πιο πολλοι τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να ειναι επικινδυνοι...(Σαν γενικος κανονας αυτος,μην νομιζεις οτι αφου το ειπα εγω ισχυει παντα...) 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 τι πιθανοτηταα εχει να μην παρει δειγμα απο οζο που μπορει να δημιουργησει κακοηθια ?
lek88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Aν παρει από όλους θα σε κάνει σαν σουρωτηρι για τα μακαρόνια! Μάλλον παίρνουν από τους πιο μεγάλους ή τους υποπτους. Ακριβώς! 24 λεπτά πριν, Anorymous είπε τι πιθανοτηταα εχει να μην παρει δειγμα απο οζο που μπορει να δημιουργησει κακοηθια ? Ξέρουν αυτοί τι πρέπει να κάνουν μην σε αγχώνει τόσο. 2
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδιά μου είπαν σήμερα ότι στο ευαγγελισμό για την ανάλυση του δείγματος κάνουν υποχρεωτικά την μέθοδο σι πρέπ και χρεώνουν 50 ευρώ γιατί δεν τα καληπτει ο ΕΟΠΥΥ ξέρετε κάτι παραπάνω πάνω σέ αυτή την μέθοδο ?
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Λυπάμαι, αλλά δεν έχω ιδέα! Μα καλά, δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι ο Ευαγγελισμός; Γιατί χρεώνει τετοιες εξετάσεις; Κι από πότε ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει βιοψίες; Μήπως να ρώταγες και σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εγω απο τι ξερω ειχε γινει σε ιδιωτικο η βιοψια με μια συμμετοχη...το απογευμα μπορω να σου πω λεπτομερειες.
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 12:59 ΠΜ, Cro-Magnon είπε Λυπάμαι, αλλά δεν έχω ιδέα! Μα καλά, δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι ο Ευαγγελισμός; Γιατί χρεώνει τετοιες εξετάσεις; Κι από πότε ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει βιοψίες; Μήπως να ρώταγες και σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο; Τελικά έκανα την παρακέντηση κανονικά ήταν να πληρώσω 100 ευρώ ενας ο αριστερός λοβός και ένας ο δεξιός αλλά ο γιατρός έγραψε καί καλά ότι πήρε δείγμα μόνο από τον ένα καί πλήρωσα μόνο 50. Κανονικά στα δημόσια νοσοκομεία όπως λές δεν πληρώνεις τίποτα απλα στο κυτταρολόγικο έλεγχο βάση πρωτοκόλλου ο Ευαγγελισμός χρησιμοποιεί την μέθοδο thin prep η οποία είναι ταχύτερη καί με καλητερη αξιόπιστια, δυστυχώς θεωρείται "πολυτελεία" και πρέπει να πληρώσεις. Πήρα σε άλλα νοσοκομεία πού κάνουν την απλή μέθοδο αλλά έχει αναμονή 4-5 μήνες καί δεν μπορώ να περιμένω τόσο. 1
alieus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Άντε μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ. Μου βρήκαν πολύ αυξημένη TSH. Μου δώσαν επί πλέον εξετάσεις αίματος και υπέρηχο. Τέλος του μήνα θα έχω τα αποτελέσματα. Έχω πανικοβληθεί, εκτός από το τι θα βγάλει η ιστορία και από την αργοπορία των δημόσιων νοσοκομείων στα ραντεβού...για ιδιώτη γιατρό δεν υπάρχει χρήμα...πιο πολύ σε πεθαίνει η αναμονή...στο τηλέφωνο για ραντεβού με ενδοκρινολόγο σου λένε είναι όλα κλεισμένα, πάρτε αρχές Δεκεμβρίου για το 2019... Τι να περιμένω ρε παιδιά εσείς που περάσατε ή περνάτε κανάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις