giorgosmcmc Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλησπερα, μπορει σας παρακαλω καποιος να μου πει τι ακριβως ειναι αυτα τα malware που εντοπισε το adw cleaner και απο που μπορει να τα κολησα?
accipio Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αυτό δεν είναι το AdwCleaner αλλά το Malwarebytes Antimalware. Και αυτό που εντόπισε δεν είναι malware αλλά PUP (πιθανώς ανεπιθύμητο πρόγραμμα), δηλ. κάτι όχι οπωσδήποτε κακόβουλο. Φαίνονται πως είναι κάποιες καταχωρίσεις στο μητρώο, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι· αφορούν ρυθμίσεις/κανόνες του Firewall, όπως βλέπω, σχετιζόμενες ίσως με κάποιο "ύποπτο" πρόγραμμα. Μπορείς να δεις με ποιο πρόγραμμα σχετίζονται; Μήπως έτσι βρούμε άκρη.
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, accipio είπε Αυτό δεν είναι το AdwCleaner αλλά το Malwarebytes Antimalware. Και αυτό που εντόπισε δεν είναι malware αλλά PUP (πιθανώς ανεπιθύμητο πρόγραμμα), δηλ. κάτι όχι οπωσδήποτε κακόβουλο. Φαίνονται πως είναι κάποιες καταχωρίσεις στο μητρώο, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι· αφορούν ρυθμίσεις/κανόνες του Firewall, όπως βλέπω, σχετιζόμενες ίσως με κάποιο "ύποπτο" πρόγραμμα. Μπορείς να δεις με ποιο πρόγραμμα σχετίζονται; Μήπως έτσι βρούμε άκρη. Το adwcleaner ειναι, ηρθε σημερα update και αλλαξε το UI. Δε μπορω να βγαλω ακρη γιατι τον τελευταιο καιρο ειχα διαγραψει οτιδηποτε που θα μπορουσε να θεωρηθει ανεπιθυμητο απ το pc, βεβαια ειχα ορισει εναν κανονα στο firewall χειροκινητα να μη συνδεεται αυτοματα στο ιντερνετ το uplay αλλα δε νομιζω να θεωρησε αυτο ως κακοβουλο.
accipio Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Α, μάλιστα, ήμουν σίγουρος ότι είναι το Malwarebytes Antimalware από το interface... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς και τόσο, αν όλες σου οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά, και το uplay ειδικότερα. Στην πράξη θα δεις, με βάση τη συμπεριφορά των εφαρμογών, αν κάτι έχει αλλάξει που ίσως σχετίζεται με τη διαγραφή που έκανε το Adwcleaner. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα