Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. υπαρχει καμια λυση οταν ειμαι στο εξωτερικο και με καλεσει καποιος αν εχω κλειστο το τηλεφωνο ή δεν πιανει να μη του βγαλει μηνυμα στην γλωσσα της χωρας που θα ειμαι;

εν ολιγοις θελω να ειμαι στο εξωτερικο και να μη το μαθει καποιος ο οποιος πιθανον να με παριε τηλεφωνο.

ιδεες?

ευχαριστω

Δημοσ.

Μα έτσι και αλλιώς στην γλώσσα του παρόχου αυτουνού που παίρνει τηλέφωνο, δεν παίζουν τα μηνύματα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hamurabi είπε

παιδια καλησπερα. υπαρχει καμια λυση οταν ειμαι στο εξωτερικο και με καλεσει καποιος αν εχω κλειστο το τηλεφωνο ή δεν πιανει να μη του βγαλει μηνυμα στην γλωσσα της χωρας που θα ειμαι;

εν ολιγοις θελω να ειμαι στο εξωτερικο και να μη το μαθει καποιος ο οποιος πιθανον να με παριε τηλεφωνο.

ιδεες?

ευχαριστω

Όταν λες να σε πάρει τηλέφωνο, εννοείς σε αριθμό ελληνικού παρόχου που ισχύει το roaming ή ξένου παρόχου; Αν είναι το δεύτερο προφανώς και δεν γίνεται αυτό που λες. 

Δημοσ.

ειμαι συνδρομητης της κοσμοτε. και παω στη γαλλια ενω λεω στον αδερφο μου οτι ειμαι στην καλαματα. γινεται αν με παρει και δε πιανει το κινητο μου να μη του βγαλει γαλλικα αλλα κατι αλλο οτιδηποτε ωστε να μη καταλαβει οτι ειμαι στη γαλλια?

το εξηγησα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα

Δημοσ.

Δεν έχει τύχει ποτέ μου να καλέσω κάποιον στο εξωτερικό, αλλά λογικά, το μήνυμα θα είναι της cosmote δηλαδή του παρόχου που έχεις, οπότε οτι βγάλει θα το βγάλει στα ελληνικά. Μήνυμα στην γλώσσα της χώρας που βρίσκεσαι θα βγάλει αν καλέσει σε τηλέφωνο παρόχου από την χώρα που πήγες. Εαν κάνω λάθος σε αυτό ας με διορθώσει κάποιος. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τηλεφωνώ σε συγγενικό μου πρόσωπο στην Αγγλία (με ελληνικό πάροχο) όχι μόνο τα ενημερωτικά μηνύματα είναι αγγλικά αλλά ακόμα και ο ήχος κλήσης είναι αγγλικός...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

μηπως να βαλεις εκτροπη οταν δεν απαντα το δικο σου να στελνει την κληση σε καποιο ελληνικο τηλεφωνο ωστε να βγαινει το μηνημα ελληνικα.απλα δεν θα το απαντησει κανεις ελλαδα το τηλεφωνο.απλα θα χτυπαει σαν να μην το σηκωνεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Hamurabi είπε

ειμαι συνδρομητης της κοσμοτε. και παω στη γαλλια ενω λεω στον αδερφο μου οτι ειμαι στην καλαματα. γινεται αν με παρει και δε πιανει το κινητο μου να μη του βγαλει γαλλικα αλλα κατι αλλο οτιδηποτε ωστε να μη καταλαβει οτι ειμαι στη γαλλια?

το εξηγησα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα

Δεν ξέρω σε τι γλώσσα θα ακουστούν τα μηνύματα τηλεφωνητή αν δεν το σηκώσεις, αλλά σίγουρα αν προλάβεις και το σηκώσεις δε θα καταλάβει απολύτως τίποτα. Λόγω του roaming δεν υπάρχουν περίεργες χρεώσεις που να κινούν υποψίες, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

@Hamurabi

Τα μηνύματα τηλεφωνητή θα ειναι στα ελληνικά (της cosmote) όταν το κινητό σου ειναι κλειστό.

Όσο είσαι εκει, με το κινητό ανοιχτό, θα εισαι σε περιαγωγή. Οταν σβήσεις το κινητό, θα πάψει και η περιαγωγή, οποτε όλα θα ειναι σαν να εισαι στην Ελλαδα ( ελληνικα μηνύματα)

Δεν ξέρω για την Γαλλία, αλλά στη Γαλλία, ο ήχος κλήσης ειναι διαφορετικός, οποτε μονο αν το ξέρει ίσως να σκεφτεί κατι.

Απο εκει και πέρα, οσο εισαι σε περιαγωγή, υπάρχουν πολύ ειδικές περιπτώσεις να καρφωθείς με γαλλικά μηνύματα.

• Να μιλάς αλλου, οταν σε καλέσει, οποτε θα του πει στα Γαλλικά "ΣυγΚώμη, ο μεσσιε Χαμουραμπι ντεν ειναι ντιατεσιμος"
  • Οταν για λιγο βρεθείς εκτός δικτύου, π.χ. υπογειο, μετρό, κακό σήμα, που θα γίνει το ίδιο.

Αν θες να εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα καρφωθεις απο χαζό λόγο, πρεπει να κάνεις πατέντες συνομοσίας.

1. Πρώτον να εχεις ένα αλλο smart κινητό με άλλο νουμερο, το οποίο θα αφήσεις Ελλάδα, ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ και στο αθόρυβο
  2. Δευτερον να κάνεις εκτροπή κλήσεων του νουμερου σου, σε εκεινο το νεο νουμερο. Ετσι οποιος σε καλεί, θα χτυπά, χωρίς να απαντά κανενας
  3. Τρίτον να εγκαταστήσεις app που να σε ενημερώνει ηλεκτρονικά για το call log, οποτε θα τα διαβάζεις ηλεκτρονικά ποιος σε πήρε και μετά θα τον καλείς εσύ απο το κινητό σου, στο στυλ "ελα δεν το ακουσα"
  4. Τα sms θα σου ερχονται κανονικα, θα απαντας κανονικα

Δημοσ.
10 hours ago, christakos07 said:

Δεν ξέρω σε τι γλώσσα θα ακουστούν τα μηνύματα τηλεφωνητή αν δεν το σηκώσεις, αλλά σίγουρα αν προλάβεις και το σηκώσεις δε θα καταλάβει απολύτως τίποτα. Λόγω του roaming δεν υπάρχουν περίεργες χρεώσεις που να κινούν υποψίες, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

απλα το βασικο ειναι οταν μπορει να μην εχει σημα.

8 hours ago, isay said:

@Hamurabi

Τα μηνύματα τηλεφωνητή θα ειναι στα ελληνικά (της cosmote) όταν το κινητό σου ειναι κλειστό.

Όσο είσαι εκει, με το κινητό ανοιχτό, θα εισαι σε περιαγωγή. Οταν σβήσεις το κινητό, θα πάψει και η περιαγωγή, οποτε όλα θα ειναι σαν να εισαι στην Ελλαδα ( ελληνικα μηνύματα)

Δεν ξέρω για την Γαλλία, αλλά στη Γαλλία, ο ήχος κλήσης ειναι διαφορετικός, οποτε μονο αν το ξέρει ίσως να σκεφτεί κατι.

Απο εκει και πέρα, οσο εισαι σε περιαγωγή, υπάρχουν πολύ ειδικές περιπτώσεις να καρφωθείς με γαλλικά μηνύματα.

• Να μιλάς αλλου, οταν σε καλέσει, οποτε θα του πει στα Γαλλικά "ΣυγΚώμη, ο μεσσιε Χαμουραμπι ντεν ειναι ντιατεσιμος"
  • Οταν για λιγο βρεθείς εκτός δικτύου, π.χ. υπογειο, μετρό, κακό σήμα, που θα γίνει το ίδιο.

Αν θες να εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα καρφωθεις απο χαζό λόγο, πρεπει να κάνεις πατέντες συνομοσίας.

1. Πρώτον να εχεις ένα αλλο smart κινητό με άλλο νουμερο, το οποίο θα αφήσεις Ελλάδα, ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ και στο αθόρυβο
  2. Δευτερον να κάνεις εκτροπή κλήσεων του νουμερου σου, σε εκεινο το νεο νουμερο. Ετσι οποιος σε καλεί, θα χτυπά, χωρίς να απαντά κανενας
  3. Τρίτον να εγκαταστήσεις app που να σε ενημερώνει ηλεκτρονικά για το call log, οποτε θα τα διαβάζεις ηλεκτρονικά ποιος σε πήρε και μετά θα τον καλείς εσύ απο το κινητό σου, στο στυλ "ελα δεν το ακουσα"
  4. Τα sms θα σου ερχονται κανονικα, θα απαντας κανονικα

απλα μπορει να το κανει και σε σταθερο εκτος απο κινητο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, poulinos είπε

απλα μπορει να το κανει και σε σταθερο εκτος απο κινητο.

Εννοείται αλλά συνήθως δεν υπάρχει σταθερο νουμερο που να μπορει να κάτσει βουβα (εκτός αν ειναι το δικό του)

συν οτι με κινητό-android θα βρει πολύ πιο ευκολα call log forward

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...