andreamk13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Γεια σας! Επειδή έγινα δεκτός στο πρόγραμμα που ήθελα στο πανεπιστήμιο της Ουψάλα (αλλά μάλλον θα μείνω στοκχόλμη γιατί θα μείνω μαζί με ένα παιδί που έγινε δεκτός στην Στοκχόλμη), θα ήθελα πληροφορίες και τα βασικά που πρέπει να κάνω (ασφάλεια, διαμονή, μετακινήσεις, τι να προσέξω) απο κάποιον που μένει ή έμενε εκεί και γνωρίζει.
Diskimpex Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Απο παιδι γειτονα ξερω το πανεπιστημιο δινει πληροφοριες .Σε καθοδηγει σε πολλα .Δεν ειναι οπως εδω μονο για τα πολιτικα ασχολουνται.
doctorkostis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μηνιαία κάρτα για το τρένο είναι από 220-270€ για την απόσταση που θες, κάνει περίπου 40-45 λεπτά. Αν μένεις κοντά σε σταθμό είναι οκ, αλλιώς υπολόγισε και την ώρα να πας στο σταθμό του τρένου. Εξαρτάται από το ενοίκιο που θα δίνεις Στοκχόλμη. Εγώ θα έψαχνα για δωμάτιο εστίας στην Uppsala. Θα χρειαστείς ενα ΚΑΛΟ μπουφάν για το χειμώνα στην Uppsala. Το -15 δεν είναι σπάνιο. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα, ψάξε. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από doctorkostis
andreamk13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, doctorkostis είπε Μηνιαία κάρτα για το τρένο είναι από 220-270€ για την απόσταση που θες, κάνει περίπου 40-45 λεπτά. Αν μένεις κοντά σε σταθμό είναι οκ, αλλιώς υπολόγισε και την ώρα να πας στο σταθμό του τρένου. Εξαρτάται από το ενοίκιο που θα δίνεις Στοκχόλμη. Εγώ θα έψαχνα για δωμάτιο εστίας στην Uppsala. Θα χρειαστείς ενα ΚΑΛΟ μπουφάν για το χειμώνα στην Uppsala. Το -15 δεν είναι σπάνιο. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα, ψάξε. https://www.ul.se/en/tickets/travel-card/student/ Φοιτητικό είναι κοντά στα 100 ευρώ. 4 ώρες πριν, NT1G είπε Ουψάλα - Στοκχόλμη είναι 60+km να ξέρεις. Οι περιοχές που κοιτάω Στοκχόλμη είναι βόρεια Προάστεια και απέχουν 35-45 λεπτά από κεντρικό σταθμό της Ουψάλα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βγάλω ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης ενώ είμαι στον στρατό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα