papresa Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μία ξαδερφούλα μου, ζήτησε την βοήθεια μου, αλλά δεν ήξερα να την βοηθήσω, μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε εσείς. Έχει χαλάσει το παλιό της κινητό, είναι νεκρό, έχει πάρει καινούργιο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μπει στα social media (facebook, instagramm, gmail) και φυσικά να μπει στο play store της google, για να κατεβάσει εφαρμογές. Δηλαδή με λίγα λόγια χάθηκαν οι κωδικοί του gmail τους οποίους δεν θυμάται. Μπορεί να κάνει κάτι να τους βρει;
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, papresa είπε Μία ξαδερφούλα μου, ζήτησε την βοήθεια μου, αλλά δεν ήξερα να την βοηθήσω, μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε εσείς. Έχει χαλάσει το παλιό της κινητό, είναι νεκρό, έχει πάρει καινούργιο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μπει στα social media (facebook, instagramm, gmail) και φυσικά να μπει στο play store της google, για να κατεβάσει εφαρμογές. Δηλαδή με λίγα λόγια χάθηκαν οι κωδικοί του gmail τους οποίους δεν θυμάται. Μπορεί να κάνει κάτι να τους βρει; Ανάκτησει με τις γνωστές απαντήσεις, εμαιλ (2ο), κινητό που είχαν δηλωθεί. Εναλλακτικά βλέπω για καινούργιο
tsioulak Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 20/4/2018 στις 12:16 ΜΜ, kormos είπε Ανάκτησει με τις γνωστές απαντήσεις, εμαιλ (2ο), κινητό που είχαν δηλωθεί. Εναλλακτικά βλέπω για καινούργιο Αυτα συν το email ανακτησης, κατα τα αλλα δοκιμασε να βρεις καμια συσκευη που ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος ή αλλιως να θυμηθει τον κωδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα