Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα θελα τα φώτα όσων ίσως έχουν είχαν το ίδιο θέμα με εμένα. Είχα παλαιότερα μια απλή dsl σύνδεση ΟΤΕ στο πατρικό μου κ αφού κατέβηκα μετά στο ισόγειο να μείνω μόνος πήρα απλά ένα wif usb adapter TP Link των 20 ευρώ κ έκανα έκτοτε άψογα τη δουλειά μου κ ας μας χώριζε ένας όροφος(το διαμέρισμα της γιαγιάς μου). Μια μέρα λοιπόν μας καλούν να κάνουμε μια αναβάθμιση με ελάχιστα ευρώ σε ευρυζωνική  γραμμή κ ταχύτητα ιντερνετ στα 30mbps . Λέω λοιπόν στους δικούς μ ας το κάνουμε αφού στο ισόγειο δεν έχω βάλει γραμμή κ πληρώνω εγώ το ιντερνέτ(ενα ποσό δλδ). Από την ημέρα που έβαλα το νεο μόντεμ η ταχύτητα έπεσε αισθητά και δεν ξεπερνά τα 9-10. Θα μ πεις είσαι στο ισόγειο τι περιμένεις βάλε γραμμή δική σου. Δεν το θέλω όμως γιατι πριν δούλευα μια χαρά κ δεν θέλω να ανοίξω γραμμή μονο κ μονο για ιντερνετ. Μπορεί κανείς να μ προτείνει κάτι να αγοράσω για να δυναμώσει την ισχύ του σήματος; Το μόντεμ είναι στον δεύτερο κ γω στο ισόγειο. Μπορώ να τοποθετήσω το μηχάνημα παντού κ στο διαμέρισμα της γιαγιάς μου που μας χωρίζει. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...