Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινοντας να ενεργοποιησω πακετο χρονου ομιλιας διαπιστωσα οτι εχουν καταργηθει ολα τα πακετα και εχουν μεινει 3 οτι να'ναι πακετα,που αμφιβαλω αν βολευουν τον οποιοδηποτε.

Συγκεκριμενα κατηργησαν το talk to vodafone 300,με 100' προς ολους και 200 προς vodafone΄+ συν bonus online ενεργοποιησης 100' προς ολους με 6 ευρω.

Τα νεα πακετα ειναι πραγματικα οτι να'ναι,με χρονο προς cu  ( οχι vodafone γενικοτερα σε 2/3 πακετα ) και ακυρα sms και mms,με "φθηνοτερο" πακετο στα 7 ευρω.
Ποιος στελνει sms /mms ρε πιθηκια της vodafone,που μου βαλατε 300 το μηνα;

Αλλα φυσικα οταν το sms το εχεις τιμοκαταλογο 25 λεπτα ( να τα φατε σε φαρμακα ) λογικο να μου βγαζεις "πακετο".

Πανε να το κλεισουν το μαγαζακι ή μου φαινεται;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, webparts είπε

Πανε να το κλεισουν το μαγαζακι ή μου φαινεται;

Ας πούμε πως είναι συμφωνία και των τριών. Αφού δεν μπορούν να τους σπρώξουν σε καρτοσυμβόλαια, θα τους κάνουν όλους να έχουν μίνι-συμβόλαια. 10-12 ευρώ το μήνα δηλαδή, κάθε μήνα, για τις υπηρεσίες που θέλει κάποιος. Τι να πεις..

26 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Και στο whats up τα ιδια.... δεν εχουν καταλαβει οτι θα πεσει πεινα μαλλον

Δυστυχώς, τα δεδομένα δείχνουν πως τους παίρνει -μια χαρά- να το κάνουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Πανε οι εποχες 1000 λεπτα +1000 sms με 3 ευρω το whats up

Θυμαμαι και μια χρηση καρτα ανανεωσης CU που ειχε βγαλει καμια 30.000 κομματια,που ειχε κατι χιλιαδες λεπτα με 10 ευρω.

Δημοσ.

Αυτό το κάνανε τότε γιατί ήθελαν να "δέσουν" με το κινητό την πιτσιρικαρία. Ήταν και η χρονική φάση που ωρίμαζε το καρτοκινητό και ψάχνανε τρόπους να αυξήσουν την συνδρομητική τους βάση. Η πιτσιρικαρία τώρα όμως μεγάλωσε και θέλουν να τους σπρώξουν στα καρτοσυμβόλαια. Επίσης τότε τα κέρδη τους ήταν πολύ περισσότερα (*) και τους έπαιρνε περισσότερο.

(*) και τώρα είναι πολλά τα κέρδη τους, απλά τότε ήταν πολλαπλάσια. Αυτό εννοώ.

Δημοσ.

Απατη δεν λετε τιποτα.

Με παιρνουν τηλεφωνο, γειας απο βονταφονε, βαζετε πανω απο 10€ το μηνα καρτα και σας προτεινουμε να το κανετε καρτοσυμβολαιο με αυτο το πακετο.

Τρωω μια φλασια καλη, σκεφτομαι την ωρα που με μιλαει, εγω βαζω 10€ μια μερα πριν ληξει το πακετο για να το ενεργοποιησω, γιατι παλια το αφηνα, αυτοι στελνανε μυνημα οτι τελειωσαν τα λεπτα με την πρωτη κληση που εκανα, εφαγα μερικα υπολοιπα ετσι και ησυχασα. Της απανταω εγω βαζω 10€ καρτα καθε μηνα, ποτε παραπανω, σαν αντιλογο ειχε το παραγειγμα οτι ειναι 40ημερες που κανουν την μετρηση αρα 10+10€=20€ την λεω αυτο ειναι λογικο, αφου τα πακετα ισχυουν ενα μηνα, ηθελε να με κανει μαλλον να βγαλω τον εγκεφαλο μου να τον.βαλω στο μπλεντερ. Αυτοι μαλλον ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα, μαλιστα καταλαβα οτι αν βαλεις καρτα πχ 5/3 και το πακετο ληγει 4/4 θεωρουν οτι βαζεις πανω απο 10€ καρτα και εκει κοροϊδεύουν τον κοσμο.

Στο τελος μου ειπε εχετε δεκα μερες να αλλαξετε σε καρτοσυμβολαιο, αλλιως τα οακετα θα καταργηθουν και θα βαζετε μονο καρτα. Δεν αντεξα την ειπα, ας καταργηθουν θα ψαξω για αλλη εταιρια.

Τελικα δεν εγινε κατι, μονο τα πακετα πειραζουν, συν οτι σε κλεβουν τα χρηματα που μενουν ως υπολοιπο γιατι πανω στο 3μηνο χωρις ανανεωση, παυει να λειτουργει η καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...