Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Ποιά προσφορα fixed γτια να βάλεις τις μνήμες με 2 κλικ ρε συ
Heybro Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Έχω προβλέψει εδώ και καιρό ότι η τρίτη γενιά ryzen θα πλησιάσει πολύ τους 8700Κ(στο gaming) και μόλις στην τέταρτη γενιά θα δούμε να υπάρχει κάποιο προβάδισμα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο 8700Κ είναι περίπου το upgrade path της AMD από σήμερα. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο άλμα στις επιδόσεις που να με διαψεύδει. Κάποιοι π.χ. ονειρεύονταν τα 4,5Ghz από τη δεύτερη γενιά και βλέπουμε 4,2ghz με δυσκολία και υψηλά temps. Πρεπει να παιξει με 4.8+ για να τους coffee. Τα παιχνιδια αγαπανε την υψηλη συχνοτητα ανεκαθεν ηταν ετσι και δεν προκειται να αλλαξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν με ενδιαφερει κανενα βιντεακι εγω μια ερωτηση σου εκανα, οταν εσυ παιζεις με 100fps ,εγω θα παιζω με 50 ? Όταν αυτός θα παίζει με 50 εσύ θα είσαι ΑΠAΙΚΤΟΣ
mcrae13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, radiohead είπε Όταν αυτός θα παίζει με 50 εσύ θα είσαι ΑΠAΙΚΤΟΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τρελέ....έκλαψα
james rod Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, Heybro είπε Πρεπει να παιξει με 4.8+ για να τους coffee. Τα παιχνιδια αγαπανε την υψηλη συχνοτητα ανεκαθεν ηταν ετσι και δεν προκειται να αλλαξει. ναι γι' αυτο ο 920 εριχνε φαπες στον 8150/8350, επειδη αγαπουσαν τις υψηλες συχνοτητες. φιλε πρεπει να ξεκολησεις απο καποια κλισε. 1
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Έχω προβλέψει εδώ και καιρό 1
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ούτε συχνότητες, ούτε τίποτα, πιστεύω απλά οτι τα games είναι περισσότερο optimized σε intel cpus επειδή οι μηχανές γραφικών κατασκευαστηκαν τέτοιες και οι developers τεμπελιαζουν να βελτιωσουν τις ηδη υπάρχουσες. Και γιατι να το καναν άλλωστε οταν η αγορα εδω και χρόνια αποτελουνταν κατα 90-10 απο intel cpus. Οσο αλλάζουν ομως οι ισορροπίες στις πωλησεις hardware με την εμφανιση των ryzen τόσο θα αλλάζει και το software υπέρ αυτών. 2
cpc464 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, music_lover είπε Ούτε συχνότητες, ούτε τίποτα, πιστεύω απλά οτι τα games είναι περισσότερο optimized σε intel cpus επειδή οι μηχανές γραφικών κατασκευαστηκαν τέτοιες και οι developers τεμπελιαζουν να βελτιωσουν τις ηδη υπάρχουσες. Ακριβώς αυτό,και δέν σταματάει μόνο εκεί είναι εταιρείες που ανήκουν στο partners program της intel και σε υποχρεώνουν να πάρεις cpu της για να δουλέψεις προγράμματα/μηχανήματά τους, υπήρχε συμφορουμίτης οδοντίατρος που το έπιβεβαίωνε και το ξέρω και εγώ απο εταιρεία που πούλαγε λογισμικό για επιχειρήσεις. Πάντως εάν είχε τώρα κάποιος λεφτά η για 8700κ (χωρίς ψύκτρα) 360$ msrp η 2700χ με καλή ψυκτρα (329$) τι θα αγόραζε για all around χρήση?. 1
_Theo_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κανόνι. Δώστε Κολέτσα στο λαό...
cpc464 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 50 fps Κατω λεει ο αλλος Εγώ το πιστεύω, γιατί υπήρχε video στο you tube απο ιντελάκια που το έδειχνε, μόνο που είχε τα timings του ryzen στο 18 και τον ιντελ στο 15.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ακριβώς αυτό,και δέν σταματάει μόνο εκεί είναι εταιρείες που ανήκουν στο partners program της intel και σε υποχρεώνουν να πάρεις cpu της για να δουλέψεις προγράμματα/μηχανήματά τους, υπήρχε συμφορουμίτης οδοντίατρος που το έπιβεβαίωνε και το ξέρω και εγώ απο εταιρεία που πούλαγε λογισμικό για επιχειρήσεις. Πάντως εάν είχε τώρα κάποιος λεφτά η για 8700κ (χωρίς ψύκτρα) 360$ msrp η 2700χ με καλή ψυκτρα (329$) τι θα αγόραζε για all around χρήση?. Την διαφορά της ψύκτρας θα τη δωσεις σε ram. Άν ρωτάς εμένα το 2.
Zaknafein Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Ούτε συχνότητες, ούτε τίποτα, πιστεύω απλά οτι τα games είναι περισσότερο optimized σε intel cpus επειδή οι μηχανές γραφικών κατασκευαστηκαν τέτοιες και οι developers τεμπελιαζουν να βελτιωσουν τις ηδη υπάρχουσες. Μια χαρά optimization κάνουν και σε Ryzen, εκτός αν νομίζεις ότι παιχνίδια που δεν γεμίζουν 4 πυρήνες καλά-καλά, τρέχουν καλά σε Ryzen δια μαγείας... Ο λόγος που δεν προχωράει η φαντασίωση μερικών για τον παραλληλισμό είναι ότι αφενός μεν είναι πολύ πιο δύσκολο να μεγαλώσει το παραλληλίσιμο φορτίο και αφετέρου ότι τα οφέλη είναι περιορισμένα και σε απόλυτα νούμερα και στο κοινό στο οποίο απευθύνονται (Οι 6πύρηνοι+ έχουν πολύ μικρό μερίδιο αγοράς ακόμα). 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ακριβώς αυτό,και δέν σταματάει μόνο εκεί είναι εταιρείες που ανήκουν στο partners program της intel και σε υποχρεώνουν να πάρεις cpu της για να δουλέψεις προγράμματα/μηχανήματά τους, υπήρχε συμφορουμίτης οδοντίατρος που το έπιβεβαίωνε και το ξέρω και εγώ απο εταιρεία που πούλαγε λογισμικό για επιχειρήσεις. Πάντως εάν είχε τώρα κάποιος λεφτά η για 8700κ (χωρίς ψύκτρα) 360$ msrp η 2700χ με καλή ψυκτρα (329$) τι θα αγόραζε για all around χρήση?. Η σωστή απάντηση είναι 2600Χ. 1
music_lover Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Την διαφορά της ψύκτρας θα τη δωσεις σε ram. Άν ρωτάς εμένα το 2. Της (αερο)ψύκτρας των 50 ευρώ ομως γιατί τόσο διαφέρει μια 3200cl14 με μια 3200cl16. Αν θελεις να κανεις όμως σοβαρό oc σε intel χειμωνα-καλοκαίρι θες μια υδρόψυξη που κοστίζει περισσότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Της (αερο)ψύκτρας των 50 ευρώ ομως γιατί τόσο διαφέρει μια 3200cl14 με μια 3200cl16. Αν θελεις να κανεις όμως σοβαρό oc σε intel χειμωνα-καλοκαίρι θες μια υδρόψυξη που κοστίζει περισσότερα. Στα μεγάλα socket θες νερό όχι στο 1151. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα