Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση μου είναι η εξής και συγχωρηστε την μικρη μου εμπειρια....οι μνημες που εχω τωρα στην μητρικη μου ειναι ddr4 ...Η μητρική που φοράω είναι gigabyte x99 ud4.... Θέλω να αλλάξω μνημες και θα βάλω πάλι ddr4....πρέπει να προσέξω κάτι στην συμβατότητα με την μητρική μου ή μπορώ να βάλω όποιες ddr4 θέλω???? Ευχαριστώ
akeraios Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλησπέρα. Δεν μπορείς να βάλεις οτιδήποτε. Υπάρχουν οδηγίες συμβατότητας στην σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής. Εγώ στην θέση σου για να είμαι απόλυτα καλυμμένος, θα επέλεγα έναν πωλητή ο οποίος με βάση το μοντέλο της μητρικής, θα μου υποδείξει τι είναι συμβατό για να αγοράσω. Διότι συχνότατα παρουσιάζονται ασυμβατότητες με τις μνήμες κι εφόσον σου έχει προτείνει ο πωλητής τι να βάλεις, είναι απλούστερο να τις επιστρέψεις και να δοκιμάσεις άλλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Αυτές που φοράωτις εχω 1 χρόνο και θέλω να βάλω άλλες Τώρα rgb,απλά θέλω να βρω αν θαείναι συμβατες
akeraios Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Βρήκες την σελίδα της μητρικής σου με τις πληροφορίες; Εκεί τα λέει όλα. Εγώ στην αρχή προσπαθώντας να γλιτώσω χρήματα, έκανα την έρευνα μόνος μου. Στην πορεία είδα ότι ακόμα και μνήμες που φαίνονται ως συμβατές στη σελίδα του κατασκευαστή μητρικής μπορεί να σου βγάλουν θέματα. Το χειρότερο απ' όλα είναι να τις φορέσεις, να πάρει εμπρός το μηχάνημα και να νομίζεις πως όλα είναι μια χαρά ενώ είναι πιθανόν να αρχίσει τα τρελά μετά από αρκετό διάστημα με χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων που δεν τα τρέχουμε κάθε μέρα. Αφού λοιπόν ξόδεψα άπειρο χρόνο και ταλαιπωρία πέρα δώθε με τέτοια περιστατικά, κατέληξα να αφήνω την ευθύνη στον πωλητή και να μου πουλάει εκείνος με βάση την μητρική μου, ώστε να μην χάσω τα χρήματά μου. Θα αγοράσεις καινούργιες ή έχεις βάλει στο μάτι τίποτε μεταχειρισμένες;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καινούργιες να παραγγείλω, που δώσω την παραγγελια θα τσεκαρω μαζι τους συμβατοτητα με μητρικη οπως φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα