Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλια κατανάλωση ρεύματος.

Γιαυτο και μονο τρωει x απο μένα. Αυτη η samsung σαν την hisense...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ η ποιότητα της τηλεόρασης είναι άψογη.

Εικόνα με απίστευτα ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια και το smart κομμάτι είναι λειτουργικότατο.

Εγώ δυστυχώς είχα λιγότερα χρήματα αλλιώς αυτήν θα αγόραζα και έτσι έχω την ue43mu6122.

Όσο για το ρεύμα μην ακούς πολλά… κάποιοι τρομοκρατούν τον κόσμο λες και θα αγοράσεις ηλεκτρικό θερμοσίφωνα 3500 watt

Αλλά αυτό που σου συνιστώ είναι να πας από κοντά σε κατάστημα και να δεις με τα δικά σου μάτια την ποιότητα…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Ναι 100+ watt για να βλεπεις μενεγακη δεν ειναι και λιγα. Που να βαλεις τωρα κανενα ps4 φτανεις χαλαρα στα 230watt.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, greed είπε

Ναι 100+ watt για να βλεπεις μενεγακη δεν ειναι και λιγα. Που να βαλεις τωρα κανενα ps4 φτανεις χαλαρα στα 230watt.

Μην σε ακούσει κακομοίρη μου ο καρανίκας ότι η Μενεγάκη δεν αξίζει 100watt

Δηλαδή με την ίδια λογική γιατί δεν προτείνεις πολύ απλά να καταργήσει το ps4 ή ακόμα και να ξεκινήσει να μαγειρεύει με γκαζιέρα?

Υπάρχει και άλλη λύση, να σβήσει το φως όταν βλέπει Μενεγάκη..

Ας σοβαρευτούμε και ας μιλήσουμε για την ουσία, η οποία είναι η ποιότητα εικόνας, ήχου και απόδοση smart menu.

Δημοσ.

Η tv ειναι το βασικότερο media player στο σπίτι. Αν παίζει 12 ωρες την ημέρα με τη samsung εισαι στα 1.5KW και αυτο αν την εχεις στα medium. Δεν θελει και πολυ η kwh να σου φτάσει το διπλο κόστος απ όσο ξερω. Και εν ετη 2018 δεν μπορω προσωπικά να καταπιώ πως η samsung βαζει απαρχαιωμένο υλικο ενω ακομα και κατι f&u ειναξ A+. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία. Και τι του προτείνεις? Να αγνοήσει τα 100watt της Samsung  και να αγοράσει Philips με την μικρότερη κατανάλωση?

Θα κερδίσει ομολογουμένως μερικά watt κατανάλωσης και θα κατεβάζει καθημερινά τα καντήλια της μητροπόλεως…

Αν έχει σκοπό να αγανακτήσει ας αγοράσει οτιδήποτε άλλο…

Αν έχει σκοπό να κοιμάται ήσυχος και γαλήνιος για την αγορά του, η Samsung που θέλει είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.trustedreviews.com/opinion/curved-tvs-the-pros-and-cons-2912678
Αλλος ενα πραγμα που θα πρεπει να εχει κατα νου.

Δεν ειμαι πωλητης να του προτεινω απλα προσπαθω να του "ανοιξω τα ματια" οπως εχω κανει πολλακις εδω μεσα και σε αλλες περιπτωσεις.

Το τελειο δεν υπαρχει ακομα και 10000€ να σκασεις.

Καλο ειναι να μας πει γιατι την θελει τη tv. Αν ειναι να βλεπει μενεγακη ας παρει και f&u. 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Αγαπητέ και απλά επίγεια τηλεόραση να βλέπεις, όταν ανεβαίνεις σε ίντσες παίζει ρολό πια τηλεόραση να διαλέξεις. Αν ο φίλος θέλει μέχρι 32 ίντσες ναι του κάνει δουλειά και μια f&u.

Αλλά στις 55 ίντσες η ποιότητα εικόνας ακόμα και στην επίγεια είναι χαοτική για τα δικά μου μάτια.

Στην ποιότητα εικόνας μετά από 10αδες τηλεοράσεις που είδα, η Samsung  και η Sony ήταν με διαφορά πρώτες. Απλά την Sony την απέκλισα λόγο του Smart κομματιού της…

Άρα η Samsung  ήταν μονόδρομος…  και λόγο του ότι τα χρήματα μου ήταν συγκεκριμένα, έπρεπε να θυσιάσω ίντσες.. έτσι με 399 αγόρασα 43 ίντσες, ενώ σε φτηνές μάρκες έπαιρνες 55… αλλά η ποιότητα εικόνας ήταν ημέρα με νύχτα…

Και όσον αφορά την κατανάλωση είναι γεγονός ότι η Samsung   θα καταναλώνει 10 έως 20 watt περισσότερο… Αν αυτός είναι ένας λόγος να την απορρίψει κάποιος και να αγανακτήσει με άλλη μάρκα, τότε του προτείνω να κάνει οικονομία σβήνοντας το φως του δωματίου…

Δημοσ.

Την κατανάλωση ισχύος με ποιά βάση την υπολογίζετε; Ρωτάω γιατί άλλο πράγμα η ενεργειακή κάρτα όπου είναι συγκεκριμένη μεθοδολογία/ρυθμίσεις μετρήσεων, και άλλο οι πραγματικές συνθήκες λειτουργίας όπου δεν παίζεις με τις "eco ρυθμίσεις", και όπου δεν είναι λίγες οι φορές όπου τα πράγματα μπορεί να έρθουν ανάποδα.

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά εκτός αν θες να βλέπεις 4K ταινίες. Έχω Samsung 40 UE F5500 4 χρόνια. Στους 8 μήνες τροφοδοτικό,στα δύο χρόνια έκαψε οπίσθιο φωτισμό και μετά πάλι στον 3 χρόνο πάλι έκαψε οπίσθιο φωτισμό. Εγώ πάντως μετά με βλέπω για Lg.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, sotiris411 είπε

Πολλά τα λεφτά εκτός αν θες να βλέπεις 4K ταινίες. Έχω Samsung 40 UE F5500 4 χρόνια. Στους 8 μήνες τροφοδοτικό,στα δύο χρόνια έκαψε οπίσθιο φωτισμό και μετά πάλι στον 3 χρόνο πάλι έκαψε οπίσθιο φωτισμό. Εγώ πάντως μετά με βλέπω για Lg.

Καλά αυτό δεν λέει κάτι.. έχω και εγώ LG tv και με τρέλανε στις βλάβες και την χρυσοπλήρωσα σε ανταλλακτικά. Γι αυτό αγόρασα τώρα Samsung.  Η LG  οθόνη του pc σκύλος… Αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα δεν σε σώζει τίποτα…

Όσον αφορά τα χρήματα είναι σχετικό…

Εδώ δίνουν όλοι απλόχερα 1000+ ευρώ για ένα κινητό τηλέφωνο… ή 1500+ ευρώ για OLED οθόνη…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, greed είπε

Η samsung βαζει γενικα γ ποιότητας πυκνωτές.

Που το στηρίζουμε αυτό? Αν έχεις στοιχεία και για LG εκτός από την Samsung θα με ενδιέφερε. Έχω δυο από αυτές στο σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...