Προς το περιεχόμενο

JVC LT43K780 vs Samsung UE43MU6122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Θελω να παρω μια 43αρα τηλεοραση η οποια θα χρησιμοποιειται και για gaming. H jvc παιζει στον κωτσοβολο σε διαφορες προσφορες συνηθως στα 320ευρω ενω η samsung παιζει αυτη τη περιοδο στα 450ευρω. Εχει καποιος γνωμη για αυτες? Αξιζουν 150 ευρω παραπανω? Η εικονα της jvc ειναι αρκετα καλη αλλα υπαρχει πιθανοτητα στο gaming να μν τα παει καλα?

Δημοσ.

Φίλε έχω την 6122 (399 ευρώ) αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη για gaming.

Αλλά πριν 2 μήνες που την αγόρασα, σε ποιότητα εικόνας στην επίγεια τηλεόραση έβαζε κάτω όλες μα όλες της άλλες (JVC, F&U, LG κλπ κλπ)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Φίλε έχω την 6122 (399 ευρώ) αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη για gaming.

Αλλά πριν 2 μήνες που την αγόρασα, σε ποιότητα εικόνας στην επίγεια τηλεόραση έβαζε κάτω όλες μα όλες της άλλες (JVC, F&U, LG κλπ κλπ)

Το θεμα μαυτην ειναι οτι δν μπορω να την δω απο κοντα  και παιζει πλεον στα 450. Ακουω πολλα θετικα για τν hisense την οποια την ειδα απο κοντα στον κωτσοβολο και ειναι εκπληκτικη. Αλλα οσο να ναι σαν μαρκα πρωτη φορα την ακουω (ξερω οτι ειναιαρκετα γνωστη σε γνωστες του αθληματος).

Δημοσ.

Αν την είδες από κοντά και η ποιότητα εικόνας σου άρεσε τότε δεν υπάρχει λόγος…

Την αγοράζεις και είσαι μια χαρά…

Δημοσ.
Στις 4/23/2018 στις 5:09 ΜΜ, bromiaris είπε

Αν την είδες από κοντά και η ποιότητα εικόνας σου άρεσε τότε δεν υπάρχει λόγος…

Την αγοράζεις και είσαι μια χαρά…

Εχω βρει στα 460 την 40mu6402

Εχω διαβασει τα καλυτερα γαιαυτην. Παμε στις 40 ιντζες βεβαια. Θα την δω απο κοντα  την αλλη βδομαδα. Μαλλον εκει θα καταληξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...