Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ο καθε δημος ή περιοχη εχει καποιο αγιο υποτιθεται προστατη. Η ημερα γιορτης του ειναι τοπικη αργια. Μπορει να ειναι αυτο.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Εχει μια τετοια εκκλησια εδω, έτσι πάει? Τόσα χρόνια τώρα το πρόσεξα.

Προστάτης της Ελευσίνας. Συνέλθε, δεν ξέρεις τα βασικά :lol:. Τα μπαμ μπουμ δεν τα άκουγες χτες το βράδυ? 

6/8 όμως ξέρεις να "διακοπέυεις" που έχει αργία για τον σύζυγο (αν έχω καταλάβει σωστά που δουλεύει...) 

Δημοσ.

Δεν το πρόσεξες μάλλον επειδή είναι κινητή γιορτή, δεύτερη μέρα του Πάσχα, οπότε αργία για όλους. Αλλά φέτος ήταν νωρίς το Πάσχα οπότε πάει 23/4.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chill είπε

Προστάτης της Ελευσίνας. Συνέλθε, δεν ξέρεις τα βασικά :lol:. Τα μπαμ μπουμ δεν τα άκουγες χτες το βράδυ? 

6/8 όμως ξέρεις να "διακοπέυεις" που έχει αργία για τον σύζυγο (αν έχω καταλάβει σωστά που δουλεύει...) 

Τα άκουγα και πάλι δεν κατάλαβα γιατί αλλά δεν έδωσα σημασία. 'Οντως 6/8 είναι αργία στο πρόγραμμα, τι είναι πάλι αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει να ναι κανενας γαλαξιας ή μασουτης ανοιχτος; και αν αυτη εχουν σιλικονι, μερα που βρηκα να την χρειαστω.

Εχω μια αλλα ειναι διαφανη και θελω λευκη

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Παιζει να ναι κανενας γαλαξιας ή μασουτης ανοιχτος; και αν αυτη εχουν σιλικονι, μερα που βρηκα να την χρειαστω.

Εχω μια αλλα ειναι διαφανη και θελω λευκη

Έλεος...

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Έλεος...

Ελεος γιατι μεγαλε; αν ξερεις απαντα, αλλιως προσπερνατο, απλα ειναι τα πραγματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...