Muchacho Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα με ρώτησε ένας τουρίστας(είχε τους λόγους του...) ποιό είναι το μέγιστο βάρος που αντέχουν οι λεκάνες της τουαλέτας στην Ελλάδα.Μου πήρε λίγο να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς με ρωτούσε και φυσικά δεν είχα ιδέα τι να του απαντήσω.Οι κατασκευαστές αναφέρουν πόσο βάρος αντέχει?Υπάρχει κάποιο στάνταρ ελάχιστο για τις λεκάνες πορσελάνης και τις χημικές? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Muchacho
bromiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αν είναι τουρίστας από ΕΕ, απάντησε του όσο αντέχουν όλες οι λεκάνες εντός ΕΕ (πετάς την μπάλα στην εξέδρα) 1
Muchacho Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Αν είναι τουρίστας από ΕΕ, απάντησε του όσο αντέχουν όλες οι λεκάνες εντός ΕΕ (πετάς την μπάλα στην εξέδρα) Από άλλη ήπειρο ήταν...
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αναλογως. Σκοπευε να πηδηξει πανω στην λεκανη κ να κατσει με τα ποδια σε σταση squat ή να απλα να κατσει με τον συνηθισμενο τροπο; 1
sunstorm Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αντοχές σε βάρος χρήστη ή σε βάρος "περιεχομένου" θέλει να μάθει?
Thulogur Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Καλα, ποσα κιλα ηταν και σου εκανε τετοια ερωτηση ; Χωρίς παρεξήγηση, αν μπορουσε να κατσει μονος του χωρις βοηθεια, αντεχει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Το επόμενο είναι να ρωτήσει, Τι βάρος αντέχει η πλάκα του ορόφου. 1
Lakou Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 εγώ φίλε αν με ρωτούσαν θα έλιωνα από τα γέλια , πέρα από την πλάκα παντός υπάρχει πολύς κοσμος (γυναίκες) που ανεβαίνουν στην λεκάνη ......
AtiX Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, Lakou είπε εγώ φίλε αν με ρωτούσαν θα έλιωνα από τα γέλια , πέρα από την πλάκα παντός υπάρχει πολύς κοσμος (γυναίκες) που ανεβαίνουν στην λεκάνη ...... Τύπου τούρκικη???
Miracle Worker Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Όσο βαρύς και αν ήταν τι θα γινόταν; Το πολύ πολύ να την ράγιζε, δεν θα κατέρρεε όλο το σύστημα. Ας δοκίμαζε σε μία να πεις και εμάς να ξέρουμε.
michael92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Το είχα ψάξει παλιά for teh lulz. Αν είναι κρεμασμένη στον τοίχο το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 200-225 κιλά, αν είναι βιδωμένη στο πάτωμα το μέγιστο βάρος είναι 400-450 κιλά. 1
Dare-Devil Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Muchacho είπε Σήμερα με ρώτησε ένας τουρίστας(είχε τους λόγους του...) ποιό είναι το μέγιστο βάρος που αντέχουν οι λεκάνες της τουαλέτας στην Ελλάδα.Μου πήρε λίγο να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς με ρωτούσε και φυσικά δεν είχα ιδέα τι να του απαντήσω.Οι κατασκευαστές αναφέρουν πόσο βάρος αντέχει?Υπάρχει κάποιο στάνταρ ελάχιστο για τις λεκάνες πορσελάνης και τις χημικές? H πεθερά του θα κάτσει ;
chill Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Lakou είπε εγώ φίλε αν με ρωτούσαν θα έλιωνα από τα γέλια , πέρα από την πλάκα παντός υπάρχει πολύς κοσμος (γυναίκες) που ανεβαίνουν στην λεκάνη ...... Το έκανα και γω, άνδρας εδώ, μέχρι που έσπασε το κάθισμα - το έσπρωχνα προς τα έξω στηρίζοντας την πλάτη στο καζανάκι - και έπεσα με τον κώλο μέσα . Και είμαι μόλις 70 kg δεν θέλω να σκέφτομαι την δυσκολία κάποιου πιο παχύ. Από τότε πάντα μαζί μου detol πανάκια για καθάρισμα,ωστε αν αναγκαστώ να εξωτερικευσω το εσωτερικό μου εκτός του θρόνου μου να το κάνω με τον σωστό τρόπο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις