zevage Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δεν ξερω αν υπάρχει όμοιο θέμα. Κοιταξα καμια 20ριά σελιδες και δεν βρηκα κατι. Εχει κανενας εμπειρία αποχώρησης απο τη ΔΕΗ και μετακίνηση σε άλλο πάροχο?
mastoras007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω εχω φυγει περίπου 1 χρόνο σε επαγγελματικό χώρο με μεγάλους λογαριασμους ναι ειδα διφορά ακριβος οτι και να σου πώ ψέματα θα ειναι αλλά η χρέωση ειναι μικρότερη ανα κιλοβατώρα και οντος ειναι δεν λένε παπαριές απλά μην ξεχνάς οτι πληρώνεις λιγότερο την κιλοβατώρα απλά ολα τα οιπλοποιπα ειναι ίδια, ρυθμιζόμενες χρεώσεις και παγια δηλαδή, στο πολυ πολυ περίπου αν εχεις λογαρισμο 1000€ θα εισαι 100-200€ κάτω αυτο στο πολύ περίπου ομος.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από mastoras007
zevage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε εγω εχω φυγει περίπου 1 χρόνο σε επαγγελματικό χώρο με μεγάλους λογαριασμους ναι ειδα διφορά ακριβος οτι και να σου πώ ψέματα θα ειναι αλλά η χρέωση ειναι μικρότερη ανα κιλοβατώρα και οντος ειναι δεν λένε παπαριές απλά μην ξεχνάς οτι πληρώνεις λιγότερο την κιλοβατώρα απλά ολα τα οιπλοποιπα ειναι ίδια, ρυθμιζόμενες χρεώσεις και παγια δηλαδή, στο πολυ πολυ περίπου αν εχεις λογαρισμο 1000€ θα εισαι 100-200€ κάτω αυτο στο πολύ περίπου ομος.. Θεματα αξιοπιστίας είχες (διακοπές, βλάβες κλπ)? Κανενα θεμα με την καταμετρηση? Δηλαδή να αυξηθηκαν οι kwh που καταναλωνες συνηθως? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από zevage
mastoras007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Φιλε μου δεν αλλάζει τιποτα απολύτος ολα ειναι μονο στα χαρτιά, απλα αλάζει αυτος που σου στελνει το λογαριασμο τιποτα άλλο και πληρωνεις την τιμή που εχεις.. πως να αυξηθουν οι κιλοβατώρες αυτο δεν γινετε το ρολοι ιδιο με πριν ειναι
zevage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Φιλε μου δεν αλλάζει τιποτα απολύτος ολα ειναι μονο στα χαρτιά, απλα αλάζει αυτος που σου στελνει το λογαριασμο τιποτα άλλο και πληρωνεις την τιμή που εχεις.. πως να αυξηθουν οι κιλοβατώρες αυτο δεν γινετε το ρολοι ιδιο με πριν ειναι Την καταμετρηση την κανουν αυτοί ή η ΔΕΗ?
l337 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, zevage είπε Την καταμετρηση την κανουν αυτοί ή η ΔΕΗ? Κανείς από τις δύο. Η δεδδηε την κάνει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Βλαβες , καταμετριση , δικτυο κλπ ανεξαρτητα απο παροχο ανηκουν στον ΔΕΔΔΗΕ . Υπαρχουν πολλα site για συγκρισεις αλλα δεν ξερω την αξιοπιστα του; http://allazorevma.gr/?gclid=CjwKCAjwlIvXBRBjEiwATWAQIj2gY97KJlyjac8noOrVnSx7W2tHUVnTRs49c350LsFUZNat8TWcZBoCMigQAvD_BwE Αν καποιος παροχος κλεισει η ΔΕΗ ειναι υποχρεωμενη να σε δεχτει σαν "προμηθευτης τελευταιου καταφυγιου" αλλα για καποιο διαστημα με αυξημενες χρεωσεις .
zevage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, mastoras007 είπε εγω εχω φυγει περίπου 1 χρόνο σε επαγγελματικό χώρο με μεγάλους λογαριασμους ναι ειδα διφορά ακριβος οτι και να σου πώ ψέματα θα ειναι αλλά η χρέωση ειναι μικρότερη ανα κιλοβατώρα και οντος ειναι δεν λένε παπαριές απλά μην ξεχνάς οτι πληρώνεις λιγότερο την κιλοβατώρα απλά ολα τα οιπλοποιπα ειναι ίδια, ρυθμιζόμενες χρεώσεις και παγια δηλαδή, στο πολυ πολυ περίπου αν εχεις λογαρισμο 1000€ θα εισαι 100-200€ κάτω αυτο στο πολύ περίπου ομος.. Σε ποιον παροχο πήγες?
mastoras007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 θα σου στείλω πμ για την εταίρια μην τους κάνω και διαφίμηση. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι πάιζει, ηρθαν απο το μαγαζι 2 ατομα και μου λένε ειμαστε απο την χ εταιρία παρεχουμε αυτα τα πραγματα σε αυτες της τιμές, τι εχω να χάσω τους λεώ, τιποτα μου λένε, εγω δεν εκανα απολυτος τιποτα απλά υπεγραψα κατι χαρτια που ειχαν μαζί τους αυτο τιποτα άλλο, ο λογαρισμος ερχετε κάθε μηνα κάτι που με βολευει γιατι εχω μεγάλους λογαριασμους και η δεη κάθε εκαθαριστικό που εστελνε πονουσε, κάθε μηνα ερχετε μια εκαθαριστικός μία το έναντι εναλάξ. Επίσης σου παρέχει την δυνατότητα αν θέλεις να τους δίνεις εσύ τον αριθμό του ρολογιου μέσω του site τους και το εναντι να ειναι ακριβός οσο πρέπει να ειναι. συμβολαιο δέν υπάρχει φευγω οποτε θέλω γιαυτο εξάλου μπήκα,Εγγυηση εδωσα 300€ Ενώ στην δεη 500..αλλά μετα απο καιρό μου την πιστώσαν στο λογαριασμό μου και αφαιρέθηκε απο τον λογαριαμό στην ουσία δέν εχω δώσει κάν εγγυηση,(παιζει ρόλο το οτι ειμαι ''καλος πελάτης'' μεγάλους λογαριασμούς και τους πληρώνω πάντα πρίν λήξουν). Επίσης πρίν κάνα 6μηνο ενο ειχα ειδη αρκετο καιρό σε αυτην την εταιρία οι τιμές γενικά της κιλοβατώρας πέσανε σε αλλες εταιρίες πρόλο που εγω ειχα στην αρχή την χαμιλότερη τιμή, τότε τους πήρα τηλ και τους είπα οτι θέλω να αλλάξω εταιρία γιατί βρήκα φτινότερη και τότε ειναι που μου κανανε αντιπροσφορά και μου δώσαν την ιδια τιμή την φτινοτερη απόλες δηλαδή.. τωρα αν κλέισει δέν ξέρω τι θα παιχτεί, απο ρευμα πάντος δέν θα μεινω..η ολη φάση ειναι απλά ηλεκτρονική δεν αλλάζει πχ κάποιο καλώδιο στα χαρτιά γινονται όλα, επίσης αν εχω χρωστούμενο λογαριασμό πάλι δεν ξέρω τι θα γίνει το πολυ πολυ απλά να τον πληρώσω στη δεη δεν ξέρω.,πάντος χαμένος αν κλείσει δέν θα βγώ, κερδισμένος ίσος.αλιώς ουτε το ενα ουτε το άλο Αν καθυστερήσεις να πληρώσεις πεφτει τηλέφωνο..αν καθυστερλησεις πολύ δέν ξέρω. 1
zevage Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, mastoras007 είπε θα σου στείλω πμ για την εταίρια μην τους κάνω και διαφίμηση. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι πάιζει, ηρθαν απο το μαγαζι 2 ατομα και μου λένε ειμαστε απο την χ εταιρία παρεχουμε αυτα τα πραγματα σε αυτες της τιμές, τι εχω να χάσω τους λεώ, τιποτα μου λένε, εγω δεν εκανα απολυτος τιποτα απλά υπεγραψα κατι χαρτια που ειχαν μαζί τους αυτο τιποτα άλλο, ο λογαρισμος ερχετε κάθε μηνα κάτι που με βολευει γιατι εχω μεγάλους λογαριασμους και η δεη κάθε εκαθαριστικό που εστελνε πονουσε, κάθε μηνα ερχετε μια εκαθαριστικός μία το έναντι εναλάξ. Επίσης σου παρέχει την δυνατότητα αν θέλεις να τους δίνεις εσύ τον αριθμό του ρολογιου μέσω του site τους και το εναντι να ειναι ακριβός οσο πρέπει να ειναι. συμβολαιο δέν υπάρχει φευγω οποτε θέλω γιαυτο εξάλου μπήκα,Εγγυηση εδωσα 300€ Ενώ στην δεη 500..αλλά μετα απο καιρό μου την πιστώσαν στο λογαριασμό μου και αφαιρέθηκε απο τον λογαριαμό στην ουσία δέν εχω δώσει κάν εγγυηση,(παιζει ρόλο το οτι ειμαι ''καλος πελάτης'' μεγάλους λογαριασμούς και τους πληρώνω πάντα πρίν λήξουν). Επίσης πρίν κάνα 6μηνο ενο ειχα ειδη αρκετο καιρό σε αυτην την εταιρία οι τιμές γενικά της κιλοβατώρας πέσανε σε αλλες εταιρίες πρόλο που εγω ειχα στην αρχή την χαμιλότερη τιμή, τότε τους πήρα τηλ και τους είπα οτι θέλω να αλλάξω εταιρία γιατί βρήκα φτινότερη και τότε ειναι που μου κανανε αντιπροσφορά και μου δώσαν την ιδια τιμή την φτινοτερη απόλες δηλαδή.. τωρα αν κλέισει δέν ξέρω τι θα παιχτεί, απο ρευμα πάντος δέν θα μεινω..η ολη φάση ειναι απλά ηλεκτρονική δεν αλλάζει πχ κάποιο καλώδιο στα χαρτιά γινονται όλα, επίσης αν εχω χρωστούμενο λογαριασμό πάλι δεν ξέρω τι θα γίνει το πολυ πολυ απλά να τον πληρώσω στη δεη δεν ξέρω.,πάντος χαμένος αν κλείσει δέν θα βγώ, κερδισμένος ίσος.αλιώς ουτε το ενα ουτε το άλο Αν καθυστερήσεις να πληρώσεις πεφτει τηλέφωνο..αν καθυστερλησεις πολύ δέν ξέρω. Ποσο σε χρεώνουν την Kwh?
mastoras007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Η τιμη που εχω ειναι οπος ειπα απο αντιπροσφορά. 0,072€ έχω τώρα. Αυτες της μέρες παίζει ενα άλλο προγραμμα με το οποιο εχεις την κιλοβατώρα 0,064€ αλλά εχει ετήσια συνδρομή περιπου 60-70 ευρο δεν θυμάμαι καλά. Πληρώνεις δηλαδή το χρόνο στανταρ την συνδρομη ασχετα με το ποσο καις και μετα χρεώνεσε τοσο την κιλοβατώρα.τωρα εμενα πχ που πηρα τηλ και μιλησα μου ειπαν δεν με συμφερει γιατι εχω ηδη χαμηλή χρεώση τωρα δεν ξέρω τον τρόπο που τα υπολογίζουν Τα παρακολουθώ συχνά αν δω φτινότερη τιμή απο αυτην που εχω παιρνω τηλ κατευθείαν.αν δεν μου βάλουν ιδια τιμή φευγω 1
zanskou Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Προσωπικά άλλαξα πριν περίπου 1.5 μήνα σε "Φυσικό Αέριο" από ΔΕΗ μέσω Vodafone. Βγάζεις ένα όφελος σίγουρα (ανάλογα τις καταναλώσεις που έχεις) λόγω της χαμηλότερης τιμής στο ημερήσιο ρεύμα και επίσης λόγω του ότι έχει μηδενικό πάγιο για πάντα. So far so good 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mastoras007 είπε Τι εννοείς μηδενικό πάγιο? Ο λογαριασμος της ΔΕΗ και πολλων αλλων παροχων εχει ενα μικρο ποσο για παγιο σε καθε λογαριασμο .Προφανως του φιλου δεν εχει . Ολοι οι οροι καθε παροχου και τα τα ψιλα σε αυτους θελουν μεγαλη προσοχη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
zevage Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 4/30/2018 στις 9:45 ΜΜ, zanskou είπε Προσωπικά άλλαξα πριν περίπου 1.5 μήνα σε "Φυσικό Αέριο" από ΔΕΗ μέσω Vodafone. Βγάζεις ένα όφελος σίγουρα (ανάλογα τις καταναλώσεις που έχεις) λόγω της χαμηλότερης τιμής στο ημερήσιο ρεύμα και επίσης λόγω του ότι έχει μηδενικό πάγιο για πάντα. So far so good Στη χρεωση της ενεργειας δεν βλεπω καμαι διαφορά απο τη ΔΕΗ και δεν μπορεσα να βρώ αν παρεχει νυχτερινη χρέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα