filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 9:33 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εξοφλησεις δεν μπορεις να αλαξεις παροχο ...Παλια γινοταν . Καλημέρα, σε παρακαλώ αν γνωρίζεις πότε περίπου άρχισε να εφαρμόζεται αυτό, να μας ενημερώσεις εδώ. (πριν λίγους μήνες, πριν ένα χρόνο, κλπ)
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, filipN είπε Καλημέρα, σε παρακαλώ αν γνωρίζεις πότε περίπου άρχισε να εφαρμόζεται αυτό, να μας ενημερώσεις εδώ. (πριν λίγους μήνες, πριν ένα χρόνο, κλπ) Δεν θυμαμαι αλλα εχει πανω απο δυο χρονια .Λογικο δεν ειναι ?
filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν θυμαμαι αλλα εχει πανω απο δυο χρονια .Λογικο δεν ειναι ? Λογικότατο φίλε, ρίξε όμως μια ματιά και εδώ!
takoulou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, filipN είπε Καλημέρα, σε παρακαλώ αν γνωρίζεις πότε περίπου άρχισε να εφαρμόζεται αυτό, να μας ενημερώσεις εδώ. (πριν λίγους μήνες, πριν ένα χρόνο, κλπ) Καλησπερα... Για να αλλαξεις παροχο θα πρεπει να εχεις εξοφλησει τον προηγουμενο παροχο η να εχεις κανεις διακανονισμο μαζι του .. Αλλιως δεν γινεται πλεον... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Για να αλλαξεις παροχο θα πρεπει να εχεις εξοφλησει τον προηγουμενο παροχο η να εχεις κανεις διακανονισμο μαζι του .. Αλλιως δεν γινεται πλεον... Εισαι σιγουρος ? Αν καποιος κανει διακανομισμο 3000 ευρω και αλλαξει παροχο ποιος θα τον αναγκασει με απειλη διακοπης για να το πληρωσει αφου δεν μεταφερεται το χρεος στον αλλο παροχο ?
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εισαι σιγουρος ? Αν καποιος κανει διακανομισμο 3000 ευρω και αλλαξει παροχο ποιος θα τον αναγκασει με απειλη διακοπης για να το πληρωσει αφου δεν μεταφερεται το χρεος στον αλλο παροχο ? Εγω οταν αλλαξα παροχο στον ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της ΔΕΗ μου εβαλαν ολο το ποσο του διακανονισμου που ειχα κανει μειον την εγγυηση. Εαν δεν εδινα την εξοφληση του στην ELPEDISON η μεταφορα θα ακυρωνονταν μου το ανεφεραν ξεκαθαρα... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από k_w_t 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εγω οταν αλλαξα παροχο στον ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της ΔΕΗ μου εβαλαν ολο το ποσο του διακανονισμου που ειχα κανει μειον την εγγυηση. Εαν δεν εδινα την εξοφληση του στην ELPEDISON η μεταφορα θα ακυρωνονταν μου το ανεφεραν ξεκαθαρα... Μπορει να ειναι και ετσι..Αφου το λες δεν εχω λογο να αμφιβαλλω.
filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Εχω ακούσει το ίδιο από 5-6 άλλους τις δύο τελευταίες ημέρες. Εννοώ άτομα που είχαν την εμπειρία αλλαγής παρόχου τα τελευταία 1-2 χρόνια. Δυστυχώς όμως 1-2 άλλοι υποστηρίζουν κάτι άλλο ή το αντίθετο. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως κάποιοι πιθανόν να κατάλαβαν λάθος.
takoulou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εισαι σιγουρος ? Αν καποιος κανει διακανομισμο 3000 ευρω και αλλαξει παροχο ποιος θα τον αναγκασει με απειλη διακοπης για να το πληρωσει αφου δεν μεταφερεται το χρεος στον αλλο παροχο ? Καλησπερα.. Εχω δει να βγαινουν αποκοπες γιατι ειχαν ξεχασει να πληρωσουν τον προηγουμενο παροχο... Η να γινεται διακοπη με το διακανονισμο που ειχαν κανει δεν το πληρωναν... 1
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, filipN είπε Εχω ακούσει το ίδιο από 5-6 άλλους τις δύο τελευταίες ημέρες. Εννοώ άτομα που είχαν την εμπειρία αλλαγής παρόχου τα τελευταία 1-2 χρόνια. Δυστυχώς όμως 1-2 άλλοι υποστηρίζουν κάτι άλλο ή το αντίθετο. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως κάποιοι πιθανόν να κατάλαβαν λάθος. Πριν 5 λεπτα μιλησα με φιλη που δουλευει σε εναλλακτικο.... Για να γινει αλλαγη παροχου θελουν τελευταιο εκκαθαριστικο εξοφλημενο και να μην υπαρχει ρυθμιση.. (Φαινεται στον λογαριασμο ). Εαν υπαρχει ρυθμιση δινουν εντολη για μετρηση στην ΔΕΔΔΗΕ και εκδοση τελικου λογαριασμου απο ΔΕΗ. Εαν δεν πληρωθει ο τελικος λογαριασμος μεχρι την ληξη του ακυρωνουν την μεταφορα και επιστρεφουν στην ΔΕΗ αλλα σαν Πελατες του "Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας". Αυτο ισχυει πλεον γιατι αφηναν χρεη στην ΔΕΗ οταν εφευγαν... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Πριν 5 λεπτα μιλησα με φιλη που δουλευει σε εναλλακτικο.... Για να γινει αλλαγη παροχου θελουν τελευταιο εκκαθαριστικο εξοφλημενο και να μην υπαρχει ρυθμιση.. (Φαινεται στον λογαριασμο ). Εαν υπαρχει ρυθμιση δινουν εντολη για μετρηση στην ΔΕΔΔΗΕ και εκδοση τελικου λογαριασμου απο ΔΕΗ. Εαν δεν πληρωθει ο τελικος λογαριασμος μεχρι την ληξη του ακυρωνουν την μεταφορα και επιστρεφουν στην ΔΕΗ αλλα σαν Πελατες του "Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας". Αυτο ισχυει πλεον γιατι αφηναν χρεη στην ΔΕΗ οταν εφευγαν... Με αρκετα αυξημενες χρεωσεις στην κιλοβατωρα. Ο ΔΕΔΔΗΕ τους ενημερωνει και τους ριχνει εκει αν δεν βρουν αλλο παροχο .Πρα πολυ καθημερινο τιςτελευταιες μερες απο τηλεφωνημτα οχι μονο απο καταναλωτες εναλλκτικων αλλα και ΔΕΗ που πηραν σχετικη επιστολη απο ΔΕΔΔΗΕ. 2
takoulou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με αρκετα αυξημενες χρεωσεις στην κιλοβατωρα. Ο ΔΕΔΔΗΕ τους ενημερωνει και τους ριχνει εκει αν δεν βρουν αλλο παροχο .Πρα πολυ καθημερινο τιςτελευταιες μερες απο τηλεφωνημτα οχι μονο απο καταναλωτες εναλλκτικων αλλα και ΔΕΗ που πηραν σχετικη επιστολη απο ΔΕΔΔΗΕ. Τις τελευταιες ημερες γινεται ο χαμος που πελατες φευγουν και πανε στην καθολικη υπηρεσια... Που ειναι κακοπληρωτες... Χιλιαδες ειναι οι εντολες που εχουν βγει..Και θα βγουν ακομα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Για οσους δεν ξερουν https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promitheutis-katholikis-upiresiasJul23201853757973PM 1
1988panos2171 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Mιας και έκανα σύμβαση για ΦΑ έχει νόημα να μεταφέρω και το ρεύμα σε αυτήν; Όσον αφορά τα πάγια θα υπάρξει κάποια μείωση ή αυτή γίνεται μόνο στην κιλοβατώρα; Κατά προσέγγιση καταναλώνω περίπου 60 κιλοβατώρες/μήνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Mιας και έκανα σύμβαση για ΦΑ έχει νόημα να μεταφέρω και το ρεύμα σε αυτήν; Όσον αφορά τα πάγια θα υπάρξει κάποια μείωση ή αυτή γίνεται μόνο στην κιλοβατώρα; Κατά προσέγγιση καταναλώνω περίπου 60 κιλοβατώρες/μήνα. Εχεις πολυ μικρη καταναλωση .Οτι διαφορα προκυψει αν προκυψει ειναι στην τιμη της κιλοβατωρας και φυσικα το ΦΠΑ αλλα μονο επ αυτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα