Προς το περιεχόμενο

TomTop: Drone με €41 και το Zhiun Smooth Q με τιμή έκπληξη


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Δύο ενδιαφέρουσες προσφορές προωθεί το τελευταίο διάστημα το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

 

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer - €82

Το πρώτο αφορά το Zhiyn Smooth-Q, ένα από τα καλύτερα και οικονομικότερα Gimbal Stabilizer 3 αξόνων για το smartphone σας, το οποίο θα διατίθεται με έκπτωση 42% για τις επόμενες ημέρες, φέρνοντας την τιμή του κάτω στα €82 με δωρεάν μεταφορικά. Με πλήθος λειτουργιών, ενσωματωνένη μπαταρία 2650mAh και υποστήριξη zoom in/out, το Zhiyun Smooth-Q είναι σε θέση να εντοπίζει αυτόματα την κίνηση του αντικειμένου που θέλετε να κάνετε λήψη και να το ακολουθεί, ενώ μία από τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες του περιλαμβάνει και τη φόρτιση του συνδεδεμένου κινητού τηλεφώνου.

D4623JB-1-49df-Zaea.jpg

 

TYH TY-T6 Wifi FPV 2.0MP Wide Angle Camera RC Drone - €41

RM9390-1-3.jpg

Για όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τον κόσμο των drone ή να κάνουν ένα εντυπωσιακό δώρο, το TYH TY-T6 αποτελεί μια πολύ καλή και οικονομική πρόταση με κόστος μόλις €41. Υποστηρίζει σύστημα χειρισμού 6 αξόνων, παρέχοντας σταθερές πτήσεις αλλά και ικανοποιητική εμβέλεια με βάση την τεχνολογία Spread Spectrum. Η απογείωση και προσγείωση μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός πλήκτρου ενώ οι λήψεις φωτογραφιών και βίντεο πραγματοποιούνται με την ενσωματωμένη ευρυγώνια κάμερα. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα και flip 360 μοιρών για εντυπωσιακές πτήσεις, ειδικά το βράδυ με τον ενσωματωμένο LED φωτισμό. Η αυτονομία φτάνει ακόμα και τα 18 λεπτά.

RM9390-B-1-9.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για καποιον πιτσιρικα που εχει πρηξει το πατερα του για να μπει στο κοσμο της πτησης  ....αν αντεχει και λιγο τις πτωσεις θα ειναι ιδανικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...