Προς το περιεχόμενο

Oaed


dimitra184!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!καθε 20 του μηνα περνω το ταμειο ανεργίας,δεν έχουν μπει τα χρηματα κ στο συστημα λεει "καταγραφη" τι να κανω???εντομεταξη η ημερομηνία παρουσίας ειναι 20/4 εως19/5.αν σε κάποιον έχει συμβεί θα ήθελα την συμβουλη του Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο ξέρω διότι είμαι και εγώ ταμείο- (στο επόμενο, αυτό με τα 200/μήνα)- τα λεφτά μπαίνουνε σε μένα 16 (και μετά) κάθε μήνα , αρκεί να είναι Παρασκευή. Όταν ήμουν στα 360 ευρώ νομίζω ήταν 13 (και μετά) κάθε μήνα. Σε περίπτωση που κάποια ημερομηνία πέσει πάνω στην ημερομηνία παρουσίας τότε πρέπει να δηλώσεις παρουσία και τα λεφτά θα μπούν την ερχόμενη Παρασκευή. Αν εσύ πληρώνεσαι κάθε 20 (και μετά), εφόσον δήλωσες παρουσία ήδη, τότε έπρεπε να είχανε μπεί χθές. Καλό είναι να δηλώνεις παρουσία το συντομότερο δυνατό. Πήγαινε στον ΟΑΕΔ και ρώτησε πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 360/ μήνα νομίζω ήθελε 200 συνολικά. Σαν πρώτη φορά ταμείο, βγήκα για 1 έτος. (Κάμποσα  ένσημα από την προηγούμενη χρονιά και κάμποσα απο την νυν). Στο ταμείο των 200/μήνα (επίσης ετήσιο), μπαίνεις αφού τελειώσεις αυτό με τα 360.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...