AlexKrs Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά ! Δουλεύω σε ένα μαγαζί cafe-restaurant (πρωινές ώρες πάντα) και έχω μάθει να σερβίρω με τον κλασσικό στρογγυλό δίσκο μονο , καθώς εκείνες τις ώρες ζητάνε πιο πολύ καφέ και γλυκά , πολύ σπανια φαγητό. Τώρα το καλοκαίρι το αφεντικό , θέλει να με βάλει βράδυ , οπού το μαγαζί γίνεται εστιατόριο - ουζερί και θα χρειαστεί να κουβαλάω παραμάνα ορθογώνια (μεγάλο δίσκο διαστάσεων 80 x 60 cm) . Έχω επισκεφτεί το μαγαζί τις βραδινές ώρες , για ποτό και μερίδες κρεατικών με τους φίλους μου και πάντα απορούσα πως μπορούν οι σερβιτόροι να κρατάνε έναν τοσο τεράστιο δίσκο , με τέτοιο μεγάλο φόρτο πιάτων και ποτηριών ! Αν έχετε καμία συμβουλή , γράψτε κάτω ! Ευχαριστω πολύ !
fotodv7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Γιατί δεν ρωτάς έναν συνάδελφο που θα στο δείξει και στην πράξη; 7
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε βαράκια με το αριστερό χέρι και ετοιμάσου Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από papoys1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλε παραμάνα στο πουκάμισο και είσαι OK.Το αφεντικό θα τρελαθεί! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από AntiCambeR 1
bilya Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, AlexKrs είπε Καλησπέρα παιδιά ! Δουλεύω σε ένα μαγαζί cafe-restaurant (πρωινές ώρες πάντα) και έχω μάθει να σερβίρω με τον κλασσικό στρογγυλό δίσκο μονο , καθώς εκείνες τις ώρες ζητάνε πιο πολύ καφέ και γλυκά , πολύ σπανια φαγητό. Τώρα το καλοκαίρι το αφεντικό , θέλει να με βάλει βράδυ , οπού το μαγαζί γίνεται εστιατόριο - ουζερί και θα χρειαστεί να κουβαλάω παραμάνα ορθογώνια (μεγάλο δίσκο διαστάσεων 80 x 60 cm) . Έχω επισκεφτεί το μαγαζί τις βραδινές ώρες , για ποτό και μερίδες κρεατικών με τους φίλους μου και πάντα απορούσα πως μπορούν οι σερβιτόροι να κρατάνε έναν τοσο τεράστιο δίσκο , με τέτοιο μεγάλο φόρτο πιάτων και ποτηριών ! Αν έχετε καμία συμβουλή , γράψτε κάτω ! Ευχαριστω πολύ ! η παραμάνα θέλει καλό στήσιμο καταρχήν με τα ψηλά αντικείμενα και νερά στο κέντρο κ όχι στις άκρες. Φυσικά όχι υπερβολές , ένα χέρι για να "προστατεύεις" τον δίσκο με το άλλο και σωστό "σπάσιμο" της μέσης έτσι ώστε να καταπονείτε ο καρπός-ώμος- πλάτη μόνο. Το δύσκολο δεν είναι όμως να σηκώνεσαι και να μετακινείσαι αλλα να κατεβάζεις τον δίσκο. Εκει θέλει προσοχή για΄τι μπορεί να τα κάνεις όλα μαντάρα αλλά κ να καταπονήσεις απίστευτα τον ώμο/ μέση. ΥΓ όλα μια συνηθεια είναι
somaik Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως καταφέρνετε και βρίσκεται δουλειά ως σερβιτόροι ?Εγώ όσες φορές προσπάθησα να βρω δουλεια ως σερβιτόρος με απολύανε μετα απο 2-3 ώρες Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από somaik
bilya Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, somaik είπε Πως καταφέρνετε και βρίσκεται δουλειά ως σερβιτόροι ?Εγώ όσες φορές προσπάθησα να βρω δουλεια ως σερβιτόρος με απολύανε μετα απο 2-3 ώρες Αν δεν εχεις δουλέψει ποτε σαν σερβιτόρος κ πας σε μαγαζιά κ τους λες πως έχεις εμπειρία απο το πρωτο δεκάλεπτο καταλαβαίνουν οτι λες ψέματα.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Επίσης αν είσαι πάνω απο 30 είσαι γέρος. Νομίζω δεν ισχύει αυτό, εκτός από συγκεκριμένα μαγαζιά ίσως.
Eurwpoulo Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω δεν ισχύει αυτό, εκτός από συγκεκριμένα μαγαζιά ίσως. Συνηθως παιρνουν κατω των 25 για να πληρωνουν λιγοτερα. 39 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Επίσης αν είσαι πάνω απο 30 είσαι γέρος. Αν εισαι ανω των 30 και εισαι ακομα σερβιτορος μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα.. Συνηθως τετοιες ηλικιες εχουν ηδη παρει προαγωγη σε "μπαριστα" η barmen. Εκτος και αν το κανεις επειδη το γουσταρεις
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μπορεί να θες να ξεκινήσεις πχ στα 32 γιατί έμεινες άνεργος και δεν έχεις προυπηρεσία.Δεν θα σε πάρουν.Ισως ως βοηθό που παίρνει 30€ και 5 €tips ενώ ο σερβιτόρος βγάζει τα διπλάσια απο τα tips. Δεν είναι άσπρο μαύρο.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Να ξεκινήσεις σε μεγαλύτερη ηλικία είναι όντως πιο δύσκολο. Αν όμως έχεις την εμπειρία δε σημαίνει ότι αν φτάσεις τα 30-35 πρέπει να σταματήσεις, πολλές επιχειρήσεις προτιμούν και χρειάζονται έμπειρους σερβιτόρους. (Γενικά ο καλός σερβιτόρος πάντα θα βρει ένα μεροκάματο, από μέτριο έως πολύ καλό! ).
Eurwpoulo Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε ο καλός σερβιτόρος Δυστυχως ( ευτυχως για τους καλους ) δεν υπαρχουν πολλοι καλοι σερβιτοροι. 1
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ακόμα και για σερβιτόρος χρειάζεται γνωριμία και ας είσαι καλός με προυπηρεσία.Για καλές δουλειές,ακόμα καλύτερη γνωριμία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα