Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 3-4 μέρες αντιμετωπίζω το παραπάνω πρόβλημα στο προφίλ μου στο facebook. Μου έρχονται συνεχώς (5-6-10 την ημέρα) ειδοποιήσεις ότι εντάχθηκα στο τάδε group. Ομάδες με αγγελίες κυρίως ("ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ" κλπ.), αλλά και 3-4 άσχετα όπως π.χ. με συνταγές μαγειρικής. Το πρόβλημα είναι ότι από κανένα δεν έχω ζητήσει εγώ να ενταχθώ, σε κάποια εξ' αυτών βρήκα μεν μέλη που είναι φίλοι από την friends list μου αλλά δεν φαίνεται ποιός με έχει εντάξει. Ρώτησα τους admins σε 2-3 από αυτά να μου πουν ποιός με έχει προσθέσει και καμία απάντηση δεν πήρα. Άλλαξα password στο account μου μπας και έπαιζε τίποτα αν και δεν μου εμφανίζονται συνδέσεις στο fb από άγνωστες τοποθεσίες, έσβησα 4-5 άγνωστους "φίλους" (μάλλον πλαστά accounts) που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση μπας και ήταν οι ένοχοι, αλλά το πρόβλημα αν και σε μικρότερο βαθμό συνεχίζεται. Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Κάποιο malware στο pc δεν φαίνεται να έχω εξάλλου το πρόβλημα παρουσιάζεται και όταν είμαι offline.

Υ.Γ. Ούτε facebook ούτε καν  messenger έχω εγκατεστημένα στο κινητό μου.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.

Μπες στο privacy μπλόκαρε μερικά πράγματα, πχ να μην σου στέλνουν άσχετοι αιτήματα κτλ. Έχει επιλογή για τα groups? Τσέκαρε το και πες μου, γιατί προσωπικά δεν έχω fb.

Δημοσ.

Ε αν δεν έχεις facebook δεν μπορείς να βοηθήσεις... 11 χρόνια έχω και πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα! Δεν υπάρχουν privacy settings για τα groups ούτε έχει σχέση με τις ρυθμίσεις για friend requests.

Δημοσ.

Όταν σε βάζουν σε γκρουπ χωρίς την συγκατάθεση σου, μπορείς να βγεις και να επιλέξεις να μην υπάρχει η δυνατότητα να σε προσθέσουν ξανά.

Δημοσ.

Φαίνεται ποιος σε βάζει στο κάθε γκρουπ. Σου έρχεται ειδοποίηση. Ο τάδε χρήστης σε πρόσθεσε στο τάδε γκρουπ. 

Αν δεν σ αρέσει, κάνεις leave group και τικάρεις από κάτω το κουτάκι που σου έχει ΚΑΙ ΔΕΝ μπορούν να σε ξανά βάλουν στο συγκεκριμένο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζεται ακάθεκτο μέχρι σήμερα! Χθες το βράδυ μπορεί να είδα να μπαίνω ίσως και σε 30 Groups μέσα σε διάστημα 2-3 ωρών! Δεν είναι λύση αυτό που προτείνετε. Δεν γίνεται συνεχώς να κάνω leave σε ό,τι σαβούροgroup μπαίνω να μπαίνω σε άλλα και ούτω καθ' εξής... Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με το support του facebook; Γιατί δεν έχω βρει τίποτα πέρα από το "community" στο οποίο έθεσα το πρόβλημα και με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που αν δεν βρεθεί και εξαλειφθεί το αίτιο δεν έχω επιλογή παρά να κλείσω το λογαριασμό!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η προσθήκη γίνεται μέσω των φίλων σου. Δες ποιοι είναι αυτοί που σε βάζουν στα groups και πες τους να μη το κάνουν.

Δημοσ.

Φίλε μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο από μια γνωστή μου που είναι φωτογράφος και έχει σελίδα που διαφημίζει την εργασία της. 

Κάνει ένα βδομάδα φορσ αντ όλους τους φίλους της (μέσα και εγώ) και μπαίνω στο γκρουπ η το Page της. Εγώ κάνει delete η στοπ follow αλλά αυτή με ξαναβάζει. 

Είναι ανάλογο αλλά σε καμία περίπτωση στο δικό σου βαθμό. 

Ίσως είναι κάποιο malware πού ανακυκλώνει γενικά το φμπ είναι γεμάτο με τέτοια. 

Δημοσ.
Στις ‎10‎/‎5‎/‎2018 στις 2:21 ΜΜ, Penthesilea είπε

Η προσθήκη γίνεται μέσω των φίλων σου. Δες ποιοι είναι αυτοί που σε βάζουν στα groups και πες τους να μη το κάνουν.

Δεν γίνεται μέσω των φίλων μου! Το έγραψα ήδη. Σε όλα τα groups που μπαίνω όταν κοιτάζω τον εαυτό μου σαν μέλος βλέπω το "added by theopan". Ότι ζήτησα εγώ ο ίδιος δηλαδή την ένταξη.

Στις ‎11‎/‎5‎/‎2018 στις 2:03 ΜΜ, costacurta είπε

Φίλε μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο από μια γνωστή μου που είναι φωτογράφος και έχει σελίδα που διαφημίζει την εργασία της. 

Κάνει ένα βδομάδα φορσ αντ όλους τους φίλους της (μέσα και εγώ) και μπαίνω στο γκρουπ η το Page της. Εγώ κάνει delete η στοπ follow αλλά αυτή με ξαναβάζει. 

Είναι ανάλογο αλλά σε καμία περίπτωση στο δικό σου βαθμό. 

Ίσως είναι κάποιο malware πού ανακυκλώνει γενικά το φμπ είναι γεμάτο με τέτοια. 

Αυτό που λες ίσως έχει κάποια λογική, απλά στην περίπτωσή μου θα πρέπει να έχουν το πρόβλημα πολλοί φίλοι μου και να είναι και admins ή έστω απλά μέλη σε όλα αυτά τα groups. Στα περισσότερα groups όμως στα οποία μπαίνω με το στανιό δεν έχω καν φίλους μου μέλη τους. Και πάλι βέβαια θα έπρεπε να φαίνεται ότι με ένέταξε ο τάδε και όχι εγώ ο ίδιος όπως φαίνεται σε εμένα...

Έκατσα και έκανα unlike στις περισσότερες σελίδες που είχα αλλά δεν φαίνεται να στρώνει. Πέταξα και 3-4 "φίλους" που δε μιλούσα ποτέ και θεωρούσα ύποπτους. Δεν είναι ότι έχω και 5000 φίλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...