Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια πρόταση μέχρι 120 ευρώ max; Δεν χρειάζεται να είναι από ελληνικό κατάστημα, αρκεί να μην υπερβαίνει αυτό το ποσό.

Τα φώτα σας φίλοι μου!

Δημοσ.

Απόλυτα δεν υπάρχει απαντήσει μιας και σε αυτά τα λεφτά θυσιαζεις κάτι είτε είναι μπαταρία είτε κάμερα. Το redmi note 4 θα σου λεγα (127 ευρώ σκρουτζ, εξωτερικό το βρίσκεις και με 120 σίγουρα) το μόνο μειονέκτημα η κάμερα, και αυτή καλή είναι απλά έρχομαι από galaxy s6 και είναι μεγάλη η διαφορά. Μπαταρια σκυλί δεν κολλάει πουθενά, μεγάλη οθόνη κ.α.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Απόλυτα δεν υπάρχει απαντήσει μιας και σε αυτά τα λεφτά θυσιαζεις κάτι είτε είναι μπαταρία είτε κάμερα. Το redmi note 4 θα σου λεγα (127 ευρώ σκρουτζ, εξωτερικό το βρίσκεις και με 120 σίγουρα) το μόνο μειονέκτημα η κάμερα, και αυτή καλή είναι απλά έρχομαι από galaxy s6 και είναι μεγάλη η διαφορά. Μπαταρια σκυλί δεν κολλάει πουθενά, μεγάλη οθόνη κ.α.

ευχαριστώ φίλε μου, vfm φαίνεται

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 4/29/2018 στις 5:12 ΜΜ, fastnq2 είπε

Επειδή είμαι πίσω στις εξελίξεις περί κινητών, μπορείς να μου πεις εάν...

1) έχει κανονικά υποστήριξη στην ελλάδα

2) χρειάζεται αλλαγή rom

Ρωτάω για μια φίλη μου που ενδιαφέρεται. Θα ήθελα να μη τη μπλέξω με αλλαγές, να πάρει κάτι and that's it. Σκεφτόταν και το Huawei Y6, ενώ εγώ θα έλεγα να κοιτάξει και για το P9 Lite 2017.

Οποιαδήποτε γνώμη, δεκτή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Penthesilea είπε

Επειδή είμαι πίσω στις εξελίξεις περί κινητών, μπορείς να μου πεις εάν...

1) έχει κανονικά υποστήριξη στην ελλάδα

2) χρειάζεται αλλαγή rom

Ρωτάω για μια φίλη μου που ενδιαφέρεται. Θα ήθελα να μη τη μπλέξω με αλλαγές, να πάρει κάτι and that's it. Σκεφτόταν και το Huawei Y6, ενώ εγώ θα έλεγα να κοιτάξει και για το P9 Lite 2017.

Οποιαδήποτε γνώμη, δεκτή.

1)αν το πάρεις από μαγαζί που έχει δικό του service(είναι λίγα), αλλιώς τα υπόλοιπα το στέλνουν Κίνα.

2)αν λέει Global version όχι.Εδώ πάλι οπως και στην πρώτη ερώτηση έχει σχέση με το κατάστημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, saruman123 είπε

1)αν το πάρεις από μαγαζί που έχει δικό του service(είναι λίγα), αλλιώς τα υπόλοιπα το στέλνουν Κίνα.

2)αν λέει Global version όχι.Εδώ πάλι οπως και στην πρώτη ερώτηση έχει σχέση με το κατάστημα.

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν ασχολούμαι, οπότε δεν τα ήξερα. Να είσαι καλά. 

25 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μη παρει το y6 σε καμια περιπτωση.

Αυτό κατάλαβα κι εγώ με μια αναζήτηση σε παλαιότερα θέματα. Γενικά, δεν έχω δει να το προτείνετε κι ούτε είδα ενθουσιασμό. Σχετικά με τα άλλα δύο; Ποιο λες να προτιμήσει καλύτερα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έγινε. Θα της τα μεταφέρω. Ευχαριστώ, παιδιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...