marmagia Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, η αδερφή μου χρησιμοποιεί τους pure vision 2 φακούς και ως τώρα έχει το bio true σαν υγρό. Τελευταία έχει αρχίσει να παρατηρεί ξηροφθαλμία και λέει να δοκιμάσει κάποιο άλλο υγρό. Ωστόσο δεν ξέρει ποιο. Από την εμπειρία σας ποιο θεωρείτε καλύτερο; Όλα τα υγρά χρησιμοποιούνται με όλους τους φακούς; Η πχ οι σιλικόνης υδρογελης θέλουν κάποιο διαφορετικό υγρό;
cb_papi Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ας δοκιμάσει το Renu. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ με Σιλικόνης Υδρογέλης.
kaktos77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Το opti-free της alcon μου φαίνεται πολύ καλό. Το χρησιμοποιώ με τους bausch and lomb comfort. Δεν έχω δοκιμάσει και άλλο βέβαια για να πώ ότι έχω εμπειρία, αλλά οκ. 1
marmagia Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μου έλεγε ότι την τρελαίνει η αίσθηση που έχουν οι νέοι φακοί που ανοίγουν από τη συσκευασία τους λόγω του υγρού στο οποίο κολυμπάνε. Με βαση την πρόταση περί renu έριξε μια μάτια στην σελίδα της εταιρίας και παρατήρησε ότι η Bausch and Lomb έχει μόνο δυο υγρά για σιλικόνης υδρογελης και το ένα το έχει ήδη όποτε ελπίζει μήπως χρησιμοποιούν το renu. Βέβαια εγώ της λέω ότι πιθανότατα είναι κάποιο άσχετο υγρό συντήρησης και όχι υγρό φακών επαφής σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για καθαρισμό αλλά εκείνη όντως σκέφτεται να δοκιμάσει το renu αυτήν την φορά
DrNick Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Όλα τα υγρά που αναφέρονται πάνω είναι καλά. Γενικά αυτό που συστήνουμε είναι να μην αλλάζουμε το υγρό που μας ταιριάζει. Όσο καλό, ακριβό, προσεγμένο και διαφημισμένο είναι ένα υγρό, μπορεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο να δημιουργήσει αλλεργία/δυσανεξία. @marmagia σωστά το λες, μέσα στη συσκευασία υπάρχει ένα υγρό που δε χρειάζεται καθαριστικά + συντηρητικά μιας και ο φακός εκεί είναι καθαρός και αποστειρωμένος. Ας δοκιμάσει πρώτα να βάλει τεχνητά δάκρυα φορώντας τους φακούς (1-2 φορές/μέρα). Επίσης, παρόλο που τα περισσότερα υγρά λένε ότι δεν απαιτείται τρίψιμο του φακού για να καθαρίσει, δεν είναι κακή ιδέα να το κάνει - παλιά έτσι έπρεπε. Αν όλα αυτά δε δουλέψουν τότε ίσως να δοκιμάσει όποιο από αυτά που αναφέρθηκαν. 1
techplastic Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εγώ χρόνια έχω τους φακούς SofLens comfort και για υγρό ReNu Multiplus Care δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα και τους φοράω αρκετές ώρες.Πιστεύω πως είναι και στον άνθρωπο το τι θα του είναι πιο βολικό στο μάτι,στο παρελθόν είχα δοκιμάσει και άλλα υγρά για τους φακούς και είδα διαφορές. 1
patras7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Χρησιμοποιω 15 χρονια φακους επαφης.με διαφορα το καλυτερο AQUASEPT ULTRA ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ.εχει καταλυτη και αφηνεις τους φακους 6 ωρες μεσα στην θηκη για να γινει ο καθαρισμος.στο θεμα ξηροτητας τον φακων ειναι το πιο αποτελεσματικο υγρο. 1
Fir3fly Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Και εγω το Renu χρησιμοποιω, θεωρω πως ειναι το καλυτερο απο ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα