nikos903 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, HamerZ είπε Την δεύτερη αγόρασα και εγώ 10/05/2018 και την δοκίμασα σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο. Πάνω στην κάρτα γράφει: SSU-V3V212.V1 Αφού την σύνδεσα με το front Panel και το τροφοδοτικό, με χρήση ενός tester μου έβγαλε 7.49V και έστειλα μήνυμα στον πωλητή. Σε σένα πόσο έβγαζαν οι 2 κάρτες σου, έτυχε να τις δοκιμάσεις; Το τροφοδοτικό σου πόσα volt δίνει στην 5ρα γραμμή; Μπορείς να το δεις μέσα απο το BIOS ή απο κανένα πρόγραμμα τύπου HWmonitor. Το καλύτερο βέβαια είναι να μετρήσεις με το πολύμετρο το κόκκινο καλώδιο απο κάποιο molex.
HamerZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 mindtrapper Έχεις συνδέσει το 4πινο ρεύματος από το τροφοδοτικό ή αρκείσαι στο PCIE slot;
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή έχω πάνω την κόκκινη με τις πολλες θύρες πίσω. Έχω συνδέσει SATA και το μπροστινό 19pin USB 3 του κουτιού. Βάζοντας ένα usb tester στο μπροστινό USB 3 μου δείχνει 5.11 volts. Τα πίσω βαριέμαι να τα τεστάρω γιατί πρέπει να χωθώ κάτω πίσω από το γραφείο. Όταν ανοίξω πάλι το case θα δοκιμάσω και τα πίσω καθώς και την άλλη κάρτα με το molex και τα δύο USB 3 πίσω. EDIT: Το HW Monitor λέει ότι η 5άρα μου βγάζει 5.080 volts. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από mindtrapper
HamerZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Σε μένα 1) αν δεν συνδέσω το 4πινο καλώδιο τροφοδοσίας δεν δίνει ρεύμα στις USB ούτε πίσω ούτε μπροστά 2) αν συνδέσω και το 4πινο τότε μου δίνει παντού 7.49V. PSU έχω ένα 450άρι της Corsair Modular, τεσταρισμένο διχως θέμα. Μάλλον έτυχα σε προβληματική κάρτα.
nikos903 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το θέμα είναι οτι δεν βλέπω να έχει κάποιον dc dc απάνω η πλακέτα που να φτιάχνει τα 5V απο τα 12 της pcix ή του βύσματος τροφοδοσίας, άρα πρέπει να τα παίρνει απο το καλώδιο απευθείας (αυτό βέβαια μόνο εσύ που έχεις την κάρτα μπροστά σου μπορείς να το δεις με κάποιο πολύμετρο). Δηλαδή καλό θα ήταν να μετρήσεις τις τάσεις του τροφοδοτικού σου πριν "κατηγορήσεις" την κάρτα.
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Που μετράς ακριβώς πάνω στην κάρτα; Δοκίμασε και σε άλλη θύρα PCIe να δούμε. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από mindtrapper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα