HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στην Ελλάδα δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Το να καταλαβαίνεις πάντως ότι μετά τις 12 το βράδυ πρέπει να κάνεις ησυχία όταν είσαι κοντά σε άλλους δεν χρειάζεται ούτε να έχεις phD, ούτε να σου έχουν κάνει ιδιαίτερο μάθημα στο σχολείο . 5
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Κάποιοι μεγάλωσαν και ξέχασαν ότι ήταν έφηβοι... Πώς γίνεται να ξεχάσεις τα ξενύχτια σου...? τις καλοκαιρινές σου διακοπές...? τις ατελείωτες ώρες στα γηπεδάκια...? τα πρώτα σου πάρτι...? τις κοπάνες από το σχολείο...? Μεγαλώσαμε και αντί να αφήσουμε τους σημερινούς νέους να ζήσουν όπως και εμείς τότε... τους λέμε τι πρέπει να κάνουν μέσα στην φούσκα της γερασμένης μας ζωής... μ'αρέσει που το λέμε και/με ωριμότητα... 2
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Κάποιοι μεγάλωσαν και ξέχασαν ότι ήταν έφηβοι... Πώς γίνεται να ξεχάσεις τα ξενύχτια σου...? τις καλοκαιρινές σου διακοπές...? τις ατελείωτες ώρες στα γηπεδάκια...? τα πρώτα σου πάρτι...? τις κοπάνες από το σχολείο...? Μεγαλώσαμε και αντί να αφήσουμε τους σημερινούς νέους να ζήσουν όπως και εμείς τότε... τους λέμε τι πρέπει να κάνουν μέσα στην φούσκα της γερασμένης μας ζωής... μ'αρέσει που το λέμε και/με ωριμότητα... Μαζί σου. Η ευγένεια όμως προς τον άλλο είναι προτέρημα, άσχετα σε ποια γενιά ανήκεις. 1
webparts Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, AtiX είπε Πώς γίνεται να ξεχάσεις τα ξενύχτια σου...? τις καλοκαιρινές σου διακοπές...? τις ατελείωτες ώρες στα γηπεδάκια...? Αλλο αυτα και αλλο να εισαι απλα απολιτιστος κ ακοινωνητος. Και το παρτυ θα καταλαβω,και τη γιορτη,και την απλη μαζωξη. Το να τα εχεις ομως αυτα σαν τροπο ζωης και να μη σε απασχολει τι γινεται παραπερα απο τους τοιχους και την καλοπεραση σου ειναι κατι που δε μπορω να καταλαβω.
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μαζί σου. Η ευγένεια όμως προς τον άλλο είναι προτέρημα, άσχετα σε ποια γενιά ανήκεις. Στα εφηβικά μου χρόνια και μπάσκετ έπαιζα σε ώρες κοινής ησυχίας... και βόλτες με τα ποδήλατα αργά το βράδυ κάνανε ξεσηκώνοντας τις γειτονιές... και πάρτι υπαίθρια σε ταράτσες στην γειτονιά... και καβγάδες μεταξύ άλλων περιοχών με αυγά, νεράντζια, φυσοκάλαμα, μώλωπες, ανοιγμενες μύτες και κλαματα... κανένας δεν με χαρακτήρισε αγενή, απολίτιστο ή ακοινώνητο... 8 λεπτά πριν, webparts είπε Αλλο αυτα και αλλο να εισαι απλα απολιτιστος κ ακοινωνητος. Και το παρτυ θα καταλαβω,και τη γιορτη,και την απλη μαζωξη. Το να τα εχεις ομως αυτα σαν τροπο ζωης και να μη σε απασχολει τι γινεται παραπερα απο τους τοιχους και την καλοπεραση σου ειναι κατι που δε μπορω να καταλαβω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από AtiX
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, webparts είπε Αληθεια δεν το καταλαβαινεις ή απλα γινεσαι επιτηδες προκλητικος για να σφαχτουμε και να κλειδωσει; Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφω... Εσύ μπερδεύεις την φασαρία και την διασκέδαση με τον ωχαδερφισμό και τον σταρχιδισμό... ας πούμε μπορεί ο άλλος να μην ενοχλεί καθόλου και να είναι ένα άχρηστο κομμάτι της κοινωνίας... Δηλαδή δέκα πιτσιρικάδες που παίζουν μπάσκετ το μεσημέρι ή κάποιοι φοιτητές που κάνουν πάρτι γενεθλίων... Είναι αγενείς? Ακοινώνητοι? Απολίτιστοι? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από AtiX
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tritonas00 είπε αυτοι που επρεπε να στο πουν, δεν στο ειπαν αλλα παιζω/διασκεδαζω, αλλο ενοχλω τον κοσμο Ωραία... που βλέπεις σε αυτά που έγραψα το ενοχλώ τον κόσμο...? Εκτός και αν πιστεύεις ότι όλα αυτά που έγραψα γίνονταν και καθημερινά και όλα μαζί και μόνο από εμένα... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από AtiX
Lelouch Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δεν είναι θέμα μοναστήρι ή όχι. Ο άλλος μπορεί να έχει οικογένεια στην ίδια πολυκατοικία και οι άλλοι κάνουν πάρτι μέχρι τα ξημερώματα. Υπάρχουν τόσα μέρη που μπορούν να κάνουν φασαρία και όλη μέρα αν θέλουν. Δεν είναι θέμα νεότητας αλλά στοιχειώδους σεβασμού. Το να σέβεσαι τον άλλον δεν σημαίνει ότι δε θα ζεις καλά νεανικά χρόνια. Αλλά ας μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Και σε open party σε πολυκατοικίες έχω πάει αλλά τα παιδιά που τα έκαναν μια δυο φορές το χρόνο ενημέρωναν του γείτονες και τους ζητούσαν άδεια. Αν θέλουν να κάνουν φασαρία χωρίς έξοδα μπορούν να πάνε σε κανα πάρτι στα πανεπιστήμια. 2
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, AtiX είπε Στα εφηβικά μου χρόνια και μπάσκετ έπαιζα σε ώρες κοινής ησυχίας
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Φανταζομαι οτι φωνάζεις την αστυνομία ναι το εχω κανει μετα απο επαναλαμβανομενες συστασεις σε κατι ζωα που εβαζαν τερμα μουσικη μεχρι τις 2 το βραδυ και ναι θα το εκανα και για τα μπασκετοζωα
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε ναι το εχω κανει μετα απο επαναλαμβανομενες συστασεις σε κατι ζωα που εβαζαν τερμα μουσικη μεχρι τις 2 το βραδυ και ναι θα το εκανα και για τα μπασκετοζωα Εσένα θα ήθελες να στο κάνουν όταν θέσουν νέος?
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Εσένα θα ήθελες να στο κάνουν όταν θέσουν νέος? εγω δεν ενοχλουσα τον κοσμο, ηξερα οτι αν βαλω μουσικη 2 το βραδυ τερμα η αν πηγαινα να παιξω μπασκετ 3 το μεσημερι διπλα σε σπιτια θα ενοχλησω κοσμο για την ακριβεια, μου το εμαθαν απο πολυ μικρη ηλικια Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tritonas00 1
Curtis76 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εγω παντως που το βλεπω συνεχεια στον χωρο εργασιας μου. Βλεπω πολλες φορες νεο εργαζομενο που εχει καποια χαρακτηριστικα επικοινωνιας που εγω και πιστευω η γενια μου απεκτησε χρονια μετα. Επισης βλεπω νεους να παρατηρουν τροπους μεγαλυτερων. Το τελικο αποτελεσμα ειναι ο νεος να βελτιωνεται και οταν μεγαλωσει θα ειναι καλυτερος. Ο μεγλαος αστο, δεν αλλαζει βοηθαει ομως τον νεο.
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν αξιζει να ασχοληθω περαιτερω για στοιχειωδη θεμελιωδη και αυτονοητα, εχουμε και ασυλια σημερα, bye Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tritonas00 1
green gordon Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Λοιπον συμπτωματικα ειχα πριν απο λιγο καιρο τη συζητηση αυτη με ανθρωπο που ειναι καθηγητης εδω και καμια 20αρια χρονια σε γυμνασιο. Κατα τη γνωμη του το ποσοστο των παιδιων που φαινεται οτι θα εχουν καποιες αξιες στη ζωη τους και θα γινουν (σωστοι ανθρωποι) ειναι ακριβως το ιδιο με πριν 20 χρονια. Αν και αμφιλεγομενος χαρακτηρας δεν ειναι παπαρολογος οποτε σεβομαι την αποψη του. Οσο για τη διαφωνια που offtopic εχει δημιουργηθει για μπασκετακια μεσημερι και παρταρες,ναι τα καναμε ολοι γιατι yolo sweet 16 κλπ αλλα οταν ερχεται η ωρα να κοιμαται το μωρο μας και να θελουμε ησυχια ολα αλλαζουν...κανει κυκλους η ζωη... Εγω πχ αν ετρωγα παρατηρηση προσεχα να μην ξαναενοχλησω. Μόλις τώρα, green gordon είπε Λοιπον συμπτωματικα ειχα πριν απο λιγο καιρο τη συζητηση αυτη με ανθρωπο που ειναι καθηγητης εδω και καμια 20αρια χρονια σε γυμνασιο. Κατα τη γνωμη του το ποσοστο των παιδιων που φαινεται οτι θα εχουν καποιες αξιες στη ζωη τους και θα γινουν (σωστοι ανθρωποι) ειναι ακριβως το ιδιο με πριν 20 χρονια. Αν και αμφιλεγομενος χαρακτηρας δεν ειναι παπαρολογος οποτε σεβομαι την αποψη του. Οσο για τη διαφωνια που offtopic εχει δημιουργηθει για μπασκετακια μεσημερι και παρταρες,ναι τα καναμε ολοι γιατι yolo sweet 16 κλπ αλλα οταν ερχεται η ωρα να κοιμαται το μωρο μας και να θελουμε ησυχια ολα αλλαζουν...κανει κυκλους η ζωη... Εγω πχ αν ετρωγα παρατηρηση προσεχα να μην ξαναενοχλησω. Btw οσοι δεν τα εκαναν αυτα μικροι huge respect και δεν το λεω ειρωνικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις