AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Φώναξε τον Θεοχάρη να μάθεις τι γίνεται.Τα σκουλήκια είναι ζόρικα. https://m.youtube.com/watch?v=IacfNEJB_sA 2
overpower Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 k-othrine από εμένα. Είχα ονίσκους (αυτά που ακουμπάς και γίνονται μπαλίτσα) και πλέον δεν βρίσκω τίποτα μέσα στο σπίτι. Ψεκάζω περιμετρικά απο κάθε παράθυρο και πόρτα 1 φορά/5 μήνες. Στα + ότι δεν έχω και μύγες, κουνούπια κτλ. Νομίζω και στο θέμα που είχα ανοίξει, ο @paylidis μου το είχε προτείνει. 1 1
somaik Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Οντως σήμερα παρατήρησα οτι δεν έχουν μπει στο σπίτι ούτε κουνούπια και μύγες
somaik Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα πριν λίγο σκότωσα έναν σκορπιο σε έναν τοίχο στην τζαμαρία και ψέκασα παλι αυτην την φορά σε όλα τα πατώματα και στον τοίχο φακ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από somaik
Fabricated Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Πώς μυρίζουν δηλαδή αυτά; Και εγώ έχω αυτήν την απορία
somaik Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Πώς μυρίζουν δηλαδή αυτά; 13 ώρες πριν, Fabricated είπε Και εγώ έχω αυτήν την απορία Μπορώ να σας στείλω αν θέλετε καμία 10αρια ζωντανά με κούριερ να δείτε πως μυρίζουν
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 4/5/2018 στις 9:49 ΜΜ, xrist0s4 είπε Πώς μυρίζουν δηλαδή αυτά; 21 ώρες πριν, Fabricated είπε Και εγώ έχω αυτήν την απορία Κάτι αναμεσα σε ποδαρίλα, μασχαλίλα και βρωμουσα. Αν την μυρίσεις πρωτη φορά την αντέχεις, αλλά αμα την αντιμετωπιζεις καιρό, δεν αντέχεται η άτιμη. 1
Pokemon640 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 εγώ έχω αράχνη και νυχτερίδα, η αράχνη τρώει τα έντομα και η νυχτερίδα τα σκουλήκια. Σκορπιούς δεν έχει το κέντρο της Αθήνας αλλά έναν γύπα η κλάρκ θα φέρω για συντροφιά.
Hellaslover Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Διαβασα "σκουλαρικια" στο τιτλο και σκεφτηκα καλα ρε μεγαλε ποσο κερι εχει μαζεψει τ αυτι σου 1
Alcmini Missiou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εχοντας το ιδιο προβλημα,ψεκασα την Κυριακή, πριν δλδ 3 μέρες, με K-Othrin εξωτερικά τα χαμηλά σημεία ολα στην περιμετρο του σπιτιοου.Αλουμινια,Πορτες,Μάρμαρα ,τα πάντα.Δεν φαίνεται να ειναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Στα σημεία αυτά βρήκα μόνο 3-4 νεκρά και ολα τα άλλα περιφέρονται στα δηλητηριασμένα σημεία, σαν να μην εχω ψεκάσει καθόλου.Σήμερα ξανάρχισα την έρευνα και βρήκα αυτήν την συζήτηση.Σκέφτομαι σε συνεργασία με τους γείτονες να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια . Λέμε τώρα..... μπας και προεκλογικά συγκινηθούν και αναλάβουν να ψεκάσουν τα χώματα στη γειτονιά. Θα δοκιμάσω φυσικά και τα άλλα δηλητήρια που αναφέρατε όλοι πιο πάνω.Εινα απελπιστική η κατάσταση στη γειτονιά μας.Μπαίνουν παντού !!!!
talibanakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Alcmini Missiou είπε να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια Λογικα θα σας βοηθησουν. Τα αλλα λυμενα ειναι ολα. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Alcmini Missiou είπε Εχοντας το ιδιο προβλημα,ψεκασα την Κυριακή, πριν δλδ 3 μέρες, με K-Othrin εξωτερικά τα χαμηλά σημεία ολα στην περιμετρο του σπιτιοου.Αλουμινια,Πορτες,Μάρμαρα ,τα πάντα.Δεν φαίνεται να ειναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Στα σημεία αυτά βρήκα μόνο 3-4 νεκρά και ολα τα άλλα περιφέρονται στα δηλητηριασμένα σημεία, σαν να μην εχω ψεκάσει καθόλου.Σήμερα ξανάρχισα την έρευνα και βρήκα αυτήν την συζήτηση.Σκέφτομαι σε συνεργασία με τους γείτονες να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια . Λέμε τώρα..... μπας και προεκλογικά συγκινηθούν και αναλάβουν να ψεκάσουν τα χώματα στη γειτονιά. Θα δοκιμάσω φυσικά και τα άλλα δηλητήρια που αναφέρατε όλοι πιο πάνω.Εινα απελπιστική η κατάσταση στη γειτονιά μας.Μπαίνουν παντού !!!! Ναι θα σηκωθούν όλοι από τα γραφεία και τις καρέκλες θα πάρουν από μία ψεκαστήρα στην πλάτη και θα έρθουν να τα εξοντώσουν. Αλκμήνη αν μπορείτε να κάνετε κάτι μεταξύ σας έχει καλώς.Αυτοί μόνο για πασιέντζες είναι. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Alcmini Missiou είπε Εχοντας το ιδιο προβλημα,ψεκασα την Κυριακή, πριν δλδ 3 μέρες, με K-Othrin εξωτερικά τα χαμηλά σημεία ολα στην περιμετρο του σπιτιοου.Αλουμινια,Πορτες,Μάρμαρα ,τα πάντα.Δεν φαίνεται να ειναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Στα σημεία αυτά βρήκα μόνο 3-4 νεκρά και ολα τα άλλα περιφέρονται στα δηλητηριασμένα σημεία, σαν να μην εχω ψεκάσει καθόλου.Σήμερα ξανάρχισα την έρευνα και βρήκα αυτήν την συζήτηση.Σκέφτομαι σε συνεργασία με τους γείτονες να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια . Λέμε τώρα..... μπας και προεκλογικά συγκινηθούν και αναλάβουν να ψεκάσουν τα χώματα στη γειτονιά. Θα δοκιμάσω φυσικά και τα άλλα δηλητήρια που αναφέρατε όλοι πιο πάνω.Εινα απελπιστική η κατάσταση στη γειτονιά μας.Μπαίνουν παντού !!!! καλησπέρα Αλκμήνη, είμαι ο Αλέξανδρος
Glikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αυτά τα μαύρα που βρωμάνε σαν τον θάνατο είναι τα χειρότερα. Έχω και εγώ τέτοια. Μόνωσα καλύτερα τα παράθυρα / πόρτες και μειώθηκαν κάπως. Θα αγοράσω αυτά τα φάρμακα που προτείνατε κάποιοι να την κάνω ναρκοπέδιο την βεράντα. (Που να είμασταν στην Αυστραλία, με ταραντούλες θα κοιμόμασταν.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις