Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

k-othrine από εμένα. Είχα ονίσκους (αυτά που ακουμπάς και γίνονται μπαλίτσα) και πλέον δεν βρίσκω τίποτα μέσα στο σπίτι. Ψεκάζω περιμετρικά απο κάθε παράθυρο και πόρτα 1 φορά/5 μήνες. Στα + ότι δεν έχω και μύγες, κουνούπια κτλ.

Νομίζω και στο θέμα που είχα ανοίξει, ο @paylidis μου το είχε προτείνει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οντως σήμερα παρατήρησα οτι δεν έχουν μπει στο σπίτι ούτε κουνούπια και μύγες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα πριν λίγο σκότωσα έναν σκορπιο σε έναν τοίχο στην τζαμαρία και ψέκασα παλι αυτην την φορά σε όλα τα πατώματα και στον τοίχο

φακ

Επεξ/σία από somaik
Δημοσ.
16 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Πώς μυρίζουν δηλαδή αυτά; 

13 ώρες πριν, Fabricated είπε

Και εγώ έχω αυτήν την απορία 

Μπορώ να σας στείλω αν θέλετε καμία 10αρια ζωντανά με κούριερ να δείτε πως μυρίζουν

Δημοσ.
Στις 4/5/2018 στις 9:49 ΜΜ, xrist0s4 είπε

Πώς μυρίζουν δηλαδή αυτά; 

21 ώρες πριν, Fabricated είπε

Και εγώ έχω αυτήν την απορία 

Κάτι αναμεσα σε ποδαρίλα, μασχαλίλα και βρωμουσα. Αν την μυρίσεις πρωτη φορά την αντέχεις, αλλά αμα την αντιμετωπιζεις καιρό, δεν αντέχεται η άτιμη.

• Sad 1
Δημοσ.

εγώ έχω αράχνη και νυχτερίδα, η αράχνη τρώει τα έντομα και η νυχτερίδα τα σκουλήκια. Σκορπιούς δεν έχει το κέντρο της Αθήνας αλλά έναν γύπα η κλάρκ θα φέρω για συντροφιά.

Δημοσ.

Διαβασα "σκουλαρικια" στο τιτλο και σκεφτηκα καλα ρε μεγαλε ποσο κερι εχει μαζεψει τ αυτι σου 

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχοντας το ιδιο προβλημα,ψεκασα την Κυριακή, πριν δλδ 3 μέρες,  με K-Othrin εξωτερικά τα χαμηλά σημεία ολα στην περιμετρο του σπιτιοου.Αλουμινια,Πορτες,Μάρμαρα ,τα πάντα.Δεν φαίνεται να ειναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Στα σημεία αυτά βρήκα μόνο 3-4 νεκρά και ολα τα άλλα περιφέρονται στα δηλητηριασμένα σημεία,  σαν να μην εχω ψεκάσει καθόλου.Σήμερα ξανάρχισα την έρευνα και βρήκα αυτήν την συζήτηση.Σκέφτομαι σε συνεργασία με τους γείτονες να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια . Λέμε  τώρα..... μπας και προεκλογικά συγκινηθούν και αναλάβουν να ψεκάσουν τα χώματα στη γειτονιά. Θα δοκιμάσω φυσικά και τα άλλα δηλητήρια που αναφέρατε όλοι πιο πάνω.Εινα απελπιστική η κατάσταση στη γειτονιά μας.Μπαίνουν παντού !!!! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alcmini Missiou είπε

Εχοντας το ιδιο προβλημα,ψεκασα την Κυριακή, πριν δλδ 3 μέρες,  με K-Othrin εξωτερικά τα χαμηλά σημεία ολα στην περιμετρο του σπιτιοου.Αλουμινια,Πορτες,Μάρμαρα ,τα πάντα.Δεν φαίνεται να ειναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Στα σημεία αυτά βρήκα μόνο 3-4 νεκρά και ολα τα άλλα περιφέρονται στα δηλητηριασμένα σημεία,  σαν να μην εχω ψεκάσει καθόλου.Σήμερα ξανάρχισα την έρευνα και βρήκα αυτήν την συζήτηση.Σκέφτομαι σε συνεργασία με τους γείτονες να απευθυνθούμε στο δήμο ή στην περιφέρεια . Λέμε  τώρα..... μπας και προεκλογικά συγκινηθούν και αναλάβουν να ψεκάσουν τα χώματα στη γειτονιά. Θα δοκιμάσω φυσικά και τα άλλα δηλητήρια που αναφέρατε όλοι πιο πάνω.Εινα απελπιστική η κατάσταση στη γειτονιά μας.Μπαίνουν παντού !!!! 

Ναι θα σηκωθούν όλοι από τα γραφεία και τις καρέκλες θα πάρουν από μία ψεκαστήρα στην πλάτη και θα έρθουν να τα εξοντώσουν.

Αλκμήνη αν μπορείτε να κάνετε κάτι μεταξύ σας έχει καλώς.Αυτοί μόνο για πασιέντζες είναι.:lol:

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alcmini Missiou είπε

καλησπέρα Αλκμήνη, είμαι ο Αλέξανδρος

Δημοσ.

Αυτά τα μαύρα που βρωμάνε σαν τον θάνατο είναι τα χειρότερα. Έχω και εγώ τέτοια. Μόνωσα καλύτερα τα παράθυρα  / πόρτες και μειώθηκαν κάπως. Θα αγοράσω αυτά τα φάρμακα που προτείνατε κάποιοι να την κάνω ναρκοπέδιο την βεράντα. (Που να είμασταν στην Αυστραλία, με ταραντούλες θα κοιμόμασταν.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...