Pintsie Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Ψάχνουμε κάποιο γηροκομείο για έναν παππού με άνοια . Ιδανικά στην Ανατολική Αττική (ή βόρεια προάστια). Τα περισσότερα που έχω δει είναι σε τιμές που ούτε 3 συντάξεις δεν φτάνουν... Γνωρίζετε κάτι; Μπορούμε να διαθέσουμε 500-650 ευρώ/μήνα. Ψάχνουμε κάτι να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να πάμε να τον δούμε να τον πάρουμε να πάμε βόλτα, να μην είναι πεταμένος. Να του φέρονται σωστά κτλ. Αν ξέρετε κάτι ιδανικό και σε άλλες περιοχές, δεν με πειράζει. Απλά έλεγα για κάτι πιο κοντά για να μπορούμε να πεταγόμαστε και μετά τη δουλειά πχ να τον βλέπουμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά.
sakura22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο στην περιοχή που λες, αλλά στη Θεσσαλονική κάποιοι γνωστοί μου το μόνο -κάπως- αξιόλογο (χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουν κανά νεφρό) που βρήκαν ήταν της εκκλησίας. Οπότε ψάξε να δεις τι δομές έχει στην περιοχή που ψάχνεις
tzelen Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή/και τρομάξω, αλλά επειδή μια γνωστή μου βρίσκεται σε αναζήτηση γηροκομείου και την βοηθάω στο πήγαινε-έλα, πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι αξιοπρεπές με λιγότερα από 700€. Βέβαια, εκείνη (εμείς) ψάχνουμε εντελώς αντίθετα (Δυτική Αττική), αλλά θα υπέθετα ότι στις περιοχές που ψάχνεις έχει ακόμη πιο ακριβές τιμές...
Que sera sera Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μια ουκρανεζα full time στο σπίτι με 500 ευρώ κομπλέ
AtiX Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Μια ουκρανεζα full time στο σπίτι με 500 ευρώ κομπλέ Φαγητό, εξετάσεις, φάρμακα, ρεπό...???? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από AtiX
Que sera sera Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Φαγητό, εξετάσεις, φάρμακα, ρεπό...???? Κάνει και το φαγητό, προφανώς πληρώνεις τα υλικά. Ελάχιστα ρεπό κάνα ΣΚ. Αυτή μάλιστα που μας κράταγε την πεθερά έφερνε και συγγενείς την να την προσέχουν όταν έλλειπε. Εξετάσεις φάρμακα το Ταμείο της. Το αυτό ισχύει και στο γηροκομείο.
AtiX Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Κάνει και το φαγητό, προφανώς πληρώνεις τα υλικά. Ελάχιστα ρεπό κάνα ΣΚ. Αυτή μάλιστα που μας κράταγε την πεθερά έφερνε και συγγενείς την να την προσέχουν όταν έλλειπε. Εξετάσεις φάρμακα το Ταμείο της. Το αυτό ισχύει και στο γηροκομείο. Αναλόγως τον παππού/γιαγιά κρίνεις και αν χρειάζεται γηροκομείο ή γυναίκα να τον φυλάει... αναλόγως τους συγγενείς, το ίδιο... Στην τελική και το point μου είναι ότι στο τέλος το ίδιο κόστος θα επιβαρυνθεί...
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Όντως με 550-600 ευρώ βρίσκεις γυναίκα , αλλοδαπή φυσικά , full time. Και δυνητικά έχεις και έλεγχο στην όλη κατάσταση. Καλό γηροκομείο δύσκολα .
papoys1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Pintsie είπε Καλησπέρα. Ψάχνουμε κάποιο γηροκομείο για έναν παππού με άνοια . Ιδανικά στην Ανατολική Αττική (ή βόρεια προάστια). Τα περισσότερα που έχω δει είναι σε τιμές που ούτε 3 συντάξεις δεν φτάνουν... Γνωρίζετε κάτι; Μπορούμε να διαθέσουμε 500-650 ευρώ/μήνα. Για ρίξε ένα τηλέφωνο εδώ Είναι στην περιοχή μου δεν γνωρίζω να σου πω τι παίζει αλλά έχω ακούσει ότι δεν έχει υπερβολικές τιμές.Είναι και ένα άλλο πιο ψηλά προς Πεντέλη αλλά δεν σου το δίνω καθόλου γιατί έχω ακούσει ότι είναι μόνο για βαρβάτα πορτοφόλια.
Pintsie Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, papoys1 είπε Για ρίξε ένα τηλέφωνο εδώ Είναι στην περιοχή μου δεν γνωρίζω να σου πω τι παίζει αλλά έχω ακούσει ότι δεν έχει υπερβολικές τιμές.Είναι και ένα άλλο πιο ψηλά προς Πεντέλη αλλά δεν σου το δίνω καθόλου γιατί έχω ακούσει ότι είναι μόνο για βαρβάτα πορτοφόλια. Ευχαριστω πολύ. Πηρα. Μας βγαίνει πιο ακριβά απο το βιλλάζ πεντέλης που ζηταει από 1200... Προς τους υπόλοιπους : αν γίνεται να μεινετε στο θέμα. Δεν χρειαζόμαστε κοπελα στο σπίτι. Χρειαζομαστε ενα γηροκομείο. Τα σχόλια περί κρίσης των συγγενών, καλό είναι να λειπουν. 1
Que sera sera Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 ok αγαπητε, το ανεφερα επειδή ηταν σωτήρια λυση όταν βρεθήκαμε σε παρομοια θεση. Καλη επιτυχια στην ανευρεση του γηροκομείου που ψάχνεις με το συγκεκριμενο budget και τις συγκεκριμένες προδιαγραφες 1
asinoro Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν δεν βρεις λύση, βάλε μια αγγελία προς αναζήτηση οικογένειας με μικρά παιδιά που να έχει οικονομική ανάγκη ώστε να μείνει μαζί τους και να συντηρούνται με την σύνταξη. Εάν είναι ήσυχο άτομο είναι μια καλή και πρακτική λύση. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από asinoro
kleo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 προσωπική εμπειρία δεν έχω, παρά μόνο από γνωστούς ό,τι έχω ακούσει. ισχύει αυτό που έγραψε ο/η tzelen. κάτω από 700€ δεν... και εκτός αυτού, δεν καλύπτονται όλα. πχ από γνωστό που μας έλεγε, κάτι πάνες και τέτοια είδη τα πήγαινε αυτός, ήταν εξτρά. δε θυμάμαι και τι άλλο. ίσως είναι ανάλογα που θα πέσεις αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που θέλεις. αλλά και αν βρεις ψάξτο καλά γιατί κάτι μου λέει ότι οι συνθήκες θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα