Προς το περιεχόμενο

Cargo Pants η κατι αλλο για χωραφια


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιστασια λογω επαγγελματος βρισκομαι σε εξωτερικες εργασιες σε αγρους. Προχθες εσκασα yolo φουλ απροετοιμαστος και γεμισα αγκαθια σε φορμα και παπουτσια και καθομουν μια ωρα σπιτι να τα καθαρισω.

Τι ρουχισμος για ποδια να προτιμησω για τετοια χρηση. Τωρα που ρχεται και καλοκαιρι θα σκασω αν εχει και εντονο υφασμα, αλλα εστω θελω κατι να με προστατευσει απο τετοιες συνθηκες. Cargo pants Παιζουν, η υπαρχει κατι πιο καταλληλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντελόνι εργασίας, είναι αυτά που φοράνε και στο στρατο, αστυνομία, το ύφασμα δηλαδή γιατί από σχέδια παίζουν διάφορα. Κι εγώ αυτά φοράω αλλά με τις ζέστες δε την παλεύω οπότε μόλις πιάσουν οι 35+ βαθμοί το γυρνάω σε βερμούδα αλλά εγώ κατα βάση κάνω εργασίες στα τρακτέρ και όχι μέσα σε σπαρμένα χωράφια. Επίσης τα παπούτσια κανονικά πρέπει να είναι εργασίας με σίδερο. Μη βλέπεις κάποιους τραγικούς που πάνε με τη σαγιονάρα, μιλάμε για μέτρα ασφαλείας.

Ψάξε για παντελόνια panoply και delta plus, είναι ποιοτικότατα. Μετά από 3 χρόνια ακόμα να ξεθωριάσει το μπλε. Αν έχεις την παραλαγή του στρατού βάλε αυτήν.

m2pa3-800x800.jpg

Επεξ/σία από 1988panos2171
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...