Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Να μην τα πολυλογω, θελω να στείλω χρήματα στην Αγγλία μέσω transferwise. Εχω μια visa debit της Alpha bank και προσπαθω να πληρώσω μέσω αυτής της κάρτας. Η τράπεζα μου ακυρώνει την συναλλαγή (300 ευρω) και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι λόγω capital control και ότι θα πρέπει να τα στείλω με έμβασμα (προφανές ψέμα). Έριξα ένα καντύλι στον υπάλληλο αλλά άκρη δεν έβγαλα. Θέλω να αποφύγω το έμβασμα για να γλυτώσω τα κερατιάτικα της τράπεζας.

Υπάρχει κάποιος που έχει στείλει λεφτά μέσω κάρτας στο transferwise; Υπάρχει καμία ελληνική τράπεζα που επιτρέπει την συναλλαγή;

Δημοσ.

Όχι! Το θέμα δεν είναι τον τραπεζών... Το ΥΠΟΙΚ μπλοκάρει την συναλλαγή. Στείλε έμβασμα 1€ είναι το κόστος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ψέμα φίλε μου. Η TW είναι εταιρία χρημάτων και από την αρχή των cc οι κωδικοί της tw εντάσσονται στην μεταφορά χρημάτων. Βγάλε revolut και τέλος, για να γλυτώσεις και τα έξοδα και όπως λέει ο φίλος από πάνω 1 ευρώ κοστίζει η μεταφορά.

Άκυρο, για να έχεις 1 ευρώ, θα πρέπει να έχεις ανοίξει ΤW borderless account, βγάλε revolut πιο εύκολα είναι.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.

Ωχ, τζάμπα τον έβρισα τον άνθρωπο; :/

Το revolut το ακούω τώρα πρώτη φορά. Θα το γκουγκλαρω. Είναι πρακτικά το ίδιο με το tw;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...