Hal9000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Σε εξέλιξη είναι η κεντρική παρουσίαση της Google στα πλαίσια στου ετήσιου συνεδρίου Google I/O που απευθύνεται σε προγραμματιστές, με την εταιρεία να ανακοινώνει ήδη μερικές νέες εντυπωσιακές προσθήκες στην εφαρμογή των Google Photos για iOS και Android. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κάθε χρήστης θα μπορεί να χρωματίσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει στη συλλογή του, με το πάτημα ενός κουμπιού. Στο πολύ γρήγορο demo που πραγματοποίησε η Google στη σκηνή, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό και πειστικό, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Σε ένα ακόμη εντυπωσιακό demo, η εφαρμογή των Google Photos μπόρεσε να διορθώσει τη φωτεινότητα σε μια φωτογραφία με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και να ξεχωρίσει χρώματα σε συγκεκριμένα μέρη μιας φωτογραφίας προκειμένου να τονιστεί ιδιαίτερα κάποιο μέρος της και πάλι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Τέλος, σε φωτογραφίες εγγράφων, το Google Photos θα μπορεί να τις μετατρέπει σε pdf έγγραφα. Η Google δεν ανέφερε το πότε ακριβώς θα προστεθούν οι νέες αυτές λειτουργίες στην εφαρμογή των Google Photos, αναφέροντας μόνο ότι αυτό θα γίνει «αργότερα μέσα στη χρονιά». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
gassim Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, akatsim είπε Φακελλους οπως ειχε η Picasa θα κανουν ποτε; ελπίζω όχι
malm32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Υπαρχει κανενας που να τραβαει ασπρομαυρες φωτογραφίες?
panathatube Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, malm32 είπε Υπαρχει κανενας που να τραβαει ασπρομαυρες φωτογραφίες? Και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η ασπρόμαυρη φωτογραφία αλλά και πολλοί όπως εγώ που θα ήθελαν να επιχρωματίσουν τζάμπα παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. 5
dimitrisdim14 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, panathatube είπε Και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η ασπρόμαυρη φωτογραφία αλλά και πολλοί όπως εγώ που θα ήθελαν να επιχρωματίσουν τζάμπα παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Σκαναρεις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με ένα τυπικό απλό σκάνερ και τις περνάς στο Google photos και έχεις έγχρωμες ψηφιακές δωρεάν . Μια χαρα
whoever81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι στο Google Photos είναι πλέον ενσωματωμένο και το Google Lens. Good stuff.
akatsim Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 14 hours ago, gassim said: ελπίζω όχι Γιατι οχι? Σου αρεσει το χυμα οπως ειναι τωρα?
MrAn0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, akatsim είπε Γιατι οχι? Σου αρεσει το χυμα οπως ειναι τωρα? Γιατί δεν παίζεις με τα albums ? 1
gassim Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στις 9/5/2018 στις 11:50 ΠΜ, akatsim είπε Γιατι οχι? Σου αρεσει το χυμα οπως ειναι τωρα? Μου αρέσει που εμφανίζονται με την χρονολογική σειρά που τις έχεις τραβήξει και το σύστημα αναζήτησης που είναι φοβερό. Αν είχε φακέλους θα έπρεπε εγω να κάθομαι να τις ταξινομώ και στο τέλος δεν νομίζω οτι θα είχα την ίδια ευκολία αναζήτησης των φωτογραφιών μου. Για παράδειγμα στον υπολογιστή με τα windows για να βρω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει σε μια παραλία στην Αμοργό το 2007 θα πρέπει προφανώς να έχω φτιάξει απο τότε τους φακέλους και τους υποφακέλους και σήμερα να θυμηθώ πως τους είχα ονομάσει που τους είχα βάλει και τα λοιπά. Με το google photos θα γράψω στην αναζήτηση "Αμοργός" θα πάω στο 2007 και τελείωσε. Λιγότερη δουλειά απο εμένα και καλύτερα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα