flogerakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να μεταφέρω internet από το γραφείο μου στο σαλόνι μεσώ του δικτύου ηλεκτρισμού. Θέλω απο το ρουτερ να φύγει ενα ethernet το οποίο να κουμπώνει στην συσκευή στην πρίζα του γραφείου, να στέλνει στην συσκευή που θα βρίσκεται στην πρίζα του σαλονιού, και η συγκεκριμένη συσκευή να δίνει ενα ethernet στην τηλεόραση και ταυτόχρονα να μεταδίδει ασύρματο WiFi στο σαλόνι. Αυτο ειναι απαραίτητο το ethernet στην τηλεόραση προαιρετικό. Είναι εφικτό αυτό? Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο σετ? Ευχαριστώ πολύ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 https://www.skroutz.gr/s/4423670/TP-LINK-TL-PA4020PKIT-v1.html
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, flogerakos είπε Καλησπέρα σας. Θέλω να μεταφέρω internet από το γραφείο μου στο σαλόνι μεσώ του δικτύου ηλεκτρισμού. Θέλω απο το ρουτερ να φύγει ενα ethernet το οποίο να κουμπώνει στην συσκευή στην πρίζα του γραφείου, να στέλνει στην συσκευή που θα βρίσκεται στην πρίζα του σαλονιού, και η συγκεκριμένη συσκευή να δίνει ενα ethernet στην τηλεόραση και ταυτόχρονα να μεταδίδει ασύρματο WiFi στο σαλόνι. Αυτο ειναι απαραίτητο το ethernet στην τηλεόραση προαιρετικό. Είναι εφικτό αυτό? Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο σετ? Ευχαριστώ πολύ! Για να μεταδίδεις και ασύρματα θα πρέπει να κοιτάξεις αυτό >> https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-TL-WPA4220.htm
flogerakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας, τελικά πήρα το TP-LINK TL-WPA4220KIT PowerLine που πρότεινε ο φιλος απο πάνω, το βρήκα και σε σούπερ τιμη στα 35 e καινούριο και κανει την δουλειά του άψογα! Εχει μαζι και συνοδευτικό λογισμικό το οποιο εχει πολλες επιλογές και ρυθμίσεις. Ακριβως οτι εψαχνα, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα