Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας εμπειρια απο ενα radio cd με ανοιχτη ακοαση,usb,και SD card της silver crest(made in east germany)5-6 χρονια στο αμαξι,πηρα το εν λογω power bank σε προσφορα 5€!!!!! μιας και εμενα απο μπαταρια στο κινητο.

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης εχει κουμπι που μολις το πατας αναβουν 4 ledαkia και δειχνουν την σταθμη.

Η Μπαταρια τους ειναι της LG!!!

Βγαζει 2.1Α ειναι 3000mah.

Σε λιγα λεπτα πηγε το κινητο μου 13%!!!!!!!

Το εχουν και σε πολλα χρωματα.

Περιλαμβανει το καλωδιο.

Αναγραφει made in east Germany. 

IMG_20180510_044712.jpg

IMG_20180510_044645.jpg

• Like 1
Δημοσ.

3.000mAh στα 3.5V (ονομαστικη) σημαινει στην πράξη 2.000mAh 5V (ταση φορτισης του κινητου). Ουτε μια φορτιση δεν σου βγαζει. Για εμενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Και επειδη αυτα συνηθως δεν εχουν καν μπαταρια λιθιου δεν κρατανε και την φορτιση τους εαν το χρειαστεις μετα απο μια βδομαδα πχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

3.000mAh στα 3.5V (ονομαστικη) σημαινει στην πράξη 2.000mAh 5V (ταση φορτισης του κινητου). Ουτε μια φορτιση δεν σου βγαζει. Για εμενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Και επειδη αυτα συνηθως δεν εχουν καν μπαταρια λιθιου δεν κρατανε και την φορτιση τους εαν το χρειαστεις μετα απο μια βδομαδα πχ.

Λιθιου μπαταρια εχει ετσι για την ιστορια......

Ανοιξα την συσκευασια πρωτη φορα και ηταν στο 80-90% η μπαταρια.

Φορτισα το κινητο κανα 12λεπτο,την πηγε απο 0 στο 13%,και το υπολοιπο δειχνει 80-90%.

Τωρα αν θελει καποιος με 5€ να φορτισει 10 κινητα και την μπαταρια του αυτοκινητου του ας κοιταξει κατι αλλο..... 

Επεξ/σία από alexioannou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλησα ως value for money. Αλλα οτι να μην περιμενει καποιος τιποτε παραπανω απο το να φορτισει την ΜΙΣΗ μπαταρια του κινητου του. Κατω απο το 15% δεν εχει επαρκή πια ταση για να φορτισει κινητο (θα μπορουσε να φορτισει bluetooth). Εαν καλυπτεται με αυτο τοτε ολα καλα. Προσωπικα θα προτιμουσα την επιλογη ενος  επωνυμου powerbank των 10.000 mAh (πχ Xiaomi) κοστους 15 ευρω που εχει καλη ισορροπια μεγεθους/χωρητικοτητας και ειναι αρκετα χρηστικο. Μεγαλο συν του συγκεκριμενου η μπαταρια λιθιου.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορεί να πει κανεις οτι 5 ευρω ειναι πολλα, ωστοσο ειναι ενα γκατζετ που το μεταφερεις, το φορτιζεις και δεσμεύει το κινητο σου να ειναι κοντά του. Κοινώς σου καταναλώνει χώρο και χρονο. 

Προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί δεν θα αφιερωνα χρονο να φορτισω κατι που δεν θα μου δώσει ουτε μισή φόρτιση στο κινητο. Καλη τιμη αλλα θα έμενε σε ενα συρτάρι για παντα. 

Δημοσ.

αν πάτε να αγοράσετε μια 18650 θα την πληρώσετε κανα 10ευρω. Το LIDL σας την δινει για 5 ευρώ με bonus την φορτιση του κινητου. Σας χαλάει τωρα που το εθεσα ετσι?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

East Germany ; 

τι έγινε ρε παιδιά , από το παρελθόν μας ήρθε ; :)) 

(δεν λέει east) 

Λέει "ESSEN, Germany"

Essen ειναι μια πολη κοντά στα Δυτικά σύνορα της Γερμανία προς την Ολλανδια. Εχει και αρκετους Ελληνες εκει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Λέει "ESSEN, Germany"

Essen ειναι μια πολη κοντά στα Δυτικά σύνορα της Γερμανία προς την Ολλανδια. Εχει και αρκετους Ελληνες εκει.

Προφανώς :)

Ο φίλος στην αρχή γράφει για east :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα καλοπροαιρετο ποστ διαβαζεις μονο αρνητικα σχολια απο ανθρωπους που δεν εχουν καν πιασει στα χερια τη συσκευη(!!!!!).....δεν τους ενδιαφερει καν.Απλα σχολιαζουν.

Για ποιο λογο να μετραω μια συσκευη με το ποσες ΠΛΗΡΗΣ φορτισεις κανει οταν με υπερκαλυψε την ωρα που την χρειαστηκα?

Οταν με την εργοστασιακη φορτιση που ειχε το power bank μου φορτισε και 45% μια δευτερη συσκευη(κινητο)!!!!!!!!!

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 1
Δημοσ.

Θεωρεις οτι εισαι ο μονος που εχει πιασει στα χερια του ενα τετοιο power bank? Απλα λεμε οτι μπορει να φορτισει μισο κινητο. Ειναι απλα μια επιπλεον χρησιμη πληροφορια. 

Οποιος θελει το παιρνει.

Συνηθως βεβαια μενουν μετα απο λιγο σε ενα συρταρι γιατι βαριεσαι να το φορτιζεις και να το παιρνεις μαζι σου απλα για μιση φορτιση. Εχω 3 τετοια στο συρταρι μου. Ενα που αγορασα και δυο που μου τα εδωσαν αλλοι που τα βαρεθηκαν!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...