Rose06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Όσοι από εσάς είστε οδηγοί και έχετε την διάθεση, παρακαλώ απαντήστε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο!Σκοπός του είναι να εξετάσει κατά πόσο οι Έλληνες οδηγοί είναι εξοικειωμένοι με το εναλλακτικό καύσιμο των οχημάτων. Λίγα λεπτά από το χρόνο σας είναι πραγματικά πολύτιμα για την πραγματοποίηση της διπλωματικής μου εργασίας. Ευχαριστώ!! Ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/forms/Tr2KuoGVoVFnMQDs1
Cartman Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Το συμπλήρωσα... αλλά μήπως δεν έχει την τελική του μορφή; Γιατί ήταν πολύ λίγες οι ερωτήσεις.. 1
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όνομα σου; Σχολή; Τίτλος εργασίας; Όνομα καθηγητή; Αιντε χύμα στο κύμα έρευνα..; Θα πρότεινα να τα διορθώσεις γιατί αν μη τι άλλο είναι αντιεπιστημονικό Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από paylidis 2
txcellas Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ίσως είναι διαφημιστικό κόλπο για να δουν το εισόδημα μας και να μας προτείνουν ανάλογα προϊόντα! (Πλάκα κάνω) ετοιμο και από εμένα
BritGreek Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Έτοιμο. Καλή επιτυχία. Έρευνα χωρίς στοιχεία του ερευνητή και του ιδρύματος είναι πολύ φάουλ φίλε μου. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Εμείς ωρέ έχουμε τα φόρουμ και το ίντερνετ για τις πληροφορίες μας.Σιγά μην εμπιστευθούμε την τηλεόραση και την αντιπροσωπεία. Έτοιμο και από μένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα