MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ναι μια αστική το λεπτό.περίμενα 15 και κανείς δεν απάντησε φυσικά .. το μονο που εμαθα ειναι οτι είμαστε πολλοι και σχετίζεται με το κοινωνικό τιμολόγιο.
rus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτα στο 11500 είναι 4€+φπα+φορος 5%=5,20€. Πόσο είναι η αστικη? Συνηθως στα πακετα που εχουμε οι αστικες ειναι απεριόριστες, αλλα τα 5ψηφια νουμερα χρεωνονται. Από σταθερο πηρες ε? Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από rus
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Yeap σταθερό,και ελεγε αυτο που έγραψα πιο πάνω 1 αστική ανά λεπτό.
splanis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Επιβεβαιώνω και γω ότι δεν έχει έρθει πολλούς μηνες τωρα(κοινωνικό τιμολόγιο)
rus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Yeap σταθερό,και ελεγε αυτο που έγραψα πιο πάνω 1 αστική ανά λεπτό. Ναι με το λεπτο παει. Tα 5,2ε που πληρωσες τα θεωρεις λογικο κοστος? Εγω νομιζω ότι το 11500 ουσιαστικα δημιουργηθηκε για να τρωει τα λεφτα του κοσμακη στις αναμονες του. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δυστυχώς τίποτα δημόσιο δεν κινείται και δεν κινήθηκε ποτέ στην μέση λογική, μάλλον μόνο τα ΚΕΠ διεκδικούν μια κάποια εξυπηρέτηση. Τώρα το σενάριο να τρώνε χρήματα νομίζω οτι δεν τα παίρνουν αυτοί .. αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Any Way το πρόβλημα εντοπίζεται στο κοινωνικό τιμολόγιο,και κυρίως γιατί κάποιοι ήταν όπως εγώ άλλα δεν είμαι πλέον με το καινούριο καθεστώς επειδή δεν είναι στο όνομα μου το ρολόι.. ε δεν θέλουν και πολύ να χάσουν την μπάλα,και την έχασαν..
rus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Τώρα το σενάριο να τρώνε χρήματα νομίζω οτι δεν τα παίρνουν αυτοί .. αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Αν δε κανω λαθος, στα 5ψηφια νουμερα 50% παιρνει το δημοσιο και 50% η εταιρια(η οποια ειναι παλι δημοσια). Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από rus
dtzgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Εγώ πάντως ούτε ήμουν ούτε είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ο λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί εδώ και πάνω από 1 μήνα από τότε που θα έπρεπε να έχει εκδοθεί.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, dtzgr είπε Εγώ πάντως ούτε ήμουν ούτε είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ο λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί εδώ και πάνω από 1 μήνα από τότε που θα έπρεπε να έχει εκδοθεί. Μήπως δεν κατάφεραν να πάρουν μέτρηση ?
Apoll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2018 στις 3:24 ΜΜ, DTsuras είπε Καλησπερα, δε μιλαω για εκδοση, μιας και ουτε στην εφαρμοφη βγαινει κατι.Δεν ερχεται κανενας λογαριασμος στο σπιτι Ο τελευταιος λογαριασμος εκδοδηθκε στις 28/12/017 και απο τοτε τιποτα. ΥΓ:Στην εφαρμογη εχω τικαρισμενο την αποστολη λογαριασμου στο σπιτι Είναι απλό. Με τις αλλαγές στα ΕΛΤΑ και την τεράστια έλλειψη προσωπικού, καθόλου περίεργο η περιοχή σου να έχει 4-5 μήνες backlog στους λογαριασμούς. Ρώτα τριγύρω γείτονες και θα δεις. Λάρισα ειδικά το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Apoll
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 παιδια καλησπερα και εγω που ειμαι δικαιουχος κεα και εκανα αυτην την αιτηση για 75% εκπτωση δεν μου εχει ερθει ο λογαριασμος εδω και 4 μηνες και 20 ημερες
dtzgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Μήπως δεν κατάφεραν να πάρουν μέτρηση ? Κανονικά ήταν έναντι, αλλά έχω στείλει μετρήσεις εντός προθεσμίας. Δεν φταίω εγώ, απλά τα έχουν κάνει θάλασσα.
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Ε ρε πλάκα όταν έρθει ο λογαριασμός... Φυλάξτε καλύτερα χρήματα μην βρέθηκε προ εκπλήξεων... 😛 1
Petros_Tsiou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλαμαριά και μετά την έγκριση κοινωνικού τιμολογίου δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός από 04/01/18. Μένω σε διπλοκατοικία και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μένει από κάτω λαμβάνει κανονικά. Αύριο θα πάω από το κατάστημα της ΔΕΗ που είναι κοντά μου και αν υπάρξει κάποια απάντηση θα ενημερώσω κι εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα