Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Εμενα έλεγε επομενη καταμέτρηση 31/5 ακόμα λογαρισμός δεν μου έχει έρθει έχουν περάσει 5 μήνες από τον προηγούμενο
rus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, Anorymous είπε Εμενα έλεγε επομενη καταμέτρηση 31/5 ακόμα λογαρισμός δεν μου έχει έρθει έχουν περάσει 5 μήνες από τον προηγούμενο Eμενα μου ελεγε 'επομενη καταμετρηση 6/6' (και οντως 6/6 ηρθε ο καταμετρητης). Αρα εσυ μετα από 11 μερες και δεν ελαβες ακομα λογ/σμο, οποτε κι εγω να μην μπαινω κάθε τοσο στο dei.gr/EBill να τσεκαρω, νωρις είναι ακομη... Στις 8/6/2018 στις 11:25 ΜΜ, 26ska είπε Μου ήρθε και μένα, οπότε ετοιμαστείτε... Ναι, φορέσαμε τα τσιγκινα σωβρακα μας και αναμενουμε 1
Aims Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μου ήρθε ληγμενος! Πηρα τηλεφ τα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι αμεσως μολις τους τα εστειλε η ΔΕΗ,μου τα εφεραν.. Τι να πεις.. Ποιον να πρωτοβρισεις
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Aims είπε Μου ήρθε ληγμενος! Πηρα τηλεφ τα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι αμεσως μολις τους τα εστειλε η ΔΕΗ,μου τα εφεραν.. Τι να πεις.. Ποιον να πρωτοβρισεις το εχω παθει με χαρτι απο εφορια αντε να βρεις ακρη 1
Aims Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Anorymous είπε το εχω παθει με χαρτι απο εφορια αντε να βρεις ακρη αστα να πανε φιλε ειναι απαραδεκτοι.. 1
geo1985geo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Και εγω στο κλαμπ απο 7/2 με τελευταιο εναντι.. εχω να λαβω λογαριασμο με κοινωνικο τοιμολογιο ...ειχα παει πριν ανα μηνα στην ΔΕΗ και μου ειπαν καθυστερηση λογω κοινωνικου τιμολογιου.....να δουμε τι καμπανια θα σκασει.... 1
MikeJ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Από μέσα Γενάρη περιμένω εγώ, δε κοιτάω ούτε στο ebill πλέον αφού έρχεται sms και email ειδοποίηση Εντωμεταξύ αυτό που ακούστηκε ότι μετά τις φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να ξανακάνουμε αίτηση για το κοινωνικό πως θα γίνει ακριβώς ; Έκανα δήλωση φορολογική αλλά στο ΚΟΤ είναι ακόμα εγκεκριμένη η αίτηση από τον Φεβρουάριο.
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Από μέσα Γενάρη περιμένω εγώ, δε κοιτάω ούτε στο ebill πλέον αφού έρχεται sms και email ειδοποίηση Εντωμεταξύ αυτό που ακούστηκε ότι μετά τις φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να ξανακάνουμε αίτηση για το κοινωνικό πως θα γίνει ακριβώς ; Έκανα δήλωση φορολογική αλλά στο ΚΟΤ είναι ακόμα εγκεκριμένη η αίτηση από τον Φεβρουάριο. Οταν ληξουν οι φορολογικες δηλωσεις δηλαδη τελη ιουνιου αλλα λογικα θα παρει παραταση μεσα ιουλιου θα εχουμε ενα μηνα καιρο για να κανουμε αιτηση αλλιως θα μας πεταξει εξω απο το κοτ. Δηλαδη ετσι οπως τα υπολογιζω θα εχουμε προθεσμια μεχρι τελος αυγουστου.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, MikeJ είπε Εντωμεταξύ αυτό που ακούστηκε ότι μετά τις φορολογικές δηλώσεις θα πρέπει να ξανακάνουμε αίτηση για το κοινωνικό πως θα γίνει ακριβώς ; Φανταζομαι οπως εγινε και η προηγουμενη, θα μπουμε στην αναλογη σελιδα οπου σχεδόν όλα τα στοιχεια μας ειναι προσυμπληρωμενα και σε λιγα κλικ θα εχουμε ξεμπερδεψει. Στις 11/6/2018 στις 1:55 ΜΜ, Anorymous είπε το εχω παθει με χαρτι απο εφορια αντε να βρεις ακρη Στην εφορια το κανουν επίτηδες για να πληρωνεις προσαυξήσεις.
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε Φανταζομαι οπως εγινε και η προηγουμενη, θα μπουμε στην αναλογη σελιδα οπου σχεδόν όλα τα στοιχεια μας ειναι προσυμπληρωμενα και σε λιγα κλικ θα εχουμε ξεμπερδεψει. Στην εφορια το κανουν επίτηδες για να πληρωνεις προσαυξήσεις. Το θέμα φίλε δεν ήταν οι προσαυξήσεις ήταν ένα παλιό χρέος τής γιαγιά μου πού δεν είχε πληρωθεί καί ήταν από το νομικό τμήμα τής εφορίας καί έλεγε ότι αν δεν προβώ άμεσα σε πληρωμή ρύθμιση θα προχωρήσουν σε κατάσχεση, παρά τρίχα να πάθω εγκεφαλικό.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Το θέμα φίλε δεν ήταν οι προσαυξήσεις ήταν ένα παλιό χρέος τής γιαγιά μου πού δεν είχε πληρωθεί καί ήταν από το νομικό τμήμα τής εφορίας καί έλεγε ότι αν δεν προβώ άμεσα σε πληρωμή ρύθμιση θα προχωρήσουν σε κατάσχεση, παρά τρίχα να πάθω εγκεφαλικό. Eμενα μου παρουσιασαν ένα βεβαιωμενο πριν απο χρονια προστιμο ενός μακαριτη συγγενους, το οποιο στο μεταξυ ειχε διογκωθεί. Με παροτρυναν μαλιστα να το πληρωσω, φυσικα τους εγραψα. Εσυ εισαι μοναδικος κληρονομος της γιαγιας που λες? Αν ναι και εχεις κανει αποδοχή πληρωνεις υποχρεωτικα. Πως και δεν ειχε τοκους το παλιο χρεος? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από rus
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Eμενα μου παρουσιασαν ένα βεβαιωμενο πριν απο χρονια προστιμο ενός μακαριτη συγγενους, το οποιο στο μεταξυ ειχε διογκωθεί. Με παροτρυναν μαλιστα να το πληρωσω, φυσικα τους εγραψα. Εσυ εισαι μοναδικος κληρονομος της γιαγιας που λες? Αν ναι και εχεις κανει αποδοχή πληρωνεις υποχρεωτικα. Πως και δεν ειχε τοκους το παλιο χρεος? Εγώ καί ο αδερφός, είχε τόκους αλλά μπήκα σε ρύθμιση και σβήστηκαν. Ευτυχώς το ποσό ήταν μικρό αλλά καί πάλι βάση νόμου για χρέος πάνω από 500 ευρώ η εφορία μπορεί να σου πάρει και το σπίτι
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Εμενα ηρθε, περιμενα ενα τριψηφιο ποσο αλλα ηρθε ενα μικρομεσαιο διψηφιο 😁 Στις 5/6/2018 στις 11:58 ΜΜ, rus είπε O λογ/σμος εκει που λεει Επομενη καταμετρηση: [ταδε ημερομηνια] εννοει ότι αυτή την ημ/νια θα ερθει ο υπάλληλος να παρει τη μετρηση? Εμενα μου γραφει 6/6, αρα αυριο να τον περιμενω? Για να μην τον περιμενεις, μπαινεις εδω και βαζεις μονος σου την ενδειξη https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Εγώ καί ο αδερφός, είχε τόκους αλλά μπήκα σε ρύθμιση και σβήστηκαν. Εισαι σιγουρος? και η μανα μου ειχε χρεη που μπηκαν σε ρυθμιση αλλα δε σβηστηκαν οι τοκοι. 53 λεπτά πριν, Xacti είπε Για να μην τον περιμενεις, μπαινεις εδω και βαζεις μονος σου την ενδειξη https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti Δεν εχει αξια, τι θα κερδισω? Μόνο ο 4μηνιαιος εκκαθαριστικος μετραει ουσιαστικα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα