Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, rus είπε

Εισαι σιγουρος? και η μανα μου ειχε χρεη που μπηκαν σε ρυθμιση αλλα δε σβηστηκαν οι τοκοι.

Δεν εχει αξια, τι θα κερδισω? Μόνο ο 4μηνιαιος εκκαθαριστικος μετραει ουσιαστικα.

Ναι ήταν τότε που είχε βγεί η ρύθμιση με τίς εκατό δόσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση όσοι είμαστε στο ΚΟΤΒ την έκπτωση συνέπειας την χάνουμε? έκανε να έρθει ο λογαριασμός 4 μήνες και μου ήρθαν 2 μαζί με απόσταση 20 ημερών.Ο πρώτος λήξει 16/7/ και ο δεύτερος 26/7 και στον δεύτερο φαίνεται ανεξόφλητο το ποσόν του πρώτου που λήγει σε 1 μήνα.

Τι γίνεται δεν ξέρω και δεν έχω την έκπτωση συνέπειας.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Για το παλιό κοινωνικό το ηξερα, νόμιζα για το νέο δεν ησχυε, μίλησα με την δεη μου είπαν οτι οτι KWH εχω πάνω από αυτές που επιδοτούνται ( εχω καί νυκτερινό ) γι αυτές θα την παίρνω την εκπτωση

Δημοσ.
6 ώρες πριν, leotzian είπε

έκανε να έρθει ο λογαριασμός 4 μήνες και μου ήρθαν 2 μαζί με απόσταση 20 ημερών............... στον δεύτερο φαίνεται ανεξόφλητο το ποσόν του πρώτου που λήγει σε 1 μήνα.

Kαι σε μενα το ιδιο συνεβη, ο πρωτος βεβαια ηταν εκτακτος. Αν πληρωσες μετα την ημερομηνια εκδοσης του λογ/σμου είναι λογικο  σου εμφανιζει ανεξοφλητο το ποσόν.

2 ώρες πριν, leotzian είπε

μίλησα με την δεη μου είπαν οτι οτι KWH εχω πάνω από αυτές που επιδοτούνται ( εχω καί νυκτερινό ) γι αυτές θα την παίρνω την εκπτωση

Οταν λες 'επιδοτηση' εννοεις την εκπτωση του -0,045€  του κοτ/β?

Το νυχτερινο πως εμπλεκεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ωχ και εμένα μου ήρθε μετά από 4 μήνες έκτακτος 340ευρω να περιμένω και άλλον δηλαδή; 

Αυτος ο εκτακτος ηταν εκκαθαριστικος ή εναντι?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, rus είπε

Αυτος ο εκτακτος ηταν εκκαθαριστικος ή εναντι?

Δεν γράφει κάτι, μόνο έκτακτος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@rus δεν διάβασες καλά τι έγραψα ο πρώτος λογαριασμός που φαίνεται ανεξόφλητος στον δεύτερο λήγει σε 1 μήνα από τώρα, αυτό είναι το θέμα ΠΩΣ φαίνεται ανεξόφλητος εφόσον λήγει σε 1 μήνα.

Ναι επιδότηση εννοώ τα 0,045 του ΚΟΤ, το δε νυκτερινό εμπλέκεται ως έξεις:

Το ΚΟΤ εφαρμόζεται στο ημερήσιο αν λοιπόν εγώ έχω επιδότηση για ας πούμε 900KWH και εχω καταναλώσει 700 στο ημερήσιο και 400 στο νυκτερινό μου τιμολογεί 200KWH από το νυκτερινό μεταφέροντας τις στο ημερήσιο για να πάρω την έκπτωση των 0,045 για τίς 900 

Το δικό μου θέμα ήταν  ότι νόμιζα ότι δεν μου έβαλαν την εκπτωση συνέπειας λόγω του οτι περάσανε σαν ανεξόφλητο ποσον στον δεύτερο λογαριασμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

αλλά μάλλον τα ΚΟΤ δεν εχουν έκπτωση συνέπειας..... τώρα με τί λογική δεν γνωρίζω.

Δεν ξέρω αν κάποιος με ΚΟΤΒ εχει πάρει έκπτωση συνέπειας εδώ, Ο πρώτος από τούς δύο ( τούς πήρα με απόσταση 15 ημερών ) είχε την εκπτωση από το προηγούμενο  δίμηνο που δεν είχα ΚΟΤ 

Εγώ πάντα εχω εκκαθαριστικούς γιατί δίνω ενδιάμεσα τις μετρήσεις μόνος μου. 

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο πρώτος λογαριασμός που φαίνεται ανεξόφλητος στον δεύτερο λήγει σε 1 μήνα από τώρα, αυτό είναι το θέμα ΠΩΣ φαίνεται ανεξόφλητος εφόσον λήγει σε 1 μήνα.

Δεν καταλαβαινω τι λες. Εννοεις ότι εμφανίζεται ένα ανεξοφλητο υπολοιπο(παλαιοτερο χρεος) το οποιο όμως  εσυ εχεις πληρωσει?

Ναι επιδότηση εννοώ τα 0,045 του ΚΟΤ, το δε νυκτερινό εμπλέκεται ως έξεις:

Το ΚΟΤ εφαρμόζεται στο ημερήσιο αν λοιπόν εγώ έχω επιδότηση για ας πούμε 900KWH και εχω καταναλώσει 700 στο ημερήσιο και 400 στο νυκτερινό μου τιμολογεί 200KWH από το νυκτερινό μεταφέροντας τις στο ημερήσιο για να πάρω την έκπτωση των 0,045 για τίς 900 

Το δικό μου θέμα ήταν  ότι νόμιζα ότι δεν μου έβαλαν την εκπτωση συνέπειας λόγω του οτι περάσανε σαν ανεξόφλητο ποσον στον δεύτερο λογαριασμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

αλλά μάλλον τα ΚΟΤ δεν εχουν έκπτωση συνέπειας..... τώρα με τί λογική δεν γνωρίζω.

Δεν ξέρω αν κάποιος με ΚΟΤΒ εχει πάρει έκπτωση συνέπειας εδώ, Ο πρώτος από τούς δύο ( τούς πήρα με απόσταση 15 ημερών ) είχε την εκπτωση από το προηγούμενο  δίμηνο που δεν είχα ΚΟΤ 

Παλι μπερδεμένα τα ακουω, ονομαζεις επιδοτουμενο το κοτ? Πεστο σκετο 'κοτ'. Να σου πω ότι, κρινοντας απ το λογ/σμο μου, το κοτ εφαρμοζεται και στο νυχτερινο.

Περι της 'εκπτωσης συνεπειας' δεν εχω ιδεα, δε με απασχολησε ποτέ το θεμα γιατι ποτέ δεν ημουν συνεπης :)

7 ώρες πριν, 26ska είπε

Δεν γράφει κάτι, μόνο έκτακτος. 

Κοιταξε στη δεξια στηλη στο "ο λογαριασμος σας συνοπτικα". Υπαρχει ποσό στο 'Εναντι Καταναλωσης'?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
7 ώρες πριν, rus είπε

Κοιταξε στη δεξια στηλη στο "ο λογαριασμος σας συνοπτικα". Υπαρχει ποσό στο 'Εναντι Καταναλωσης'?

Εχεις δικιο,στη δεξια στηλη λεει εναντι καταναλωσης 82 ευρω...Αυτο σημαινει οτι θα μου ερθει κι αλλος???Επισης 341 ευρω λογαριασμος για δεη μονο τα 82,τι ειναι αυτα ρε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Εχεις δικιο,στη δεξια στηλη λεει εναντι καταναλωσης 82 ευρω...Αυτο σημαινει οτι θα μου ερθει κι αλλος???Επισης 341 ευρω λογαριασμος για δεη μονο τα 82,τι ειναι αυτα ρε?

Φυσικα, θα σου ερθει ο εκκαθαριστικος. Εγω μεσα Μαη ελαβα εκτακτο, και αρχες Ιουνη που εκλεισε το 4μηνο ελαβα τον εκκαθαριστικο.

Για δες τωρα στο κάτω-κάτω μερος της στηλης "ο λογαριασμος σας συνοπτικα". Υπαρχει "Προηγουμενο Ανεξοφλητο Ποσό"?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, 26ska είπε

Όχι δεν υπάρχει ανεξοφλητο πόσο. Εμένα είχε να μου έρθει λογαριασμός από το Γενάρη. 

Ξεχασα να σε ρωτησω, ο εκτακτος λογ/σμος σου τι ημερομηνια γραφει στο "Επομενη καταμερηση"? Λιγες μερες μετα από αυτή την ημερομηνια θα σου ερθει ο εκκ/κος λογ/σμος. Και αφου εχεις να λαβεις από το Γεναρη, θα ειναι λογικα 5μηνος εκκαθαριστικος.

Τωρα, πως γινεται χωρις να υπαρχει "ανεξοφλητο ποσο" να εχεις ρευμα 82 και συνολο 341, είναι ένα ερωτημα... Μπορεις να γραψεις όλα τα νουμερα της στηλης "ο λογαριασμος σας συνοπτικα"? Καλυτερα βγαλε ένα image.

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...