Vassilis_24 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Kαλησπέρα. Γενικά πίνω τσάι, όμως τώρα που έχει ζεστάνει ο καιρός σκεφτόμουν να γυρίσω σε παγωμένο τσάι. Αυτό που έκανα αρχικά , ψάχνοντας για συνταγές στο ίντερνετ, είναι να πάρω νερό και να το βράσω, όπως στο ζεστό, να προσθέσω ζάχαρη, λίγη μπέικιν σόδα και το τσάι που χρησιμοποιώ και για ζεστό, σε φακελάκια. Μετά πρόσθεσα στυμμένο λεμόνι, κρύο νερό, το έβαλα στο ψυγείο και πρόσθεσα παγάκια. Το αποτέλεσμα ήταν σαν ένα βρασμένο τσάι που απλά έχει παγώσει, δεν είχε ωραία γεύση. Υπάρχει άλλος τρόπος; Μήπως θέλει ειδική ποικιλία τσάι για το παγωμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Γιατι δεν παιρνεις τα φακελακια που κυκλοφορουν στο εμποριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Γιατι δεν παιρνεις τα φακελακια που κυκλοφορουν στο εμποριο? Για ποια φακελάκια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 https://www.ab.gr/click2shop/Krasia-2C-pota-2C-anapsyktika-2C-nera/Anapsyktika/Ice-tea-Ice-coffee/ICE-TEA-SE-SKONI-RODAKINO-125-GR/p/7093029 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε https://www.ab.gr/click2shop/Krasia-2C-pota-2C-anapsyktika-2C-nera/Anapsyktika/Ice-tea-Ice-coffee/ICE-TEA-SE-SKONI-RODAKINO-125-GR/p/7093029 Aυτό δε θέλει βράσιμο; Το έχεις δοκιμάσει, έχει ωραία γεύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 11 minutes ago, Vassilis_24 said: Aυτό δε θέλει βράσιμο; Οχι. Το διαλύεις σε παγωμένο νερό και κουνάς καλά. Μια χαρα γευση εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) πολυ χημεία (για μενα που ειμαι του φιτνες) σου δινω εναλλακτική κανάτα νερό παγάκια δύοσμο και σταγονες λεμόνι και φλιδες του. η και κανα πορτοκάλι μπορει ξερω γω πειραματήσου. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από γροσερισοπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Οχι. Το διαλύεις σε παγωμένο νερό και κουνάς καλά. Μια χαρα γευση εχει. Τhanks, θα το δοκιμάσω, αν και θα προτιμούσα φρέσκα φρούτα από αυτά σε σκόνη. Να δούμε αν θα έχει καλύτερη γεύση από αυτό που έφτιαξα. 1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε πολυ χημεία (για μενα που ειμαι του φιτνες) σου δινω εναλλακτική κανάτα νερό παγάκια δύοσμο και σταγονες λεμόνι και φλιδες του. η και κανα πορτοκάλι μπορει ξερω γω πειραματήσου. Δε διαφωνώ. Κάτι τέτοιο δοκίμασα κι εγώ. Τι τσάι προτείνεις όμως ή λες απλά να μη βάλω τσάι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 minutes ago, Vassilis_24 said: Τhanks, θα το δοκιμάσω, αν και θα προτιμούσα φρέσκα φρούτα από αυτά σε σκόνη. Να δούμε αν θα έχει καλύτερη γεύση από αυτό που έφτιαξα. Δε διαφωνώ. Κάτι τέτοιο δοκίμασα κι εγώ. Τι τσάι προτείνεις όμως ή λες απλά να μη βάλω τσάι; χωρίς τσάι, εμένα μαρεσει πολυ ο δυοσμος με το λεμόνι σαν συνδιασμός ειναι αρκετά ριφρεσινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε χωρίς τσάι, εμένα μαρεσει πολυ ο δυοσμος με το λεμόνι σαν συνδιασμός ειναι αρκετά ριφρεσινγκ. Δεν είναι κακή ιδέα, τον δυόσμο πώς τον βάζεις; Κανονικά τα φύλλα απλά για το άρωμα και μετά τα βγάζεις ή τα λιώνεις με γουδοχέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 κανονικα τα φυλλα ολοκρηρα. 19 minutes ago, Vassilis_24 said: Δεν είναι κακή ιδέα, τον δυόσμο πώς τον βάζεις; Κανονικά τα φύλλα απλά για το άρωμα και μετά τα βγάζεις ή τα λιώνεις με γουδοχέρι; σβουριξε τα μια στα χερια σου να βγαλουν τα έλαια τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παίρνω πράσινο τσάι σε ματσάκι(φυσική μορφή),ζεσταίνω νερό στον βραστήρα,βάζω το τσάι σε κούπα και σε 2-3 λεπτά το βάζω σε άλλη κούπα με σουρωτήρι για να μην έχει υπολείμματα,βάζω 2-3 κουταλιές μέλι αντί για ζάχαρη και ανακατεύω.Μπορεί να βάλω 4-5 σταγόνες λεμόνι.Δυόσμο δεν έχω βάλει ποτέ,ίσως ταιριάζει. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω κρύο τσάι,θα το επιχειρήσω. Επίσης ωραίο είναι το φασκόμηλο και το χαμομήλι που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό αλλά δεν είναι ωραίο.Νομίζω πως δεν κάνει να πίνεις μεγάλη ποσότητα τσάι γιατί επιβαρύνει τα νεφρά,με το χαμομήλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εγώ παίρνω πράσινο τσάι σε ματσάκι(φυσική μορφή),ζεσταίνω νερό στον βραστήρα,βάζω το τσάι σε κούπα και σε 2-3 λεπτά το βάζω σε άλλη κούπα με σουρωτήρι για να μην έχει υπολείμματα,βάζω 2-3 κουταλιές μέλι αντί για ζάχαρη και ανακατεύω.Μπορεί να βάλω 4-5 σταγόνες λεμόνι.Δυόσμο δεν έχω βάλει ποτέ,ίσως ταιριάζει. Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω κρύο τσάι,θα το επιχειρήσω. Επίσης ωραίο είναι το φασκόμηλο και το χαμομήλι που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό αλλά δεν είναι ωραίο.Νομίζω πως δεν κάνει να πίνεις μεγάλη ποσότητα τσάι γιατί επιβαρύνει τα νεφρά,με το χαμομήλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Aν φτιάξεις κρύο τσάι και βγει καλό, πες μας τη διαδικασία που ακολούθησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στη συνταγή που έκανες ηδη, βγαλε το μπέικιν σόδα. φτιαξτο σε μεταλλική κανάτα και βαλτο στο ψυγειο οταν τελειώσεις τη διαδικασία(με καπακι). voila !! αυτη ειναι η γευση του κανονικου παγωμενου τσαγιου, μπορεις να αλλαξεις επισης μαρκα, προτεινω twinings ή yorkshire tea(taylors and harrogate), εχει καλύτερη γεύση απο το liptons (βασικα το liptons σε σκόνη ειναι μπουγαδόνερο με υπερβολική ποσότητα ζαχαρης-το liptons φακελάκι βγάζει παρα πολυ χρωστική και δεν το χρησιμοποιώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Πάρε και φτιάξε αυτό http://www.tsai.gr/rooibos-tangerine-ginger-p-207.html και απλά βάλτο στο ψυγείο χωρίς να προσθέσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα