Προς το περιεχόμενο

Οι μύλοι σας τρέχουν αλάτι;


zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ίσως περίεργος thread τίτλος, αλλά στην ουσία η ερώτηση είναι... εάν ένας φθηνός μύλος αλέσματος αλατιού/πιπεριού (ώστε να πασπαλίζει κανείς φρέσκα αυτά τα δύο -αλάτι & πιπέρι- στα φαγητά) έχει διαρροή όταν τον αφήνει κανείς στο πάγκο. Πρέπει να τρέχουν από τους μύλους αλάτια κ πιπέρια ή αυτό οφείλεται στη φθηνή κατασκευή τους; Αγοράζοντας δηλαδή έναν μύλο πάνω από 20-30-40 ευρώ το γλιτώνει κανείς αυτό το λέρωμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
7 minutes ago, zoranb said:

Ίσως περίεργος thread τίτλος, αλλά στην ουσία η ερώτηση είναι... εάν ένας φθηνός μύλος αλέσματος αλατιού/πιπεριού (ώστε να πασπαλίζει κανείς φρέσκα αυτά τα δύο -αλάτι & πιπέρι- στα φαγητά) έχει διαρροή όταν τον αφήνει κανείς στο πάγκο. Πρέπει να τρέχουν από τους μύλους αλάτια κ πιπέρια ή αυτό οφείλεται στη φθηνή κατασκευή τους; Αγοράζοντας δηλαδή έναν μύλο πάνω από 20-30-40 ευρώ το γλιτώνει κανείς αυτό το λέρωμα;

Προφανώς και δεν πρέπει να "χάνουν" από κάτω... Δες μήπως το ρυθμίσεις λίγο ως προς το μέγεθος του αλέσματος (από τη βίδα που έχει στο πάνω μέρος) μπας και σταματήσει να περνάει το περιεχόμενο χωρίς να το στρίβεις... :) 

Επίσης αν έχεις μύλο αλατιού δεν έχει νόημα να του βάζεις μέσα ήδη αλεσμένο αλάτι! Πάρε κρυσταλικό με μεγάλα κομάτια (ροζ, άσπρο, flakes, ανθό αλατιού, κλπ) ώστε να μην χωράει να πέσει από κάτω χωρίς να το αλέσεις. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς και δεν πρέπει να "χάνουν" από κάτω... Δες μήπως το ρυθμίσεις λίγο ως προς το μέγεθος του αλέσματος (από τη βίδα που έχει στο πάνω μέρος) μπας και σταματήσει να περνάει το περιεχόμενο χωρίς να το στρίβεις... :) 

Επίσης αν έχεις μύλο αλατιού δεν έχει νόημα να του βάζεις μέσα ήδη αλεσμένο αλάτι! Πάρε κρυσταλικό με μεγάλα κομάτια (ροζ, άσπρο, flakes, ανθό αλατιού, κλπ) ώστε να μην χωράει να πέσει από κάτω χωρίς να το αλέσεις. 

Και πίστευα πως αυτό το αλάτι που έχω είναι ήδη χοντρό. Νομίζω παλιά υπήρχε πιό καλά αλεσμένο αλάτι, σε πιό μικρούς κόκκους δηλαδή, ή όχι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, zoranb είπε

Ίσως περίεργος thread τίτλος, αλλά στην ουσία η ερώτηση είναι... εάν ένας φθηνός μύλος αλέσματος αλατιού/πιπεριού (ώστε να πασπαλίζει κανείς φρέσκα αυτά τα δύο -αλάτι & πιπέρι- στα φαγητά) έχει διαρροή όταν τον αφήνει κανείς στο πάγκο. Πρέπει να τρέχουν από τους μύλους αλάτια κ πιπέρια ή αυτό οφείλεται στη φθηνή κατασκευή τους; Αγοράζοντας δηλαδή έναν μύλο πάνω από 20-30-40 ευρώ το γλιτώνει κανείς αυτό το λέρωμα;

Ο πολλαπλών χρήσεων από το ΙΚΕΑ δεν τρέχει (μέταλλο και ξύλο), αλλά αυτό συμβαίνει στο πλαστικό μύλο μιας χρήσης που έχω για το χοντρό αλάτι.

Επίσης πουλάνε και μύλους που είναι "ανάποδοι", με την "έξοδο" προς τα πάνω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, LongTom είπε

Ο πολλαπλών χρήσεων από το ΙΚΕΑ δεν τρέχει (μέταλλο και ξύλο), αλλά αυτό συμβαίνει στο πλαστικό μύλο μιας χρήσης που έχω για το χοντρό αλάτι.

Επίσης πουλάνε και μύλους που είναι "ανάποδοι", με την "έξοδο" προς τα πάνω. 

Εάν μπορείς πόσταρε κανά link και από του ΙΚΕΑ που λες και από τους ανάποδους για να τους δούμε.

Επεξ/σία από zoranb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
14 minutes ago, zoranb said:

Εάν μπορείς πόσταρε κανά link και από του ΙΚΕΑ που λες και από τους ανάποδους για να τους δούμε.

 

http://www.ikea.gr/eidi-kouzinas/apothikeusi-kai-organosi/vaza-mpaharikon/ikea-365-mylos-mpaxarikwn-8331/10152875/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, LongTom είπε

Ο πολλαπλών χρήσεων από το ΙΚΕΑ δεν τρέχει (μέταλλο και ξύλο), αλλά αυτό συμβαίνει στο πλαστικό μύλο μιας χρήσης που έχω για το χοντρό αλάτι.

Πλαστικό εννοείς σαν αυτόν που πόσταρε μόλις ο billdanos, και ξύλινο αυτόν εδώ;

Επεξ/σία από zoranb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...