Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, doctorser είπε

ετρεξες καποιο διαγνωστικο προγραμμα για τον επεξεργαστη σε συννεργασια με την motherboard ? 

Δηλαδη? Prime95 Και ιντελ burntest μεχρι πριν την ολη φαση ηταν κανονικα, αλλα τωρα δεν μπορω να παω ουτε στον Install...

Μemtest φαινοταν οκ, και αφου το κανει και με αλλη ραμ...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα γνωμη  μου πριν αρχιζεις λαθεμενα για εμενα τις επιστροφες ψαξτο κι αλλο αυτο

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3084468/asus-maximus-viii-code-rebooting-windows.html

που σου κανει ακριβως υπαρχει σιγουρα προγραμμα monitoring που θα σου βρει τι φταιει

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?22253-Q-Code-AE

παραδειγμα!

Επεξ/σία από doctorser
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, doctorser είπε

βασικα γνωμη  μου πριν αρχιζεις λαθεμενα για εμενα τις επιστροφες ψαξτο κι αλλο αυτο

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3084468/asus-maximus-viii-code-rebooting-windows.html

που σου κανει ακριβως υπαρχει σιγουρα προγραμμα monitoring που θα σου βρει τι φταιει

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?22253-Q-Code-AE

παραδειγμα!

το δοκιμασα και αυτο χωρις καποια τυχη. Σε ποιο προγραμμα αναφερεσαι, γιατι δεν ειδα κατι :P

Δημοσ.

Μήπως τα έχει παίξει ο ssd?, σε pc φίλου με τον ssd δέν πόσταρε κάν,τον έβαλα στο dock που έχω να δώ εάν διαβάζεται και ήταν νεκρός.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Μήπως τα έχει παίξει ο ssd?, σε pc φίλου με τον ssd δέν πόσταρε κάν,τον έβαλα στο dock που έχω να δώ εάν διαβάζεται και ήταν νεκρός.

Εχω και εναν αλλο που δοκιμασα μονο του, εναν Kingston savage, ιδια αποτελεσματα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο είπαν και πρίν τα παιδιά, μίλα με asus!

Δημοσ.

Μιλησα με Asus, και ο θεοι, γιατι με συνεδεσαν με Ελληνα αντιπροσωπο. Εχω γραψει εκθεση με το προβλημα 2 σελιδες κειμενο, με το hardware που εχω και αυτο που εχω τεσταρει και ο τυπος μου λεει να κοιταξω το QVL... Και δεν ξερω πως να απαντησω στο mail, υποθετω θελει νεο τικετ? Η απλα να τελειωνω και να παρω τηλ αυριο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον δεν σου γράφει no reply στο ίδιο απάντα. Πες οτι δοκίμασες δήθεν μνήμες απο qvl με τα ίδια αποτελέσματα.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το qvl ?, αφού δούλευε με τις συγκεκριμένες μνήμες.Πάντως εμένα μου έκανε κόλπα η asus ch7 σήμερα μετά απο διακοπή ρεύματος ,έβλεπε έναν δίσκο απο τους 5 που έχω πάνω ο οποίος δέν ήταν κάν bootable, έβγαλα το ρεύμα, πάτησα το διακόπτη του reset bios πίσω και έφτιαξε, έκανα πάλι τις ρυθμίσεις γιατί δέν είχα κρατήσει profile και  δούλεψε κανονικά, αυτό που θέλω να πώ είναι μήπως πρέπει να βγάλεις το ρεύμα και την μπαταρία για 10 λεπτά η να πατήσεις το bios flashback πληκτρο που έχει πίσω η μητρική.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, cpc464 είπε

Τι σχέση έχει το qvl ?, αφού δούλευε με τις συγκεκριμένες μνήμες.Πάντως εμένα μου έκανε κόλπα η asus ch7 σήμερα μετά απο διακοπή ρεύματος ,έβλεπε έναν δίσκο απο τους 5 που έχω πάνω ο οποίος δέν ήταν κάν bootable, έβγαλα το ρεύμα, πάτησα το διακόπτη του reset bios πίσω και έφτιαξε, έκανα πάλι τις ρυθμίσεις γιατί δέν είχα κρατήσει profile και  δούλεψε κανονικά, αυτό που θέλω να πώ είναι μήπως πρέπει να βγάλεις το ρεύμα και την μπαταρία για 10 λεπτά η να πατήσεις το bios flashback πληκτρο που έχει πίσω η μητρική.

καμια απολυτως. Εν τελει ξαναστειλα και μου απαντανε. Το δοκιμασα το Flashback και την μπαταρια. Σημερα θα παω το συστημα στο Msystems που πηρα cpu/ssd/hdd/case για να τους εξηγησω και απο κοντα τι παιζει (τους πηρα τηλ και μου ειπαν πιο πιθανο CPU). Αν φταιει το CPU θα μου το αλλαξουν, αλλιως θα πληρωσω κανενα 40 και θα στειλω την μητρικη στο αλλο καταστημα που την πηρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

καμια απολυτως. Εν τελει ξαναστειλα και μου απαντανε. Το δοκιμασα το Flashback και την μπαταρια. Σημερα θα παω το συστημα στο Msystems που πηρα cpu/ssd/hdd/case για να τους εξηγησω και απο κοντα τι παιζει (τους πηρα τηλ και μου ειπαν πιο πιθανο CPU). Αν φταιει το CPU θα μου το αλλαξουν, αλλιως θα πληρωσω κανενα 40 και θα στειλω την μητρικη στο αλλο καταστημα που την πηρα.

Και 40 ευρώ δαρμένος δλδ;

Δημοσ.

Δυστηχως (αν δεν ειναι το cpu)... Το καταστημα της μητρικης ειναι Θεσσαλονικη, οποτε και εκει για να το στειλω θα πληρωσω και μεταφορικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θες κάτι από Θεσσαλονίκη πες σε μένα. Μην δώσεις λεφτά για τον επεξεργαστη ξεκινα ανέξοδα μητρικη.

2 ευρώ εννοώ με το ανέξοδα.

Δημοσ.

Τελικα ξηγηθηκαν σωστα. Μου ειπαν δεν πληρωνω μια αν ειναι δικο τους κομματι , αλλιως ενα 10ρικο για τον ελεγχο. Better than expected.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Τελικα ξηγηθηκαν σωστα. Μου ειπαν δεν πληρωνω μια αν ειναι δικο τους κομματι , αλλιως ενα 10ρικο για τον ελεγχο. Better than expected.

Εστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...