Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια στη συμπλήρωση Ε3 για το 2018


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο παππούς έκανε τη δήλωση σε λογιστή, ο οποίος του έπαιρνε 100 ευρώ. Ναι 100 ευρώ. Δεν ξέρω πως σας ακούγετε, αλλά εμένα εξωφρενικό το ποσό.

Πριν από μερικούς μήνες ανέλαβα εγώ όλες τις υποχρεώσεις του παππού, δηλαδή πληρωμή ΕΝΦΙΑ, είσπραξη σύνταξης και τα λοιπά. Ήρθε η στιγμή για την δήλωση. Ενώ των γονιών μου την υπεβαλλα κανονικά και μάλιστα το εκκαθαριστικό ειναι μηδενικό, στου παπού υπάρχει πρόβλημα, λόγω Ε3. Ο παππούς είναι αγρότης, έχει όλα και όλα δυο κτήματα, τίποτα περισσότερο. Πουλησε 100 κιλά λάδι την πορηγούμενη χρονιά ολα και όλα στο ελαιοτριβείο. Τίποτε άλλο. Γενικώς τα κτήματα είναι παρατημένα, και μαζεύουμε ελιές όταν έχει. Δεν έχει περιουσία δηλαδή για να χρειάζονται πολύπλοκες δηλώσεις.

Πήγα από το taxisnet να βγάλω το Ε3 το παλιό του 2017 για να πατήσω πάνω στο παλιό και να συμπληρώσω το νέο με τα νέα δεδομένα. Έλα όμως που έχει αλλάξει το Ε3 του 2018 και δεν μπορώ να βρω πουθενά που μπαίνουν αυτά τα ποσά. Τα ποσά που συμπληρώθηκαν πέρυσι όλα και όλα από τον λογιστή ήταν αυτά που βλέπετε στο σύνδεσμο.

https://drive.google.com/file/d/1yxkJhGHRvY7gDeLGdjobX3Nbd9d30Zmn/view?usp=sharing

Ποιοι είναι οι κωδικοί οι αντίστοιχοι στο Ε3 του 2018. Δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Θεωρώ κοροϊδία να πάω να δώσω 100 ευρώ στο λογιστή για το τίποτα.

 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...