opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Μουμια μας δουλευεις μου φαινετε. Εδω με 9000 το χρονο θες δανειο 3000 απο κωτσοβολο για το σπιτι και σε αλλο post θελεις και xmax 6000 ευρω. Τυχαια τωρα εκανα την ανακαλυψη που απαντησα στο post αγορα σκουτερ που θες να κανεις μετα ειμαι εγω το τρολ
mp123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, opcorsa είπε μετα ειμαι εγω το τρολ Τουλαχιστον ο μουμιας βγαζει ακριβα γουστα . Ορε που παμε.
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, divo είπε Και ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα γι αυτό? για να πιασει "κορόιδο '΄ την τράπεζα, για να την κουράσει
lak10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, divo είπε Και ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα γι αυτό? Γιατί έγινε online ανανέωση. μηπως να αφησω την ανεση του σπιτιου μου και να παω περιπτερο για να μην με πιασει κοροιδο η τραπεζα? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από lak10
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Nαι, παρτε πυρσους και τσουγκρανες και επιτεθειτε στις καρτες, οχι στην ανευθυνοτητα του καταναλωτη. Καποιος ανευθυνος καταναλωτης θα παει να αγορασει το Χ αντικειμενο με ολα τα μετρητα του και μετα δε θα εχει να καλυψει τις υποχρεωσεις του. Κατα τον ιδιο τροπο, αν του δωσεις καρτα, θα την υπερχρεωσει και θα κανει χρονια να την εξωφλησει. Ενας υπευθυνος καταναλωτης διχως καρτα, θα καλυψει τις υποχρεωσεις του και επειτα θα αγορασει το Χ αντικειμενο. Ο ιδιος με καρτα, θα το βαλει σε τιποτα ατοκες δοσεις και θα επωφεληθει της ρευστοτητας. Don't hate the medium, hate the mentality. 3 1
lak10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, stormrain είπε Nαι, παρτε πυρσους και τσουγκρανες και επιτεθειτε στις καρτες, οχι στην ανευθυνοτητα του καταναλωτη. Καποιος ανευθυνος καταναλωτης θα παει να αγορασει το Χ αντικειμενο με ολα τα μετρητα του και μετα δε θα εχει να καλυψει τις υποχρεωσεις του. Κατα τον ιδιο τροπο, αν του δωσεις καρτα, θα την υπερχρεωσει και θα κανει χρονια να την εξωφλησει. Ενας υπευθυνος καταναλωτης διχως καρτα, θα καλυψει τις υποχρεωσεις του και επειτα θα αγορασει το Χ αντικειμενο. Ο ιδιος με καρτα, θα το βαλει σε τιποτα ατοκες δοσεις και θα επωφεληθει της ρευστοτητας. Don't hate the medium, hate the mentality. αυτο προσπαθουμε εδω και 7 σελιδες να εξηγησουμε και εισπρατουμε ειρωνια 1
th3ofilos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, divo είπε και χρειαζοταν πιστωτικη γι αυτο; Μια οποιαδηποτε καρτα δεν εκανε; Μπορει να το κανει για να μαζευει χρεωσεις ωστε να μην του ερεχετε συνδρομη... @opcorsa To oτι σου λεει ο αλλος οτι αγοραζει ατοκα με πιστωτικη και τα λεφτα που θα ξοδευε για την αγορα τα τοκιζει, 1+1=2 αλλα κατα την δικια σου λογικη 1+1=11, Επισης αν ειχα και εγω ενα σωρο περουσια θα τα πληρωνα ολα τοις μετρητοις, επισης αλλο ειναι το οτι στο τελος η τραπεζα βγαινει κερδισμενη απο το συνολο των πελατων που εκδιδουν πιστωτικες καρτες και αλλο ειναι οτι αμα βγαλω εγω πιστωτικη η τραπεζα θα μου παρει και τα σωβρακα, τα εχεις μπερδεψει λιγακι... Μου θυμιζεις ενα παλιο συναδελφο μου, που ειχε mercedes slk και εγω εχω ενα atos του '98 και μου ελεγε να δωσω 20 χιλιαρικα να παω να παρω ενα αμαξι ωστε να εχω μεγαλυτερη ασφαλεια στον δρομο... Αμα εχεις αυτη την λογικη μην γραφεις σε φορουμ γιατι τρολαρεις και σπαμαρεις... μια τελευταια ερωτηση... εισαι ΠΑΟΚτζης μηπως???? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από th3ofilos
opcorsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, th3ofilos είπε Μπορει να το κανει για να μαζευει χρεωσεις ωστε να μην του ερεχετε συνδρομη... @opcorsa To oτι σου λεει ο αλλος οτι αγοραζει ατοκα με πιστωτικη και τα λεφτα που θα ξοδευε για την αγορα τα τοκιζει, 1+1=2 αλλα κατα την δικια σου λογικη 1+1=11, Επισης αν ειχα και εγω ενα σωρο περουσια θα τα πληρωνα ολα τοις μετρητοις, επισης αλλο ειναι το οτι στο τελος η τραπεζα βγαινει κερδισμενη απο το συνολο των πελατων που εκδιδουν πιστωτικες καρτες και αλλο ειναι οτι αμα βγαλω εγω πιστωτικη η τραπεζα θα μου παρει και τα σωβρακα, τα εχεις μπερδεψει λιγακι... Μου θυμιζεις ενα παλιο συναδελφο μου, που ειχε mercedes slk και εγω εχω ενα atos του '98 και μου ελεγε να δωσω 20 χιλιαρικα να παω να παρω ενα αμαξι ωστε να εχω μεγαλυτερη ασφαλεια στον δρομο... Αμα εχεις αυτη την λογικη μην γραφεις σε φορουμ γιατι τρολαρεις και σπαμαρεις... μια τελευταια ερωτηση... εισαι ΠΑΟΚτζης μηπως???? δεν καταλαβα πολλα απο το μηνυμα σου, ισως επειδη ειναι πρωι.. δεν ασχολουμαι με αρτους και θεαματα εγω, θεωρω οτι ειναι για την ΠΛΕΜΠΑ... 1
moumias Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δεν τρολαρω βρε,απλα τα εχω ολα στο μυαλο μου τωρα,πιστωτικη για να αγορασω κατι που θα ειναι ευκαιρια με ατοκες και αν εβγαζα καταναλωτικο θα ηταν για μηχανη. Ενα απο τα δυο,οχι και τα δυο. 1
lak10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, divo είπε και χρειαζοταν πιστωτικη γι αυτο; Μια οποιαδηποτε καρτα δεν εκανε; ολοι αυτο κανουν γι αυτο και χρωστανε σε οποιον μιλαει Ελληνικα Γι αυτο ειχαν βγει διακοποδάνεια δανεια για φοιτητες για σχολικα για ... της παναγιας τα ματια!!! Γι αυτο δεν εχουν να πληρωσουν ουτε τη ΔΕΗ τους.. Βλεπεις εσυ ο θεματοθετης να ειναι τετοιος τυπος που με 9000 εισόδημα παει να παρει 3 4000 δανειο? το 40% του εισοδηματος του? Βενζινη ασφαλεια εφορεια και το αφορολόγητο που θα μηδενιστει του χρονου... αντε να δουμε πως θα πληρωσει δοση. Αν εχεις κανει το κουμαντο σου και απλα δεν εχεις χρηματα τωρα που τα χρειαζεσαι. Χρηματα που μπορεις να μαζεψεις σε 6 μηνες αλλα απλα τα θες τωρα θα συμφωνήσω. Παρε δανειο και ξόφλησε το σε 7 μηνες. Ποσοι πιστεύεις οτι το κανουν αυτο? Τι θα άλλαζε με την χρεωστική; 1
imvrios Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η αντίληψη ότι οι τράπεζες κάνουν ότι μπορούν, ώστε οι πελάτες τους με πιστωτικές κάρτες να μη μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους και να πληρώνουν τόκους υπερημερίας είναι λάθος. Γενικά οι τράπεζες βγάζουν χρήματα από τη χρήση πιστωτικών καρτών με πολλούς τρόπους και όχι μόνο από τον πελάτη τους/ χρήστη της κάρτας. Διαβάστε αυτό για να δείτε μερικούς: https://www.quora.com/How-do-credit-card-issuing-banks-make-money Προφανώς έχουν κέρδος. Αλλά το κέρδος είναι από όλους τους τρόπους που βγάζουν χρήματα μέσω των καρτών και όχι μέσω κατεστραμμένων ανθρώπων. Οι επιχειρήσεις που κερδίζουν τα περισσότερα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα που είναι win win για αυτές και στους πελάτες τους. Μέσα σε περιβάλλον απόλυτου ανταγωνισμού και οι τράπεζες προσφέρουν κατά καιρούς πραγματικές προσφορές σε πελάτες τους και βγάζουν τα χρήματα αλλιώς (π.χ. προμήθειες ή συνέργειες από τους εμπόρους) Αντίστοιχα και οι έμποροι έχουν άλλα κίνητρα και έτσι αποδέχονται να πληρώνουν προμήθειες. Σε καμία περίπτωση δε θα συνέφερε τις τράπεζες να παγιωθεί μία αντίληψη ότι οι "κάρτες είναι για να καταστρέφουν κόσμο". Θα περιοριζόταν η χρήση τους σε σημείο να μη συμφέρει να τις προσφέρουν. Πράγματι δηλαδή και οι καταναλωτές έχουν ευκαιρίες να έχουν όφελος από αυτό το προϊόν. Όπως αναφέρθηκε ήδη όμως, πρέπει να κάνουν υπεύθυνη χρήση της κάρτας, όπως άλλωστε και κάθε μέσου που σχετίζεται με χρήματα. Και σε κάθε περίπτωση είναι λάθος η κάρτα να χρησιμοποιείται ως μέσο δανεισμού. Τα επιτόκια φτάνουν ακόμα και 20%. Χειρότερα μόνο από τοκογλύφους. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από imvrios 1
opcorsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, imvrios είπε Η αντίληψη ότι οι τράπεζες κάνουν ότι μπορούν, ώστε οι πελάτες τους με πιστωτικές κάρτες να μη μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους και να πληρώνουν τόκους υπερημερίας είναι λάθος. Γενικά οι τράπεζες βγάζουν χρήματα από τη χρήση πιστωτικών καρτών με πολλούς τρόπους και όχι μόνο από τον πελάτη τους/ χρήστη της κάρτας. Διαβάστε αυτό για να δείτε μερικούς: https://www.quora.com/How-do-credit-card-issuing-banks-make-money Προφανώς έχουν κέρδος. Αλλά το κέρδος είναι από όλους τους τρόπους που βγάζουν χρήματα μέσω των καρτών και όχι μέσω κατεστραμμένων ανθρώπων. Οι επιχειρήσεις που κερδίζουν τα περισσότερα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα που είναι win win για αυτές και στους πελάτες τους. Μέσα σε περιβάλλον απόλυτου ανταγωνισμού και οι τράπεζες προσφέρουν κατά καιρούς πραγματικές προσφορές σε πελάτες τους και βγάζουν τα χρήματα αλλιώς (π.χ. προμήθειες ή συνέργειες από τους εμπόρους) Αντίστοιχα και οι έμποροι έχουν άλλα κίνητρα και έτσι αποδέχονται να πληρώνουν προμήθειες. Σε καμία περίπτωση δε θα συνέφερε τις τράπεζες να παγιωθεί μία αντίληψη ότι οι "κάρτες είναι για να καταστρέφουν κόσμο". Θα περιοριζόταν η χρήση τους σε σημείο να μη συμφέρει να τις προσφέρουν. Πράγματι δηλαδή και οι καταναλωτές έχουν ευκαιρίες να έχουν όφελος από αυτό το προϊόν. Όπως αναφέρθηκε ήδη όμως, πρέπει να κάνουν υπεύθυνη χρήση της κάρτας, όπως άλλωστε και κάθε μέσου που σχετίζεται με χρήματα. Και σε κάθε περίπτωση είναι λάθος η κάρτα να χρησιμοποιείται ως μέσο δανεισμού. Τα επιτόκια φτάνουν ακόμα και 20%. Χειρότερα μόνο από τοκογλύφους. αληθη λεγεις
th3ofilos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, opcorsa είπε δεν καταλαβα πολλα απο το μηνυμα σου, ισως επειδη ειναι πρωι.. δεν ασχολουμαι με αρτους και θεαματα εγω, θεωρω οτι ειναι για την ΠΛΕΜΠΑ... Δεν αντιλαμβανεσαι σωστα αυτα που σου λεει ο αλλος... Μα η πλεμπα λεει οτι οι πιστωτικες καρτες θα μας καταστρεψουν... αποφασισε που βρισκεσαι γιατι παραλογιζεσαι....
mary Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 16/05/2018 στις 9:42 ΠΜ, AristidisZ είπε Λοιπόν για να τελειώνουμε, βρες μου μια μελέτη που αναφέρει το μειονέκτημα του να αποπληρώνουμε τις οφειλές με πίστωση 30~45 ημερών Δεν χρειάζεται καμία μελέτη. Λίγο μυαλό χρειάζεται. Πχ. Είδες τη τηλεόραση των 1700€, σου καλαρεσε αλλά επειδή δεν έχεις ρευστό λες θα το βάλω στην κάρτα. Ξες όμως με σιγουριά ότι μετά από 5 χρόνια θα μπορείς να την αποπληρωσεις ή ότι μετά από 3 χρόνια δεν θα το μετανιώσεις γιατί προέκυψε άλλη πιο σοβαρή ανάγκη; Με την ευκολία που σου δίνει μια πιστωτική γίνεσαι "θύμα" του καταναλωτισμου. Σου δημιουργεί μια ανάγκη που στη πραγματικότητα δεν την χρειάζεσαι και σίγουρα μπορείς να τη καλύψεις με κάτι εντός του μπάτζετ σου αλλά διαλέγεις να μην το κάνεις. 1 1
opcorsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Δεν αντιλαμβανεσαι σωστα αυτα που σου λεει ο αλλος... Μα η πλεμπα λεει οτι οι πιστωτικες καρτες θα μας καταστρεψουν... αποφασισε που βρισκεσαι γιατι παραλογιζεσαι.... ψηλε μου, ακου να δεις τι συμβαινει με την πλεμπα... οι αρχόντοι αγοράζουν-επενδύουν σε πράγματα τα οποία ανεβαινουν σε αξια (σπιτια , χωραφια, στοκς κλπ), αντιθετως η πλεμπα αγοραζει πραγματα τα οποια πεφτουν σε αξια (αμαξια, επιπλα, τηλεορασεις, βαρκες , you name it ) και τα ονομαζει επενδυση... αυτο ειναι η διαφορα πλεμπας και αρχοντων-νοικοκυραιων ... Υ.Γ. Θελω τα λαικ να πεφτουν βροχη 26 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Δεν αντιλαμβανεσαι σωστα αυτα που σου λεει ο αλλος... Μα η πλεμπα λεει οτι οι πιστωτικες καρτες θα μας καταστρεψουν... αποφασισε που βρισκεσαι γιατι παραλογιζεσαι.... που το λεει αυτο συγκεκριμενα? εγω παραλογιζομαι? μαλλον ο πιο λογικος πρεπει να ειμαι (μαζι με 4-5 ακομα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα