opcorsa Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Το οτι τα πηρα 3 μηνες νωριτερα δεν παει να πει οτι χρεωθηκα στη τραπεζα... δεν κανω κουμαντο εγω στο τι πηρες και ποσο νωρις ή αργα, το θεμα ειναι οτι μπηκες στο τρυπακι και αγορασες... γιαυτο αλλωστε βγηκαν και οι πιστωτικες In the first place 11 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Ακου να σου πω τι γινετε, το μαρκετινγκ το εχεις ακουστα??? Το οτι εσυ εχεις σκοντα και εγω εχω ατος δεν παει παει οτι εχεις πεσει θυμα το συστηματος επειδη εχεις ενα ακριβοτερο αμαξι απο το δικο μου γινεται* το μαρκετινκ το εχω σπουδασει,δεν το εχω απλα ακουστα, αυτο ειναι αλλη ιστορια
th3ofilos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, opcorsa είπε γινεται* το μαρκετινκ το εχω σπουδασει,δεν το εχω απλα ακουστα, αυτο ειναι αλλη ιστορια και το παπου με 2π γραφεται αλλα δεν το καναμε θεμα... Και το ξαναθιγω, το μαρκετινγκ σου δημιουργησε εσενα την αναγκη να παρεις σκοντα απο το να παρεις ενα φθηνοτερο αμαξι... το εχεις μαθει αυτο???
aspirini Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Λοιπον επειδη βαρεθηκα να διαβαζω τις μλκιες του καθενος.Ηρθα στην τελευταια σελιδα να σχολιασω για γεγονοτα. Δανεια και πιστωτικες οι τραπεζες δινουν αβερτα , με μονο ορο να μην χρωστας καπου τωρα ειτε στο παρελθον. Δηλαδη ενας νεος 25-30 χρονων ο οποιος ειναι καθαρος απο χρεη με μια δουλεια κ μισθο 500-600 ευρω το μηνα περνει τα παντα . Με εκκαθαριστικο 4-5 χιλιαρικα δικαιουστε πιστωτικη καρτα με οριο τα 1.500 ευρω.Οπως επισης και καταναλωτικο δανειο γυρω στα 3.000 αλλα με 4-5.000 εκκαθαριστικο θα χρειαστειτε και εγγυητη.
Silverage Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Και αφού σου δώσουν 10 χιλιάρικα δάνειο με εκκαθαριστικό 5 χιλιάδες η υπάλληλος της τράπεζας σου παίρνει και μια πίπα.
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mary είπε Δεν χρειάζεται καμία μελέτη. Λίγο μυαλό χρειάζεται. Πχ. Είδες τη τηλεόραση των 1700€, σου καλαρεσε αλλά επειδή δεν έχεις ρευστό λες θα το βάλω στην κάρτα. Ξες όμως με σιγουριά ότι μετά από 5 χρόνια θα μπορείς να την αποπληρωσεις ή ότι μετά από 3 χρόνια δεν θα το μετανιώσεις γιατί προέκυψε άλλη πιο σοβαρή ανάγκη; Με την ευκολία που σου δίνει μια πιστωτική γίνεσαι "θύμα" του καταναλωτισμου. Σου δημιουργεί μια ανάγκη που στη πραγματικότητα δεν την χρειάζεσαι και σίγουρα μπορείς να τη καλύψεις με κάτι εντός του μπάτζετ σου αλλά διαλέγεις να μην το κάνεις. Προφανώς δε κατάλαβες καν τι είπα Ψωνίζω με πίστωση σημαίνει αγοράζω κάτι σήμερα και το αποπληρώνω μετά από 40 μέρες Τι σχέση έχει αυτό με δόσεις ; Και στο ξαναλέω, δε λειτουργεί όλος ο κόσμος όπως νομίζετε μερικοί... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από AristidisZ
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, aspirini είπε Δηλαδη ενας νεος 25-30 χρονων ο οποιος ειναι καθαρος απο χρεη με μια δουλεια κ μισθο 500-600 ευρω το μηνα περνει τα παντα . Με εκκαθαριστικο 4-5 χιλιαρικα δικαιουστε πιστωτικη καρτα με οριο τα 1.500 ευρω.Οπως επισης και καταναλωτικο δανειο γυρω στα 3.000 αλλα με 4-5.000 εκκαθαριστικο θα χρειαστειτε και εγγυητη. Ωραια συμβουλη. Μπραβο. Με 600 το μηνα να πεις του αλλου βγαλε μια καρτα να χωθεις απο νωρις στο χρεος.
vagos789 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Ειμαι σημερα 40 χρονων.Η γνωμη μου ειναι οτι σχεδον ολοι πρεπει να βγαλουν μια πιστωτικη με χαμηλο οριο και να μαθουν να την διαχειριζονται σωστα,να επωφελουνται απο προσφορες (rebate) ατοκες δοσεις για απαραιτητα ειδη κτλ .Ειναι κακη ιδεα να εχετε μια πιστωτικη για να παρετε με δοσεις πραγματα που δεν χρειαζεστε πραγματικα (ενα πανακριβο κινητο,μια επωνυμη τσαντα οι γυναικες) Προσπαθειστε να μην φτασετε ποτε στο σημειο να πληρωσετε μονο την "ελαχιστη δοση",αυτο σημαινει οτι θα πληρωνετε τρελους τοκους και κινδυνευετε να μην ξεχρεωσετε ποτε,παντα να εξοφλειτε ολο τον λογαριασμο. http://www.fpress.gr/trapezes/story/2102/pistotikes-kartes-h-pagida-tis-elaxistis-katavolis Υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων ανικανη να διαχειριστει χρηματα (και δεν εχει να κανει με επιπεδο μορφωσης) , που πληρωνονται την 1η του μηνος και την 3η εχουν ηδη φαει παραπανω απο τον μισθο τους, αυτοι θα πρεπει να επιδιωκουν να κινουνται μονο με μετρητα
opcorsa Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, th3ofilos είπε και το παπου με 2π γραφεται αλλα δεν το καναμε θεμα... Και το ξαναθιγω, το μαρκετινγκ σου δημιουργησε εσενα την αναγκη να παρεις σκοντα απο το να παρεις ενα φθηνοτερο αμαξι... το εχεις μαθει αυτο??? δεν θα το ελεγα..
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την λεξη αποταμιευση εχετε ξεχασει. Θυμηθειτε αυτην την λεξη, βαλτε στην καρτα το διπλασιο οριο και μετα καντε ατοκες αγορες οσοι υπερσπιζεστε τις καρτες. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από mp123
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Την λεξη αποταμιευση εχετε ξεχασει. Θυμηθειτε αυτην την λεξη, βαλτε στην καρτα το διπλασιο οριο και μετα καντε ατοκες αγορες οσοι υπερσπιζεστε τις καρτες. Γιατί εσύ ξέρεις τι κάνει ο καθένας που γράφει εδώ μέσα ή πόσα λεφτά έχει / βγάζει ; Το να ξορκίζεις πράγματα που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το πιο εύκολο πράγμα τελικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βάζω άλλο ένα λινκ που θεωρώ πολύ καλό και αποχωρώ. Μην ξεχάσετε να τους πάρετε την πιστωτική από το χέρι ώστε να μην αγοράσουν .... οικόπεδο https://www.moneysavingexpert.com/ Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατί εσύ ξέρεις τι κάνει ο καθένας που γράφει εδώ μέσα ή πόσα λεφτά έχει / βγάζει ; Το να ξορκίζεις πράγματα που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το πιο εύκολο πράγμα τελικά... Φυσικα δεν ξερω. Μακαρι ο κοσμος να εχει τα παντα και να περναει καλα. Εγω λεω γιατι κανενας εδω δεν εχει αναφερει την λεξη αποταμιευση. 12 σελιδες θεμα την λεξη αυτη κανενας. Το μονο ευκολο ειναι να χρησιμοποιησω την καρτα που εχω. Το δυσκολο ειναι να μην την χρησιμοποιησω. Την εχω μονο να τραβαω χρηματα απο το atm και να κανω αγορες ολο το ποσο οταν δεν εχω μετρητα μαζι μου. Δοσεις οχι, ουτε ατοκες. Θα παρω κατι με τα λεφτα που εχω πιο οικονομικο. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από mp123
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καταλαβαίνω το καλοπροαίρετο του σχολιασμού σου Η κουβέντα όμως είναι για το πως κάνουμε αγορές, όχι για το τι κάνουμε γενικώς με τα λεφτά μας
C(r)y Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Παιδιά εγώ σε συγγενικό περιβάλλον έχω περιστάτικά που έχουν καεί από πιστωτικές αλλά όντως είναι εργαλείο και πρέπει να ξέρεις να τις χειρίζεσαι. Με μισθό 850 καθαρό χρησιμοποιώ eurobank με επιστροφή 3% σε καύσιμα και κάθε 3 μήνες περίπου έχω ένα δωρεάν γέμισμα, ή μπορεί συμπτωματικά να έχει επιστροφές 10-20% σε προιόντα που έτσι και αλλιώς θα αγόραζα π.χ. ΙΚΕΑ , Πλαίσιο κτλ., Γενικά προσπαθώ να μην βάζω κάτι άλλο στην κάρτα εκτός κάτι που δεν μπορώ να βάλω την χρεωστική, όπως καμιά αγορά από εξωτερικό κτλ, (κάποιες φορές μου έχει τύχει). Αυτό που λένε οτι σπαταλάς περισσότερο με το πλαστικό χρήμα ισχύει ΑΛΛΑ εάν χρησιμοποιείς χρεωστική ή πιστωτική δεν έχει διαφορά. Εάν όντως θες να αποφύγεις το overspending απλά πληρώνεις μόνο μέσω cash. Τώρα σίγουρα μπορείς να χάσεις τη μπάλα με τις δόσεις θέλει προσοχή αλλά εάν εισαι συνεπής επιβραβεύεσαι . 1 1
mp123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καταλαβαίνω το καλοπροαίρετο του σχολιασμού σου Η κουβέντα όμως είναι για το πως κάνουμε αγορές, όχι για το τι κάνουμε γενικώς με τα λεφτά μας Δεν θελω να θιξω κανεναν ουτε ειμαι τετοιος ανθρωπος. Αγορες καλυτερα να κανουμε με οτι σηκωνει η τσεπη μας χωρις να χρεωθουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα