bill999r Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, opcorsa είπε 26 Κ υποστηρίζεις ότι στα 26 σου συνέβαλες στην αύξηση της προσωπικής περιουσίας σου; Κ μάλιστα λόγω μη δανεισμού; Οκ, καλό το τρολλαρισμα... 1 ώρα πριν, mary είπε Απλωσου μεχρι εκει που φτανει το πάπλωμα. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν ελεύθεροι επαγγελματίες κτλ... Στη ζωή όλα είναι ρίσκο κ όλα θέλουν ένα ποσοστό ρίσκου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα αν θεωρείς ρίσκο, κ ότι δεν του φτάνει το πάπλωμα, για μια τιβι 1700 ευρώ σε 24 δόσεις ή κ περισσότερες τότε πάω πάσο... Ο καθένας χαλάει τα φράγκα του όπου θέλει.. Κ μαγκιά του όπου τα χαλάει αφού τα δουλεύει...
opcorsa Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, bill999r είπε Κ υποστηρίζεις ότι στα 26 σου συνέβαλες στην αύξηση της προσωπικής περιουσίας σου; Κ μάλιστα λόγω μη δανεισμού; Οκ, καλό το τρολλαρισμα... Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν ελεύθεροι επαγγελματίες κτλ... Στη ζωή όλα είναι ρίσκο κ όλα θέλουν ένα ποσοστό ρίσκου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα αν θεωρείς ρίσκο, κ ότι δεν του φτάνει το πάπλωμα, για μια τιβι 1700 ευρώ σε 24 δόσεις ή κ περισσότερες τότε πάω πάσο... Ο καθένας χαλάει τα φράγκα του όπου θέλει.. Κ μαγκιά του όπου τα χαλάει αφού τα δουλεύει... ρε τυπε χωρις να με ξερεις εβγαλες και συμπερασμα τι εχω κανει? δηλαδη αν σου ελεγα ψεμματα οτι ειμαι 40 θα ηταν ολα καλα? οτι ναναι
mp123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, mary είπε και να θες δεν βρισκεις πλεον. Αυτο που θελω να πω, ειναι αυτο που λεγανε οι γιαγιαδες και παππουδες. Απλωσου μεχρι εκει που φτανει το πάπλωμα. Αν καποιος ειναι ψηλος εκει τι γινετε.
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, opcorsa είπε γεια σου τυπε, δουλευα τωρα γυρισα.. και τα λεφτα που εβγαλα σημερα στην τσεπη οχι για αποπληρωμη τοκων , συνδρομων και λοιπον αλχημειων Καλησπερα σας δεν μου λεει κατι, εχεις πεσει θυμα του καταναλωτισμου αρα καποια στα στιγμη θα στα φαει η τραπεζα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από th3ofilos
bill999r Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, opcorsa είπε δηλαδη αν σου ελεγα ψεμματα Δηλαδή όλα τα προηγούμενα που είπες είναι αληθεία;;;
opcorsa Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, th3ofilos είπε Καλησπερα σας δεν μου λεει κατι, εχεις πεσει θυμα του καταναλωτισμου αρα καποια στα στιγμη θα στα φαει η τραπεζα μπα δεν νομιζω... την υπογραφη μου προσεχω που την βαζω.. 21 λεπτά πριν, bill999r είπε Δηλαδή όλα τα προηγούμενα που είπες είναι αληθεία;;; ξεκαθαρα.. οι λιγοι που με ξερουν γνωριζουν
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ενα μπανακι θελεις για να στρωσεις εχεις μπει εδω μεσα και τρολαρεις σε ολο το θεμα, αλλα ελληναρας εισαι ετσι εχεις μαθει...
opcorsa Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Ενα μπανακι θελεις για να στρωσεις εχεις μπει εδω μεσα και τρολαρεις σε ολο το θεμα, αλλα ελληναρας εισαι ετσι εχεις μαθει... βαρεθηκα τις αηδιες σας και αποχωρω..καλα μυαλα 1
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε βαρεθηκα τις αηδιες σας και αποχωρω..καλα μυαλα Επιτελους...
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, divo είπε Μ'αρέσει η σιγουριά σου Αμα διαβασεις ολο το θεμα θα δεις το υφος του κυριου Op corsa... και θα εβλεπες και την αποψη μου στο ολο θεμα... αλλα... insomniacs for ever...
Silenzio Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 αφιερωμένο στον νοικοκύρη που δίνει συμβουλές Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=CuXWWip6Fe0 1
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι επιχειρήσεις και επιχειρηματιες μου λες?? μιλησα ποτε για επιχειρησεις και επιχειρηματιες?? διαβασε τι ρωταει ο ανθρωπος στο θεμα, εμενα η γενικη μου γνωμη ειναι οτι η πιστωτικη ειναι ενα εργαλειο και αναλογα οπως θα την χειριστεις θα χασεις ή θα κερδισεις...Αφου τα εχεις διαβασει την γνωμη μου για την πιστωτικη την εχεις καταλαβει?? Εισαι αντιθετη με την γνωμη μου?? Το να μου λεει ο αλλος οτι επεσα θυμα του καταναλωτισμου επειδη εχω πιστωτικη καρτα δεν το δεχομαι ουτε σεβομαι την αποψη του, ΕΓΩ δεν το δεχομαι ΕΣΥ μπορεις να σεβεσαι την αποψη του, ή οταν ο αλλος του αναφερει συγκεκριμενα το πως κερδιζει με την πιστωτικη και δεν λεει να καταλαβει εγω φταιω?? Τι σχεση εχει το ρισκο του επιχειρην με την πιστωτικη??? Επειδη δηλαδη οι μισοι Ελληνες χρωστανε παντου δεν πρεπει να βγαλω πιστωτικη καρτα και να μην αγοραζω με δοσεις??? Εσεις κοιτατε τι κανουν οι αλλοι για να το κανετε ή να μην το κανετε και εσει??? Θα μας τρελανεται εδω μεσα??? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από th3ofilos
bill999r Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, divo είπε Πιστεύεις ότι έχει καμία σχέση η πιστωτική ή το καταναλωτικό με το ρισκο του επιχειρείν ή με το δανεισμο του επιχειρηματία; Εκτός αν πιστεύεις ότι οι επιχειρηματίες παίρνουν καταναλωτικά δάνεια για να ανοίξουν επιχειρήσεις. Εδώ μιλάμε για ιδιώτες και τα δάνεια τους ή τις κάρτες τους και εσύ μιλάς για επιχειρήσε Φίλε εγώ μίλησα για τις επιχειρήσεις κ αναφερόμουν στον " κακό δανεισμό" που αναφέρει ο opcorsa. Τι διαφορετικό έχει το επιχειρειν από την αγορά ενός αυτοκινήτου για να πας στη Δ οι δουλειά σου; Ανάγκες δεν καλύπτονται κ από τα δύο; Κ μας αναφέρεις σαν επιχείρημα ότι 2.000.000 χρωστάνε; κ εμάς τι μας νοιάζει; Ας τους κυνηγήσει η τράπεζα που τους πούλησε το κεφάλαιο. Εμείς λέμε πως η πίστωση σαν εργαλείο καλως η κακώς διευκολύνει την αγορά αγαθών, υπηρεσιών κτλ. Το ότι όλοι βρέθηκαν χρεωμενοι κ στη συνέχεια το καλό κράτος έσωσε τις τράπεζες κ οι κακοπληρωτες την γλύτωσαν είναι θέμα της μαφίας που μας κυβερνούσε, μας κυβερνάει κ θα μας κυβερνάει. Κ όχι δεν είναι δυνατόν να μαζέψει κάποιος όλα τα χρήματα που χρειάζονται για τις ανάγκες του ώστε να πληρώνει cash. Τώρα ο opcorsa βέβαια στα 26 του, με τον μισθό που ίσως παίρνει, κατάφερε να συμβάλει στην οικογενειακή περιουσία, να αγοράσει ένα skoda fabia κ να μην έχει πιστωτική.... Αλλα ότι κ να έχει κάνει αν δεν τα έχει κλέψει δεν μας αφορά πως τα διαχειρίζεται. Μαγκιά του στη τελική.
lak10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, mary είπε και να θες δεν βρισκεις πλεον. Αυτο που θελω να πω, ειναι αυτο που λεγανε οι γιαγιαδες και παππουδες. Απλωσου μεχρι εκει που φτανει το πάπλωμα. Το οτι αγορασα κατι με δοση 71 ευρω τον μηνα δεν σημαινει οτι απλωνομαι περα απο το παπλωμα αυτο προσπαθω να εξηγησω 12 σελιδες τωρα ειναι ενα ενα εξοδα που μετα απο μελετη και προγραμματισμο εκρινα οτι με παιρνει να το κανω. ηδη σχεδον το 1/3 εχει εξοφληθει
th3ofilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, bill999r είπε Τώρα ο opcorsa βέβαια στα 26 του, με τον μισθό που ίσως παίρνει, κατάφερε να συμβάλει στην οικογενειακή περιουσία, να αγοράσει ένα skoda fabia κ να μην έχει πιστωτική.... @bill999r Το ωραιο ποιο ειναι της ολης υποθεσης, ο opcorsa μπορει ανετα να αγοραζει ενα skoda fabia και οχι ενα φθηνοτερο αυτοκινητο αλλα αμα παρουμε κατι ακριβοτερο απο οτι χρειαζομαστε συμφωνα με τα μυαλα του κορσακια εχουμε πεσει θυμα του καταναλωτισμου, ελεος... 1 ώρα πριν, lak10 είπε Το οτι αγορασα κατι με δοση 71 ευρω τον μηνα δεν σημαινει οτι απλωνομαι περα απο το παπλωμα αυτο προσπαθω να εξηγησω 12 σελιδες τωρα ειναι ενα ενα εξοδα που μετα απο μελετη και προγραμματισμο εκρινα οτι με παιρνει να το κανω. ηδη σχεδον το 1/3 εχει εξοφληθει φιλε @lak10 μην δινεις εξηγησεις για το τι εκανες, μερικοι εδω μεσα ειναι οτι να ναι απο οτι καταλαβαινεις, εδω λεμε για μια πιστωτικη και δοσεις και ο αλλος σου πεταει επιχειρημα οτι χρωστανε οι μισοι Ελληνες, με τα μυαλα αυτα δεν παμε πουθενα, μνημονιο μεχρι να βαλουμε μυαλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα